FÜLHALLGATÓ

WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató

WI-C100
Kép a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről

bluecreamwhiteblack

15 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Képek a(z) WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató termékről
Túlszárnyalja az elvárásokat

A WI-C100 újradefiniálja a belépő szintű vezeték nélküli fülhallgatókat. A Sony kivételes hangminősége remek zenei élményt nyújt, míg a nagy, 25 órás akkumulátorkapacitással és fröccsenésálló kialakítással bárhol nyugodtan használhatod. A Sony | Headphones Connect alkalmazással is kompatibilis, így a hangzást az ízlésedhez igazíthatod.

A 25 órás akkumulátorkapacitás és a 10 perc gyorstöltés/60 perc lejátszás ikonja
Akár 25 órás akkumulátorkapacitás

Akár 25 órán át folyamatosan hallgathatod zenéidet. Ha pedig a fülhallgató lemerülőben van, egy 10 perces gyorstöltés akár 60 pernyi lejátszási időt is adhat.

Még természetesebb hangzású zene

Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez. 

A DSEE logója

A Sony | Headphones Connect alkalmazás hangszínszabályzó funkciójának kezelőfelületét bemutató illusztráció.
Személyre szabott hangzás

A hangzást egyéni igényeidhez igazíthatod. A beállítások közül kiválaszthatod a zenei műfajnak leginkább megfelelőt, vagy létrehozhatsz és elmenthetsz saját beállításokat a Sony | Headphones Connect alkalmazás hangszínszabályzó funkciójával.

Jól kiegyensúlyozott hangolás

A hangolás szándékosan úgy lett kialakítva, hogy jól kiegyensúlyozott legyen az alacsony frekvenciáktól a magas frekvenciákig, az énekhang pedig természetes és tiszta hangzású legyen. Így a WI-C100 fülhallgató bármilyen zenei műfajhoz megfelelő.

A fekete WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató fülpárnáit mutató kép
Az IPX4 ikonja
Fröccsenés és izzadság, nem probléma

IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

Jól passzol az életstílusodhoz

A WI-C100 fülhallgató könnyű és hordozható, továbbá rugalmas nyakpánttal rendelkezik, így még könnyebb becsúsztatni a táskába közlekedéskor.

Fekete WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató
Kényelmes illeszkedés

A WI-C100 fülhallgató stabilan rásimul a nyakadra, míg a ház a maximális kényelem érdekében követi a fül körvonalait.

Közelkép a WI-C100 vezeték nélküli fülhallgatók gombjairól
Egyszerű kezelhetőség gombokkal

A WI-C100 fülhallgató könnyen kezelhető: a lejátszáshoz és szüneteltetéshez, a zeneszámok átugrásához és a hangerő beállításához, valamint a hívások fogadásához szükséges gombokkal rendelkezik. A kényelem érdekében a gombokat is átterveztük, így a hangsúlyosabb formájuk révén könnyebb megnyomni őket.

Bluetooth® logó
Vezeték nélküli stabil kapcsolat

Mondj búcsút a kusza vezetékeknek – a Bluetooth® vezeték nélküli technológiával vezeték nélkül csatlakozhatsz készülékedhez és élvezheted a stabil, zavartalan zenehallgatást.

Különböző tárgyak egy asztalon, köztük egy fekete WI-C100 fülhallgató, Xperia okostelefon, szemüveg és vizes palack.
Tisztán hallható, szabad kezes hívások

A kiváló minőségű beépített mikrofonnak köszönhetően a beszélgetés szabadon folyhat a tisztán hallható, szabad kezes hívások során. Még a zsebedből sem kell kivenni a telefont.

A hangvezérelt segéd ikonja
Kompatibilis a hangutasításos segédekkel

Nyomd meg kétszer a WI-C100 fülhallgató gombját, és kapcsold össze a hangvezérelt segéddel, és útvonaltervet kérhetsz, elindíthatsz zenét, kommunikálhatsz az ismerőseiddel stb.

A Fast Pair logója
Könnyen megkeresheted a Fast Pairrel

A Fast Pair funkcióval egyszerű párosítani a fülhallgatót Android™ készülékekkel. Koppints a felugró értesítésre, és a WI-C100 fülhallgató engedélyezi a gyors és egyszerű Bluetooth®-párosítást az Android™ készülékekkel. Könnyen megtalálhatod a fülhallgatódat, ha megcsörgeted, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyét.

A Swift Pair ikonja
Csatlakoztatás PC-hez Gyors párosítással

A Gyors párosítás funkcióval egyszerű párosítani a WI-C100 fülhallgatót Windows 11 és 10 operációs rendszerű számítógéphez Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 11 ás Windows 10 operációs rendszerű eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Személyes moziélmény BRAVIA XR™ tévével

BRAVIA XR-rel és WLA-NS7 vezeték nélküli adóval

A BRAVIA XR tévéken a WI-C100 fülhallgatóval és a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval izgalmas Dolby Atmos®-élményben lehet részed, a 360 Spatial Sound hangzás pedig alkalmazkodik a füledhez.

Egy fülhallgatót viselő férfi a kanapén ülve élvezi a 360 Spatial Sound nyújtotta élményt
360 Spatial Sound Personalizer

A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás személyre szabott hangélményt nyújt. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a füled alakját, így a WI-C100 fülhallgató személyre szabott hangteret hoz létre, amikor BRAVIA XR tévékkel van párosítva.

SRS-NS7 hordható hangszóró egy szekrényen, a WLA-NS7 vezeték nélküli adó pedig egy falra szerelt BRAVIA tévéhez csatlakozik
Dolby Atmos-élmény

Ha egy Sony WLA-NS7 vezeték nélküli adóval BRAVIA XR tévéhez van csatlakoztatva, a WI-C100 fülhallgató ideálisan rendezi el a fantomhangszórókat körülötted, így valódi Dolby Atmos-élményben lehet részed. Légy a történések részese, és merülj el az akcióban.

Kép három, fenntartható anyagokat tartalmazó tálról
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WI-C100 egyedi csomagolásának kevesebb mint öt százaléka készült műanyagból. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Műszaki adatok és funkciók

A kényelmes és könnyen használható WI-C100 vezeték nélküli fülhallgató nagy akkumulátorkapacitása és gyorstöltési funkciója kiváló minőségű, személyre szabható hangzással párosul. A nyugalom és a kényelem érdekében IPX4 vízállósági besorolással rendelkezik, és kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással.
  • Akár 25 óra üzemidő

  • A DSEE™ helyreállítja a tömörítés során elveszett frekvenciákat az eredeti felvételhez közelebb álló, kiváló minőségű hangzásért.

  • Finomhangolja a hangzást a Sony | Headphones Connect alkalmazással

  • Fröccsenés- és izzadságálló, IPX4 besorolással

  • Egyszerű kihangosítás és hangutasításos segéd

HANGSZÓRÓEGYSÉG
9 mm
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (mintavételi frekvencia: 44,1 kHz)
NFC
Nem
DSEE
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye