HIFIRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL

Összes műszaki adat és funkció

CMT-SBT40D

54 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Hang

Kimenő teljesítmény
50 W

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
17 x 13,25 x 22,2 cm
Tömeg
1,4 kg

Vezeték nélküli csatlakoztatás

NFC
IGEN

Funkciók

USB
IGEN
CD
IGEN

Interfész

Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (1), Elülső hangsugárzó-kimenet (2), Fejhallgató (1), Kompozit videokimenet (1), USB-port (1)

Általános funkciók és jellemzők

Távvezérlő
IGEN
Teljesítményfelvétel
35 W

Környezetbarát és energiatakarékos

Teljesítményfelvétel (kikapcsolt állapot)
nem áll rendelkezésre
Teljesítményfelvétel (készenléti mód)
0,5 W
Teljesítményfelvétel (hálózati készenléti mód) – csatlakozók
2,8 W (Bluetooth) / 2,8 W (minden csatlakozó és hálózat csatlakoztatva)
Bekapcsolt készenléti mód
15 perc után
Bekapcsolt hálózati készenléti mód – csatlakozók
15 perc után (Bluetooth®)
Vezeték nélküli hálózat(ok) be-/kikapcsológomb
1. Kapcsolja be az egységet. 2. 5 másodpercen keresztül tartsa nyomva az egység „||” és „|” gombját. 3. Amikor a „BT OFF” (vezeték nélküli BLUETOOTH®-jel kikapcsolva) vagy a „BTON” (vezeték nélküli BLUETOOTH®-jel bekapcsolva) megjelenik, engedje fel a gombot.

Jellemzők

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Nagy teljesítményű otthoni hangzást nyújtó 2 csatornás rendszer

Élvezze a nagy teljesítményű 2 csatornás rendszer teret betöltő hangzását. A két teljes tartományú hangsugárzó a magas, a közép és a mély frekvenciatartományban egyaránt kiegyensúlyozott sztereohangzást biztosít. Az eredmény? Kristálytiszta, kiegyensúlyozott hangzás minden hangerőbeállítás mellett.

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Bluetooth® csatlakoztathatóság vezeték nélküli zenelejátszáshoz

A rádióhullámokon alapuló Bluetooth® technológia gyors, kis hatósugarú vezeték nélküli átvitelt tesz lehetővé, amelyet nem zavarnak a jel útjában álló tárgyak. A párosítást követően szabadon továbbíthatja kedvenc tartalmait – köztük a filmeket, képeket és zenét – okostelefonjáról vagy táblaszámítógépéről egy kompatibilis eszközre.

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Mega Bass a feljavított mély hangokért

Kapcsolja be a Mega Bass hangzást és kedvenc dalaiban máris dübörög a basszus. A digitális jelfeldolgozó technológia segítségével a Mega Bass funkció képes az alacsony frekvenciájú hangok hatékony kiemelésére a vibráló, telt basszushangzás érdekében, ezzel igazán karakteressé teszi a zenét.

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Hétsávos hangszínszabályzó az optimális hangzásért

Válassza az éppen lejátszott tartalomhoz illő ideális beállítást. A hétsávos hangszínszabályzó az egyes zenei stílusokra jellemző optimális beállításokkal rendelkezik, így egyedi zenei élményt nyújt. Az R’n’B, Hip Hop, Rock, Pop, Classic, Jazz és Flat módok közül választhat, amelyek tiszta, kiegyenlített hangzást kölcsönöznek minden egyes dalnak. 

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Kompakt, háromdobozos hifi önállóan használható hangsugárzókkal

Kisméretű, háromdobozos hifi kialakítás, amely ideális választás a konyhába, a hálószobába vagy a dolgozószobába. A két hangsugárzó állítva, oldalára fektetve, vagy a főegységtől akár 1,2 méterre is elhelyezhető, így sokféleképp elhelyezheti a hifi-készüléket. 

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Beépített CD-/DVD-lejátszó lemezgyűjteménye lejátszásához

Játssza le klasszikus albumait vagy válogatáslemezeit a beépített CD-/DVD-lejátszón. Ez a hifitorony a CD, CD-R CD-RW, DVD, DVD-R, és DVD-RW lemezeket egyaránt képes lejátszani, így minden tartalmat zavartalanul élvezhet – a stúdiófelvételektől a válogatáslemezekig és a letöltött zenefájlokig. Csatlakoztassa hifikészülékét a tévéhez, és kedvenc filmjeit is megnézheti a beépített DVD-lejátszóval. 

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az FM-rádió hangológombjával szabadon böngészhet az állomások között. 

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Zenelejátszás és töltés az USB-porton keresztül

Egyszerű lejátszás és töltés Az elöl elhelyezett USB-portba csatlakoztathat USB-tárat, okostelefont, táblaszámítógépet vagy laptopot, és meghallgathatja a teljes zenei gyűjteményt. Nincs a közelben konnektor? Nem gond! A zene lejátszása közben töltheti is laptopját vagy okostelefonját. 

Egyérintéses NFC-csatlakozás

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. A gyors, folyamatos csatlakoztatáshoz egyszerűen csak érintse hozzá az NFC-kompatibilis eszközt a ház N-jeléhez, ezután indítsa el a tartalom Bluetooth® átvitelét. Nincs NFC-funkció? Nem gond! Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatja készülékeit, vagy játszhatja le kedvenc zenéit

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök