54 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Az Ön otthoni mindentudó hangrendszere

Kompakt hifirendszer beépített CD/DVD-lejátszóval

A CMT-SBT40D hifirendszer számos lejátszási módot kínál, így kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb hangélményt. Lejátszhat CD-ket, meghallgathatja a legújabb FM-rádióműsorokat, vagy az NFC egyérintéses technológia által kínált gyors csatlakozási lehetőséget kihasználva a Bluetooth® funkcióval vezeték nélkül is továbbíthat zenéket. A klasszikus háromdobozos kialakításnak köszönhetően ez a hifi-berendezés bármely helyiségben tökéletesen mutat.

Kimenő teljesítmény
Erőteljes audioteljesítmény

A teljes tartományú, kiegyenlített hangzást az 50 W-os teljesítményű két hangcsatorna biztosítja, míg a Mega Bass hangzás beállításával a basszusok is felturbózhatók.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság
Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Játsszon le számokat okostelefonról vagy tabletről az egyérintéses NFC-csatlakozással, vagy streamelje zenéit Bluetooth® használatával.

Gazdag, kiegyenlített hangzás

Élvezze kedvenc albumait az egész teret betöltő 50 W-os hangzással. A két teljes tartományú hangsugárzó kiegyensúlyozott hangzást biztosít az egész frekvencia-tartományban - így a legmélyebbtől a legmagasabbig minden egyes hangjegyet kristálytisztán hallhat.

Mega Bass
Érezze a ritmust

A telt basszusokért kapcsolja be a Mega Bass hangzást, és élvezheti a felturbózott mély hangokat.

Hangszínszabályozó 7 választható beállítással
Optimalizált hangzás

Válassza ki az adott zenéhez legjobban illő beállítást. A hétsávos hangszínszabályozó R&B, hiphop, rock és sok egyéb beállítási lehetőséget biztosít.

Az összes zene egy helyen

Kompakt otthoni hangrendszer önállóan használható hangsugárzókkal

A klasszikus háromdobozos hifi-berendezés kombinálja a beépített CD/DVD-játszót, a rádiót és az USB-bemenetet a karcsú, modern külsővel. A két kompakt önállóan használható hangsugárzó rugalmas beállítási lehetőséget biztosít, hogy bármely helyiségben megtalálja a tökéletes hifi elrendezést.

CD-/DVD-lejátszó
Beépített CD/DVD-lejátszó

Játssza le kedvenc albumait, házi válogatásait és filmjeit a beépített CD/DVD-lejátszóval.

Rádió
FM-rádió

A beépített FM-rádióval meghallgathatja a legújabb rádióműsorokat.

USB-bemenet
USB-bemenet és töltés

Csatlakoztassa MP3-lejátszóját vagy iPod-ját az USB-bemeneten keresztül, hogy zenehallgatás közben feltöltse készülékét.

Teljes körű szabadság a zenehallgatásban

Egyérintéses zenehallgatás NFC és Bluetooth® technológiával

Csak érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy tabletjét a CMT-SBT40D rendszerhez, és a Bluetooth® funkcióval vezeték nélkül átviheti kedvenc zeneszámait. Nincs NFC-funkció? Semmi gond – a Bluetooth® kapcsolattal manuálisan is párosíthatja az eszközöket.

Távvezérlő
Távvezérlő

A mellékelt távvezérlővel átugorhatja a zeneszámokat, beállíthatja a hangerőt vagy egyéb műveleteket végezhet, miközben hátradőlhet és élvezheti a nyugalmat.

Műszaki adatok és funkciók

A CMT-SBT40D hifirendszer számos lejátszási módot kínál, így kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb hangélményt. Lejátszhat CD-ket, meghallgathatja a legújabb FM rádióműsorokat, vagy az NFC egyérintéses technológia által kínált gyors csatlakozási lehetőséget kihasználva a Bluetooth® funkcióval vezeték nélkül is továbbíthat zenéket. A klasszikus háromdobozos kialakításnak köszönhetően ez a hifiberendezés bármely helyiségben tökéletesen mutat. 
  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával  

  • USB-lejátszás és okostelefon-töltés

  • A Mega Bass nagyobb teljesítményt biztosít a mély hangok terén

  • Beépített FM rádiótuner

  • 50W kimenő összteljesítmény 

Kimenő teljesítmény
50 W
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (1), Elülső hangsugárzó-kimenet (2), Fejhallgató (1), Kompozit videokimenet (1), USB-port (1)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye