4 881 562 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) FE 400 mm F2.8 GM OSS termékről
Képek a(z) FE 400 mm F2.8 GM OSS termékről
Képek a(z) FE 400 mm F2.8 GM OSS termékről
Képek a(z) FE 400 mm F2.8 GM OSS termékről
Képek a(z) FE 400 mm F2.8 GM OSS termékről
FE 400 mm F2.8 GM OSS termékbemutató videó
G Master
Tudnivalók a G Master objektívről
Innovatív G Master F2.8 szuper telefotó

Ez a nagyblendés szuper teleobjektív bőségesen el van látva a Sony legfejlettebb objektívtechnológiáival, így rendkívüli sebesség, kiváló G Master felbontás és bokeh, valamint professzionális vezérlés és megbízhatóság elérésére képes. Emellett a SEL400F28GM rendkívül könnyű szupertelefotós objektív, amely páratlan szabadságot biztosít a kézi fotózáshoz.

FE 400 mm F2.8 GM OSS fotógaléria
A váz teljesítményét maximalizáló sebesség
A váz teljesítményét maximalizáló sebesség

Az új XD (extrém dinamikus) lineáris motorok fókusza sokkal jobb mint a hagyományos típusoké, a jelenlegi és jövőbeli fényképezőgép-vázakkal akár ötször jobban tudják követni a mozgó tárgyakat. Két motor és új algoritmus segítségével az objektív nagy fókuszcsoportjai gyorsabban és pontosabbak, mint valaha. A maximális teljesítményű, fejlett fényképezőgépek lehetővé teszik a dinamikus sportok és a vadvilág megörökítését.

Lenyűgöző G Master felbontás és bokeh
Lenyűgöző G Master felbontás és bokeh

A kialakítás magas szabványai biztosítják a kiemelkedő felbontást egészen a kép széléig. Három fluorelem minimalizálja a kromatikus aberrációt. A szférikus aberráció a kialakítás és a gyártás alatt szabályozva van a legmagasabb bokeh minőség érdekében. Az opcionális nagy teljesítményű 1.4x és 2.0x telekonverterek támogatottak, így akár 800 mm-nél is kimagasló felbontást és kontrasztot biztosítanak.

2895 grammal a világ legkönnyebbje
Hihetetlenül könnyű, mindössze 2895 gramm

Az innovatív optikai kialakításba három fluorelem tartozik, melyek a 2895 grammos (102,2 uncia) kis tömeg érdekében csökkentik a közgyűrűn lévő elemek számát. A tartós magnéziumötvözet is hozzájárul a csökkentett tömeghez. Kiválóan hordozható és kezelhető. Az ideális egyensúly megkönnyíti a mozgást és a kezelhetőséget, akár kézzel vagy egylábú állvánnyal készít felvételt.

A por- és nedvességálló kialakítást ismertető ábra
Tartósság és megbízhatóság nehéz körülmények közt

A por- és nedvességálló kialakítás a legkeményebb külső körülmények között is megbízhatóságot nyújt. A közgyűrű külsejéhez, az állványtartóhoz és a belső gyűrűalkatrészekhez használt magnéziumötvözet tartóssá, de egyben könnyűvé is teszi. Az elülső objektív alkatrészek fluorbevonatot tartalmaznak, melynek köszönhetően könnyen letörölheti a szennyeződést és az ujjlenyomatokat.

A profi fényképezéshez szükséges funkciók
A profi fényképezéshez szükséges funkciók

A folyamatos DMF segítségével a manuális fókuszbeállítás a fókuszgyűrű elforgatásával használható, akár AF-C felvételkészítési módban is. Beépített optikai képstabilizálás, egy új mód 3 beállítás fejlett algoritmust kínál, mely optimális stabilizálást biztosít a sporteseményekhez, könnyíti a komponálást. A négy fókuszrögzítő gomb és a fókuszgyűrű a lineárisan reagáló MF-et még sokoldalúbbá teszi.

Objektívfelépítés
Objektívfelépítés

A G Master sorozatú objektívek a képalkotást és a képi kifejezést korábban elérhetetlen szintekre emelik a rendkívül nagy felbontás és a lágyan áttűnő háttérbokeh bámulatos elegyével

[1] Fluorobjektív [2] ED-üveg 

Az SEL400F28GM modulációátviteli függvénye
MTF táblázat

Az MTF azt mutatja meg, hogy egy objektív mennyire jól képes reprodukálni a finom részleteket. A függvény a finom térközű vonalak közt elérhető kontraszt mértékét méri.[1] Kontraszt (%) [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm) [3] Max. blende [4] F8 blende [5] Térbeli sűrűség [6] 10 vonalpár / mm [7] 30 vonalpár / mm [8] R: Radiális T-értékek: Tangenciális értékek

Közelkép a videózáshoz használt FX6-ról
A Sony objektívek előnyei videókészítésnél

Ismerd meg az E-bajonettes Sony objektívek által kínált négy egyedi előnyt. A Sony objektívek és fényképezőgépek kombinációja javítja a videókészítés élményét.

Objektívvezérlés

1. Fókuszgyűrű / 2. Funkciógyűrű / 3. Állványgyűrű / 4. Fókuszrögzítő gomb / 5. Szűrőtartó / 6. Pánt rögzítőfüle / 7. Állványgyűrű választókapcsoló / 8. Biztonsági nyílás (csatolható a biztonsági kábelre) 

Objektívvezérlés

1. Fókuszmód kapcsoló / 2. Teljes idejű DMF kapcsoló / 3. Fókusztartomány-limiter / 4. Funkciógyűrű-választó kapcsoló / 5. BEÁLLÍTÁS gomb / 6. Remegéskompenzáló kapcsoló / 7. Remegéskompenzáló mód kapcsoló/ 8. SÍPSZÓ kapcsoló

FE 400 mm F2.8 GM OSS kompatibilis

Az alábbi hivatkozásra kattintva további részleteket olvashatsz az objektív-, illetve házkompatibilitásról.

Egyes fényképezőgépvázak esetén szoftverfrissítésre lehet szükség a funkciók teljes körű használatához.

Műszaki adatok és funkciók

  • Prémium kategóriájú G Master nagyblendés szuper teleobjektív

  • Új fejlesztésű XD lineáris motor a rendkívül gyors, pontos, csendes autofókuszáláshoz

  • Három fluorit objektív a kiváló felbontáshoz

  • Sony tükröződésmentes nanokristály bevonat a becsillanás és a szellemkép kiküszöbölésére

  • A teljes idejű DMF és az egyéb funkciók támogatják a professzionális felvételi igényeket

Minimális fókusztávolság
2,7 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,16
Szűrőátmérő (mm)
40,5 (foglalat)
Tömeg
2895 g

A doboz tartalma

Sapka (modell): ALC-SH155, Elülső objektívsapka: Tartozék, Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM, Kemény tok, Objektívszíj, Tokpánt

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye