HT-G700

Mozis surround hangzás, kristálytiszta párbeszédek

Ez a 3.1 csatornás Dolby Atmos®/ DTS:X™ hangprojektor erőteljes surround hangzást és kristálytiszta párbeszédeket kínál – így teljesen elmerülhetsz kedvenc tévéműsoraidban és filmjeidben.

HANGPROJEKTOROK

3.1 cs. Dolby Atmos®/ DTS:X™ hangprojektor | HT-G700

HT-G700
HT-G700 hangprojektor és vezeték nélküli mélynyomó előre néző termékfotója

182 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
A hangokat minden irányból hallhatod, akár 7.1.2 csatornás surround hangzással

Fejlett Vertical Surround Engine technológiánk lehetővé teszi, hogy egyetlen vékony egység megteremtse a legfrissebb mozis hangformátumok, köztük a Dolby Atmos® és a DTS:X™ által elérhető élményt. A három elülső hangsugárzó a Sony egyedülálló jelfeldolgozásával karöltve létrehozza a „függőleges” hangot, így a virtuális surround hangzás körülölel.

A Vertical Surround hangzás illusztrációja
Hangélmény fentről 

A Sony virtuális surround technológiájának köszönhetően a hangprojektor képes a függőleges térben pozícionálni a hangot – így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzó nélkül is átélheted a 3D hangzást. A Dolby Atmos és a DTS:X technológiához hasonlóan a Vertical Surround Engine is valósághűbb, többdimenziós hangzást ad más formátumoknak is.

A surround hangzás illusztrációja
Surround hangzás egyszerűen

A Sony egyedülálló digitális hangtérfeldolgozó technológiája kizárólag elülső hangsugárzók segítségével virtuálisan megteremti a surround hangteret, amelyben a hang mindkét oldalról érkezik. Nincs szükség hátsó hangsugárzók beüzemelésére, azaz anélkül élvezheted a gazdag, mozis surround hangzást, hogy telezsúfolnád a lakóteredet.

Minden filmhez jár a hiánytalan, 7.1.2-es moziélmény

A modern mozikban minden irányban hangsugárzókat találsz, egyenként finomhangolt hangzással; ezek együtt teremtenek magával ragadó, surround hangélményt. Nyomd meg az „Immersive AE” gombot, és a HT-G700 képes még a szokványos sztereó hangot is feljavítani 7.1.2 surround hangzásúvá – minden tévéműsor és film surround hangélményt nyújt.

Center hangsugárzó – tiszta párbeszédek

Külön center hangsugárzó garantálja, hogy a beszéd jól hallható akár a kedvenc tévéműsorod pergő párbeszédéről, akár hollywoodi film suttogásáról van szó. Nagyszerű a zenehallgatáshoz is, garantálja a gazdag hangzásélményt.

Gazdag, erőteljes basszushangzás

A nagyteljesítményű vezeték nélküli mélynyomó mélyebb, gazdagabb basszus hangot biztosít egyszerű vezeték nélküli csatlakozással, így a helyét szabadon választhatod meg.

Válaszd ki a tökéletes beállítást

Gomb minden hangzáshoz – válaszd a legmegfelelőbbet, bármit is nézel vagy hallgatsz: Automatikus hangzás, Standard surround, Mozi, Zene, Éjszakai vagy Beszédhang üzemmód. A mélynyomó szabályzójával pedig finomhangolhatod a filmélményedet.

Mozi üzemmód
Mozi üzemmód

Úgy érezheted, hogy az események közepébe csöppensz, miközben a hang elhalad mögötted és magával ragad a filmélménybe.

Zene üzemmód
Zene üzemmód

Hallgasd kedvenc zeneszámaidat életteli és gazdag hangzással, a finom részletekkel együtt.

Beszédhang üzemmód
Beszédhang üzemmód

Akár reggeli hírműsor, akár évadzáró rész szól, ez a mód a hangbeállításokon keresztül kiemeli a beszédhangot, hogy minden szó érthető legyen.

Éjszakai üzemmód
Éjszakai üzemmód

Éjjel nézel filmet? Ez a funkció úgy optimalizálja a hangszínegyensúlyt, hogy kis hangerő esetén is tisztán hallhass mindent.

Egyszerű csatlakozás

Csatlakoztass egy kompatibilis tévét vagy más eszközt vezeték nélkül a Bluetooth® technológián keresztül, vagy használd a HDMI eARC/ARC vagy optikai digitális bemenetet a teljes sávszélességű hangzáshoz.

Bluetooth® logó
Streamelés Bluetooth® technológiával

Vezeték nélkül streamelhetsz zenét Bluetooth® technológiával.

Család nappaliban, HT-G700 hangsugárzóval
Hozd ki a legtöbbet a minőségi idődből

Filmnézés, elmaradt epizódok pótlása, zenehallgatás, drukkolás a kedvenc csapatodnak - bármit is csinálsz szívesen együtt a családoddal, a Sony hangprojektora még szórakoztatóbbá teszi. Éld meg a minőségi időt annak leglenyűgözőbb, legszórakoztatóbb formájában.

Műszaki adatok és funkciók

Add át magad a TV és a filmek világának erőteljes, dinamikus surround hangzással. Ez a stílusos és könnyen használható Dolby Atmos® hangprojektor külön center hangsugárzót tartalmaz a tisztább beszédhangokért.
  • 3.1 cs. Dolby Atmos/DTS:X és Vertical Surround Engine

  • Lenyűgöző AE feljavítja a hangot közel 7.1.2 csatornás hangzásig

  • Center hangsugárzó a tisztább beszédhangért

  • Vezeték nélküli mélysugárzó az erőteljes basszusért

  • Hangzásmódok a film- és zeneélményhez

Kimenő teljesítmény (összesen)
400 W
Az erősítő csatornái
3.1 cs.
FŐEGYSÉG MÉRETE – CSAK VÁZ (Szé x Ma x Mé) 
980 × 64 × 108 mm
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye