KÖNYVESPOLCRA HELYEZHETŐ SZTEREÓ HANGSUGÁRZÓK

Összes műszaki adat és funkció

SS-CS5

65 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Első hangsugárzó

Első hangsugárzó, dobozrendszerű
Bass Reflex
Első hangsugárzó felülete
Szövet (rács), PP lemez (készülékház)
Első hangsugárzó, maximális bemenő teljesítmény
100 W
Első hangsugárzó modellnév
SS-CS5
Első hangsugárzó névleges impedanciája
6 ohm
Első hangsugárzórendszer:
Háromutas, 3-hangszórós hangsugárzó-rendszer
Első hangsugárzó egységek: Magassugárzó
1 db 25 mm-es, dóm típusú
Első hangsugárzó egységek: Mélysugárzó
1 db 13 cm-es tölcséres típusú
Első hangsugárzó bemeneti csatlakozója
Csavaros típusú
Első hangsugárzó, érzékenység
87 dB (2,83 V, 1 m)
Első hangsugárzó mérete (Sz x Ma x Mé)
178 x 335 x 220 mm

Általános funkciók és jellemzők

Center hangsugárzó
0
Frekvenciaátvitel:
53 Hz – 50 kHz
Első hangsugárzó
2
Térhatás
0

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
456 x 269 x 408 mm
Tömeg
10 kg

A doboz tartalma

  • Használati útmutató
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. Azáltal, hogy a rendszer a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezáltal mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, a rendszer szinte tökéletes felvételt készít a művészek zenéjéről. Így minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Háromutas, 3 elemes hangsugárzók a nagyobb tisztaság érdekében

Hallja meg a természetes mélységet és tökéletes tisztaságot minden hangfelvételében A 3-elemes, könyvespolcra helyezhető hangsugárzók szilárd, 130 mm-es MRC mélynyomót tartalmaznak a dinamikus mély hangzáshoz, valamint egy 25 mm-es magassugárzót és egy 19 mm-es szuper-magassugárzót a nagy felbontású hangsávok visszaadásához. Ezek a kompakt helyigényű és akár 100 W bemeneti teljesítményt kezelő hangsugárzók igazán tökéletesen illeszkednek bármilyen helyiségbe.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

A szuper-magassugárzók kiterjesztik a hangzást

A kedvenc zeneszáma pontosan és egyensúlyban bontakozik ki a helyiség egészében. Ezek a hangsugárzók széles körben sugárzó új szuper-magassugárzókat tartalmaznak. A nagy frekvenciájú hangok pontosan visszaadódnak a teljes kiterjedt hangzás minden részén – még a hangszerek elhelyezkedését is észlelni lehet, és így az élmény szinte olyan, mintha ott lenne a helyszínen.

Nagyobb hangnyomás kisebb tömeg mellett

Az alacsony hangnyomás a kisebb méretű magassugárzók gyakori gyengesége, amely kiegyenlítetlen hangzást eredményezhet. Ezeket a nagy hangnyomást biztosító hangsugárzókat számos tömegcsökkentő technika alkalmazásával érték el, beleértve a nagyobb teljesítményű mágneses kör és könnyebb CCAW (rézborítású alumíniumvezeték) alkalmazását a lengőcsévében.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Nagy precizitású magassugárzó az élethű hangzáshoz

Az énekes energiáját és szenvedélyét tökéletesen visszaadó hangot hallhat. A 25 mm-es lekerekített dóm magassugárzó poliészter szálakat tartalmaz az élethűbb, eredetibb hangzás érdekében. A speciális hangelnyelő filcet alkalmazó precíz akusztikai tuning a magassugárzókból származó hátsó hangnyomást a természetes hangzás érdekében.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

A 130 mm-es mélysugárzó kiemeli az alacsony frekvenciákat

Ez a hangsugárzó-rendszer tartalmaz egy újonnan kifejlesztett 130 mm-es mélysugárzót az igazán mély és stabil basszusokhoz. A habosított csillámos-lépsejtes membrán segítségével nagy teljesítményű mély hangzást és a középtartományú tiszta hangokhoz és beszédhez szükséges finomabb részleteket is biztosítja.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Csillámmal erősített, lépsejtmintás kúp a torzításmentes hangélményért

Napjaink zenéit - ahol a basszus hangsúlyos szerepet kap - is kompromisszumok nélkül élvezheti. A sok hangsugárzóban alkalmazott papírtölcsér idővel rugalmassá válik, elhasználódik, így a hangkép torzul. A csillámmal erősített, méhsejtmintás, tölcséres mélysugárzók merevek, ezért nagy hangnyomás és sebesség mellett is megőrzik alakjukat, így nagy hangerő esetén is tiszta zenei élményt nyújtanak.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Gazdag akusztika a doboz kiváló kialakítása révén

A portolt, tiszta fa készülékházak telt hangzást biztosítanak. A nem kívánt rázkódásokat csökkenti és elnyeli a szilárd kialakítása, amelyben a belső csatlakozások szilárd faszerkezettel vannak megerősítve. A tervezőink optimalizálták a belső hangelnyelő anyag típusát és elrendezését is, hogy szabályozzák és pontosan beállítsák a doboz rezonációs rázkódását.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Az összefutó előlapélek tiszta hangzást biztosítanak

A rezgéscsökkentőből és a dobozból származó nem kívánatos zaj megszüntetése létfontosságú a kiváló teljesítményhez. Az enyhén összefutó előlapélek révén kisebb mértékűek az éleltérések, így tisztább és természetesebb a hangzás.

Prémium alkatrészek, prémium hangzás

A nem megfelelő csatlakozások jelentős hatással lehetnek az általános hangminőségre. Ez az oka annak, hogy ezekben a hangsugárzókban csak prémium minőségű alkatrészeket használunk: AirCore fojtások a magassugárzókban, szilikon acélbevonat a mélynyomóban, a lehető legvastagabb tekercsanyagok és kiváló minőségű filmkondenzátorok. Hallgassa és élvezze a nagy felbontású hangfájlok minden egyes nüanszát a kellő részletességgel.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Fa kialakítás – stílus és tartalom

A hangsugárzó intelligens fekete kivitele a legtöbb modern belső térbe illik. A fa furnérlemez is megőrzi a formáját, biztosítva, hogy a hangra ne legyenek hatással a hőmérséklet és páratartalom változásai.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Kiváló minőségű szerkeze a tiszta zenelejátszáshoz

Ezek a hangsugárzók szilárd alapokra épülnek. Az erős, portolt készülékhez gazdag, telt akusztikát biztosít. A hangsugárzó hátulján található Bass Reflex cső elnyomja a nem kívánatos zajt és javítja az alacsony frekvenciájú hangok visszaadását.

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Kompakt, könyvespolcra helyezhető kialakítás a kis helyekre

Ezek a kicsi, könyvespolcra helyezhető hangsugárzók igen kompaktak és hatékonyan használják ki a teret, ezért kis helyen is könnyen telepíthetők. A kompakt méretük ellenére széles frekvenciatartományt kínálnak, egészen 53 Hz mélységig, így ideális választást képezhetnek, ha Ön nem kívánja a hangminőséget feláldozni a helyért.