HANGSZÓRÓK

Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók

SS-CS5
Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

67 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzók termékről

Jellemzők

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. Azáltal, hogy a rendszer a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezáltal mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, a rendszer szinte tökéletes felvételt készít a művészek zenéjéről. Így minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

Háromutas, 3 elemes hangsugárzók a nagyobb tisztaság érdekében

Hallja meg a természetes mélységet és tökéletes tisztaságot minden hangfelvételében A 3-elemes, könyvespolcra helyezhető hangsugárzók szilárd, 130 mm-es MRC mélynyomót tartalmaznak a dinamikus mély hangzáshoz, valamint egy 25 mm-es magassugárzót és egy 19 mm-es szuper-magassugárzót a nagy felbontású hangsávok visszaadásához. Ezek a kompakt helyigényű és akár 100 W bemeneti teljesítményt kezelő hangsugárzók igazán tökéletesen illeszkednek bármilyen helyiségbe.

A szuper-magassugárzók kiterjesztik a hangzást

A kedvenc zeneszáma pontosan és egyensúlyban bontakozik ki a helyiség egészében. Ezek a hangsugárzók széles körben sugárzó új szuper-magassugárzókat tartalmaznak. A nagy frekvenciájú hangok pontosan visszaadódnak a teljes kiterjedt hangzás minden részén – még a hangszerek elhelyezkedését is észlelni lehet, és így az élmény szinte olyan, mintha ott lenne a helyszínen.

Nagyobb hangnyomás kisebb tömeg mellett

Az alacsony hangnyomás a kisebb méretű magassugárzók gyakori gyengesége, amely kiegyenlítetlen hangzást eredményezhet. Ezeket a nagy hangnyomást biztosító hangsugárzókat számos tömegcsökkentő technika alkalmazásával érték el, beleértve a nagyobb teljesítményű mágneses kör és könnyebb CCAW (rézborítású alumíniumvezeték) alkalmazását a lengőcsévében.

Nagy precizitású magassugárzó az élethű hangzáshoz

Az énekes energiáját és szenvedélyét tökéletesen visszaadó hangot hallhat. A 25 mm-es lekerekített dóm magassugárzó poliészter szálakat tartalmaz az élethűbb, eredetibb hangzás érdekében. A speciális hangelnyelő filcet alkalmazó precíz akusztikai tuning a magassugárzókból származó hátsó hangnyomást a természetes hangzás érdekében.

A 130 mm-es mélysugárzó kiemeli az alacsony frekvenciákat

Ez a hangsugárzó-rendszer tartalmaz egy újonnan kifejlesztett 130 mm-es mélysugárzót az igazán mély és stabil basszusokhoz. A habosított csillámos-lépsejtes membrán segítségével nagy teljesítményű mély hangzást és a középtartományú tiszta hangokhoz és beszédhez szükséges finomabb részleteket is biztosítja.

Csillámmal erősített, lépsejtmintás kúp a torzításmentes hangélményért

Napjaink zenéit - ahol a basszus hangsúlyos szerepet kap - is kompromisszumok nélkül élvezheti. A sok hangsugárzóban alkalmazott papírtölcsér idővel rugalmassá válik, elhasználódik, így a hangkép torzul. A csillámmal erősített, méhsejtmintás, tölcséres mélysugárzók merevek, ezért nagy hangnyomás és sebesség mellett is megőrzik alakjukat, így nagy hangerő esetén is tiszta zenei élményt nyújtanak.

Gazdag akusztika a doboz kiváló kialakítása révén

A portolt, tiszta fa készülékházak telt hangzást biztosítanak. A nem kívánt rázkódásokat csökkenti és elnyeli a szilárd kialakítása, amelyben a belső csatlakozások szilárd faszerkezettel vannak megerősítve. A tervezőink optimalizálták a belső hangelnyelő anyag típusát és elrendezését is, hogy szabályozzák és pontosan beállítsák a doboz rezonációs rázkódását.

Az összefutó előlapélek tiszta hangzást biztosítanak

A rezgéscsökkentőből és a dobozból származó nem kívánatos zaj megszüntetése létfontosságú a kiváló teljesítményhez. Az enyhén összefutó előlapélek révén kisebb mértékűek az éleltérések, így tisztább és természetesebb a hangzás.

Prémium alkatrészek, prémium hangzás

A nem megfelelő csatlakozások jelentős hatással lehetnek az általános hangminőségre. Ez az oka annak, hogy ezekben a hangsugárzókban csak prémium minőségű alkatrészeket használunk: AirCore fojtások a magassugárzókban, szilikon acélbevonat a mélynyomóban, a lehető legvastagabb tekercsanyagok és kiváló minőségű filmkondenzátorok. Hallgassa és élvezze a nagy felbontású hangfájlok minden egyes nüanszát a kellő részletességgel.

Fa kialakítás – stílus és tartalom

A hangsugárzó intelligens fekete kivitele a legtöbb modern belső térbe illik. A fa furnérlemez is megőrzi a formáját, biztosítva, hogy a hangra ne legyenek hatással a hőmérséklet és páratartalom változásai.

Kiváló minőségű szerkeze a tiszta zenelejátszáshoz

Ezek a hangsugárzók szilárd alapokra épülnek. Az erős, portolt készülékhez gazdag, telt akusztikát biztosít. A hangsugárzó hátulján található Bass Reflex cső elnyomja a nem kívánatos zajt és javítja az alacsony frekvenciájú hangok visszaadását.

Kompakt, könyvespolcra helyezhető kialakítás a kis helyekre

Ezek a kicsi, könyvespolcra helyezhető hangsugárzók igen kompaktak és hatékonyan használják ki a teret, ezért kis helyen is könnyen telepíthetők. A kompakt méretük ellenére széles frekvenciatartományt kínálnak, egészen 53 Hz mélységig, így ideális választást képezhetnek, ha Ön nem kívánja a hangminőséget feláldozni a helyért.

Műszaki adatok

  • Háromutas, 3 hangszórós, könyvespolcra helyezhető hangsugárzó-rendszer

  • A széles szórású szuper-magassugárzó kihozza a nagy felbontású hang finom részleteit

  • Bass Reflex rendszer a torzításmentes mély hangokért

  • Merev, prémium audiokomponens-kialakítás

  • 53-50 000 Hz frekvenciaátvitel

Frekvenciaátvitel:
53 Hz – 50 kHz
Első hangsugárzó
2
Center hangsugárzó
0
Térhatás
0

A doboz tartalma

Használati útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye