HIFIRENDSZEREK

V13 nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V13
MHC-V13

139 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Fény
Világítás
Szórakoztató funkciók
Fergeteges funkciók
Dobd fel a bulikat

A kedvenc zeneszámaid ütemét messziről is érezheted ezzel a nagy teljesítményű, egyládás hangrendszerrel, és együtt táncolhatsz
az MHC-V13 zenére pulzáló hangsugárzó-világításával, miközben a lejátszást az okostelefonod kezeli. 

Töltsd meg a teret hanggal! 

Fokozd a bulit, és teremts fesztiválhangulatot születésnapokon, különleges alkalmakon és a spontán találkozókon.
A nagy teljesítményű magassugárzók és a JET BASS BOOSTER technológia nagy távolságból is hallható basszusa révén a bulizók erőteljes zenét
hallhatnak a helyiség minden pontjában. 

MHC-V13
Mindenhol jól hallatszik a zene a buliban

A kis méretű, kompakt MHC-V13 lenyűgöző hangzást kínál. A két nagy teljesítményű magassugárzó és a JET BASS BOOSTER szétteríti a hangot, a zene szélesebb és magasabb térben lép ki az egység elülső felén, így minden vendég telt, tiszta hangzást élvezhet.

Két nagy teljesítményű magassugárzó tölti be hanggal a helyszínt

A két, felfelé néző, nagy teljesítményű, kürt alakú magassugárzó az egység elülső felső részén kiterjeszti a hangteret és fokozza a hangnyomást felfelé, így a zene távolabbra és kicsit magasabbra is eljut, és mindenki élvezheti a helyszínen. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Érezd a ritmust messziről is: JET BASS BOOSTER

A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben. 

Fokozd a hatást hangsugárzó-világítással

A többszínű hangszórófények megteremtik egy klub vagy kültéri fesztivál hangulatát.

gyűrű
Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt

Énekelj kedvenc számaidra. A mikrofonbemenetnek köszönhetően az MHC-V13 a tökéletes társ a karaokebulikhoz. Gitárt is csatlakoztathatsz a mikrofonbemenethez, és gitárerősítőként használhatod a rendszert. Háromféle üzemmódból választhatsz: a „Clean” tiszta hangzást, az „Overdrive” torzított gitárhangzást nyújt, míg a „Bass” basszusgitárhoz használható. 

A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit

A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V13 felett. Az alkalmazás használatához először le kell töltened a Sony | Music Center alkalmazást. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat is.

party-playlist-fiestable
Barátaid létrehozhatják a parti zenelistáját a Fiestable alkalmazással

Bárki hozzáadhatja kedvenc számait a lejátszási listához a Fiestable alkalmazással. Vendégeid a Wi-Fi® hálózatodon keresztül tehetik elérhetővé az okostelefonjaikban tárolt zenéket, így soha nem fogytok ki a bulizós zenékből.

karaoke-ranking-fiestable
Karaokerangsor a Fiestable alkalmazással: vajon ki a buli énekes sztárja? 

A karaokerangsor funkcióval kideríthetitek, hogy ki a karaoke királya és királynője a buliban. Ha valakinek sikerül bekerülnie a Top 10-be, rögzítheti nevét és a dal címét
a toplistán.

Party_king
Legyen Ön a Partikirály

Oszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.

Mindent a táncparkettről irányíthatsz

A Sony | Music Center alkalmazással a telefonodról kezelheted a zene- és hangbeállításokat. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheted a fények színét, és aktiválhatod a DJ és a karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérléssel pedig néhány csuklómozdulat elég a módosításhoz.

music-center-logo
googleplaystore
Sony | Music Center Android rendszerhez
appstore
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Terjeszd ki a bulit vezeték nélküli kapcsolattal  

Élvezd a nagyobb, teljesebb hangzást és a szinkronizált fényeket. A vezeték nélküli Party Chain funkcióval az MHC-V13 akár 50 kompatibilis audiorendszerrel is összekapcsolható Bluetooth®, segítségével. 

Bluetooth®
Zökkenőmentes streamelés Bluetooth® technológiával

A Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs szükség vezeték nélküli kapcsolatra és bonyolult beállításokra. Csatlakozz Bluetooth®-on keresztül, és már mehet is a buli.

Vezeték nélküli buli
Egységes hangzás: vezeték nélküli Party Chain

Akár 50 kompatibilis nagy teljesítményű audiorendszert is csatlakoztathatsz Bluetooth® segítségével, az erőteljesebb audioélményért, és nézheted a hangszóró villogását. 

Több készülék
Több készülék csatlakozhat – többen is
vezérelhetik a zenét

Barátaiddal akár három okostelefont is párosíthattok az MHC-V13 készülékhez Bluetooth®-on, keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékek zenetáraiban tárolt zeneszámokat, még nagyobb a választék. 

dab logó
DAB+ a még több zenehallgatáshoz

A DAB+ kompatibilis tunerrel mindenhová magaddal viheted
kedvenc rádióállomásaidat. 

Bírja a bulizást 

Az MHC-V13 úgy készült, hogy könnyen használható és tartós legyen, szóval nem kell aggódnod, bírni fogja a bulizást.

Vidd el a bulit mindenhová

Az MHC-V13 a beépített hordozófogantyúinak köszönhetően jól szállítható, és buli közben is könnyen mozgatható. 

tilt-roll-transport
Tartósság
Igazi partiarcoknak készült

Az egység minden oldala kemény műanyagburkolatot és erős sarokvédőket kapott, így az MHC-V13 strapabíró, és könnyen a buli helyszínére szállíthatod.

Műszaki adatok és funkciók

Emeld új szintre a bulizást ezzel az egydobozos hangrendszerrel. A nagy teljesítményű magassugárzóknak és a JET BASS BOOSTER funkciónak köszönhetően biztosan érezni fogod a kedvenc számaid ritmusát. Többszínű hangszórófényekkel, lejátszási listával és karaokerangsorral varázsolhatsz egyedi bulit a Fiestable alkalmazásban. A fogantyú minden eddiginél egyszerűbbé teszi a szállítást.
  • A nagy teljesítményű magassugárzók mindenhová eljuttatják a hangot

  • Hangsugárzó-megvilágítás

  • Partizenelista és karaokerangsor a Fiestable alkalmazással

  • Fogantyú a biztonságos emelés és a könnyű szállítás érdekében

  • Sarokvédők az extra tartósságért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye