HT-X8500

Mozihangulat, beépített erőteljes basszus

Tapasztalja meg a mozihatású, surround hangzást a karcsú, elegáns kialakítású, 2.1 csatornás Dolby Atmos® és DTS:X® hangprojektorral, és a mély basszushangzást biztosító beépített mélynyomóval, mely tökéletesen illik tévéjéhez.

HANGPROJEKTOROK

2.1 csatornás Dolby Atmos®/DTS:X® különálló hangprojektor beépített mélynyomóval | HT-X8500

HT-X8500
Kép a(z) 2.1 csatornás Dolby Atmos®/DTS:X® különálló hangprojektor beépített mélynyomóval | HT-X8500 termékről

141 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Minden irányból hallhatja a hangokat a szimulált 7.1.2 csatornás surround hangzással 

A Vertical Surround Engine a legújabb térhatású technológiánk, ami lehetővé teszi, hogy a Dolby Atmos® és a DTS:X® által nyújtott izgalmakat egyetlen karcsú egység biztosítsa. Nem számít, milyen szobában használja, a fejlett DSP technológia lehetővé teszi, hogy mindössze két első hangsugárzó reprodukálja a tökéletes mozifilmes hangzást, ahol a hangok minden irányból, még a feje fölül is szólnak.

A Vertical Surround hangzás illusztrációja
Hangélmény fentről 

A Sony virtuális surround technológiájának köszönhetően a hangprojektor képes a függőleges térben pozícionálni a hangot – így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzó nélkül is átélheted a 3D hangzást. A Dolby Atmos és a DTS:X technológiához hasonlóan a Vertical Surround Engine is valósághűbb, többdimenziós hangzást ad más formátumoknak is.

A surround hangzás illusztrációja
Surround hangzás egyszerűen

A Sony egyedülálló digitális hangtérfeldolgozó technológiája kizárólag elülső hangsugárzók segítségével virtuálisan megteremti a surround hangteret, amelyben a hang mindkét oldalról érkezik. Nincs szükség hátsó hangsugárzók beüzemelésére, azaz anélkül élvezheted a gazdag, mozis surround hangzást, hogy telezsúfolnád a lakóteredet.

Válaszd ki a tökéletes beállítást

Külön gomb minden hanghoz – válassza ki a legmegfelelőbbet ahhoz, amit néz vagy hallgat.

Tapasztald meg a gazdag mélyhangzást

A HT-X8500 közepén egy nagy teljesítményű kétirányú mélynyomó van – hogy ön minimális berendezés mellett is mély basszushangzással tudja megtölteni az életterét.

Karcsú és elegáns 

Mindössze 890 x 64 x 96 mm-es méretével a HT-X8500 karcsú, kompakt és nem tolakodó, így tökéletesen kiegészíti az ön BRAVIA tv-jét. A formaterv jellegzetességei közé tartozik a perforált fém hangsugárzórács és a mélysugárzó kétoldali kimeneti nyílása.

4K HDR ikonja
Élvezze kedvenc filmjeit 4K HDR-minőségben

A modern 4K HDR a 18 Gb/s és a HDCP 2.2/HDCP 2.3 révén, a HT-X8500 a legújabb házimozis formátumokat is kiszolgálja.

Könnyedén hozzáadhatja az audiovizuális rendszeréhez

Csatlakoztathat játékkonzolokat, UHD Blu-ray™ lejátszót vagy beltéri egységet és természetesen a tévéjét, HDMI és optikai digitális bemenet használatával.

Vezeték nélküli kapcsolat ikonja
Vezeték nélküli kapcsolat a tévéjével

A Bluetooth® adást támogató Sony BRAVIA TV-vel a hangot közvetlenül a hangprojektorra küldheti vezeték nélkül

HDMI logó
Egy kábeles HDMI eARC csatlakoztatás

A HDMI eARC segítségével a legújabb, nagy bitsebességű sorround hangzásformátumokat élvezheti, mint a Dolby Atmos® és a DTS:X® a kompatibilis tévékészülékéről.

Zenestreamelés Bluetooth® technológiával
Streamelje a kedvenc dalait

Párosítsa a HT-X8500-t az okostelefonjával vagy tabletével Bluetooth® segítségével és streamelje albumait és lejátszási listáit vezeték nélkül.

Műszaki adatok és funkciók

Ez a 2.1 csatornás Dolby Atmos®/DTS:X® hangprojektor a beépített kettős mélynyomónak és Vertical Sound Engine-nek köszönhetően mozifilmes, három dimenziós sorround hangélmény nyújt és elegáns megjelenésével tökéletesen illik az ön tévéje elé.
  • 2.1 cs. Dolby Atmos/DTS:X Vertical Sound Engine technológiával

  • Beépített mélysugárzók a gazdagabb mély basszushangzás érdekében

  • A karcsú, vékony profilú formaterv illik a tévéjéhez

  • Külön gombok a film, zene, játék, hírműsor és sportközvetítés hangzásmódjaihoz

  • 4K HDR-kompatibilitás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye