791 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Termék képe
Termék képe
Termék képe
Termék képe
Termék képe
Illusztráció
További részletek a G Master objektívről
Kis méretű, nagy fényerejű 35-ös a csodás képekért

A Sony csúcstechnológiái dolgoznak ebben a kiváló E-bajonettes objektívben, így nagyszerű G Master-felbontást és bokeh effektust kínál kimagasló AF-sebesség és precizitás mellett. Nagy blendéjű, 35 mm-es objektívként kifejezetten kompakt, így nagyszerű választás, ha fontos a hordozhatóság és a kiváló képminőség ideális ötvözete.

Kompakt 35 mm F1.4 G Master prímobjektív
FE 35 mm F1.4 fotógaléria
Mintakép
Pompás felbontás, sokoldalú, kompakt, 35 mm-es prímobjektív

A G Master kialakítás két XA objektíveleme kihasználja a tükör nélküli megoldás kisebb belső távolságát, így csodás kontrasztot és felbontást kínál kompakt objektívként is. Kimagasló optikai minőségét tovább javítja egy ED (extraalacsony szórású) üvegelem alkalmazása, amely csökkenti a kromatikus aberrációt, valamint a Sony Nano AR Coating II bevonat, amely bármilyen fényviszonyok között nagyszerű képminőséget ad.

Kép a használatról
Könnyű és kompakt – kiválóan hordozható és kezelhető

Miközben két precíziós XA (fokozottan aszférikus) objektívelemet tartalmat, és kimagasló G Master-minőséget kínál, ez a kompakt objektív könnyedén elfér a kezedben, tömege pedig mindössze 524 g (18,5 oz). Az FE 35 mm F1.4 GM kiválóan hordozható és kezelhető rengeteg különféle környezetben és felvételkészítési helyzetben.

Mintakép
Kifinomult G Master bokeh és nagyszerű sokoldalúság

Az XA elemek hatékonyan csökkentik a körkörös bokeh hatást, 11 lamellás blendemechanikája közel tökéletes körkörös rekesznyílást ad nagy blendeméretnél, az aprólékos tervezés és gyártás során minimálisra csökkentett szférikus aberráció pedig pompás bokeh effektust ad F1.4 blendénél. A tervezés és a gyártás finomhangolása mindössze 27 cm-es minimális fókusztávolságot és 0,23× maximális nagyítást eredményez.  

Mintakép
XD lineáris motor – gyors, precíz, csendes AF és témakövetés

Két Sony XD (fokozottan dinamikus) lineáris motor hatékonyan biztosítja a gyors, precíz és csendes AF-funkciót és témakövetést az E-bajonettes rendszerek előnyeinek kiaknázásához. Az XD lineáris motorokhoz fejlesztett, legújabb vezérlési algoritmusok minimalizálják a vibrációt és a zajt, a Sony lineáris mozgatású MF funkciója pedig közvetlen, lineáris manuális fókuszreakciót garantál.

A fókuszmódkapcsolót mutató kép és por- és nedvességálló kialakítást bemutató ábra
Professzionális vezérlés és megbízhatóság

Fókuszrögzítő gomb, fókuszgyűrű és más vezérlőelemek segítik a zökkenőmentes, hatékony működést. A fókuszrögzítő gombhoz más funkciókat is lehet rendelni a fényképezőgép menüjében, így közvetlenül elérhetők a felhasználó saját munkamenetében nélkülözhetetlen funkciók. Fluorbevonatú elülső eleme, valamint por- és nedvességálló kialakítása magas fokú megbízhatóságot garantál minden környezetben.

Az objektívfelépítés ábrája
Objektívfelépítés

A G Master sorozatú objektívek a képalkotást és a képi kifejezést korábban elérhetetlen szintre emelik a rendkívüli felbontás és a lágyan áttűnő háttérbokeh elegyével.

[1] Fokozottan aszférikus (XA) lencsetag [2] ED (extraalacsony szórású) üveg

Az SEL35F14GM modulációátviteli függvénye
MTF táblázat

Az MTF függvény írja le, hogy az objektív mennyire adja vissza a részleteket; mérőszáma a közeli vonalak közti kontraszt nagysága.

[1] Kontraszt (%)  [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm)  [3] Max. blende  [4] F8 blende  [5] Térbeli sűrűség  [6] 10 vonalpár/mm  [7] 30 vonalpár/mm  [8] Radiális értékek  [9] Tangenciális értékek

Közelkép a videózáshoz használt FX6-ról
A Sony objektívek előnyei videókészítésnél

Ismerd meg az E-bajonettes Sony objektívek által kínált négy egyedi előnyt. A Sony objektívek és fényképezőgépek kombinációja javítja a videókészítés élményét.

Objektívvezérlés

1. Fókuszgyűrű / 2. Fókuszrögzítő gomb / 3. Blendegyűrű / 4. Fókuszmódváltó / 5. Blendeindex / 6. Blendekapcsoló

FE 35 mm F1.4 kompatibilitás

Az alábbi hivatkozásra kattintva további részleteket olvashatsz az objektív-, illetve házkompatibilitásról.

Egyes fényképezőgépvázak esetén szoftverfrissítésre lehet szükség a funkciók teljes körű használatához.

Műszaki adatok és funkciók

  • Prémiumkategóriás G Master Series nagylátószögű prímobjektív

  • XA elemek és ED-üveg a teljes képterületen nagy felbontás érdekében

  • Sony tükröződésmentes nanokristály II bevonat a becsillanás és a szellemképképződés kiküszöbölésére

  • Az XD lineáris motorok kimagasló vezérelhetőséget és alacsony vibrációt kínálnak – az AF gyors, precíz és csendes

  • A fókuszrögzítő gomb és az egyéb funkciók a profi fotós igényeket is kielégítik

Minimális fókusztávolság
0,27 m (AF), 0,25 m (MF) (0,89’ (AF), 0,82’ (MF))
Maximális nagyítási arány (x)
× 0,23 (AF) × 0,26 (MF)
Szűrőátmérő (mm)
67
Tömeg
524 g (18,5 oz)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye