FE 24-70 mm F2.8 GM

Összes műszaki adat és funkció

SEL2470GM

931 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
24–70 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
36–105 mm
Objektívcsoportok / elemek
13/18
Látószög (35 mm)
84°-34°
Látószög (APS-C)
61°–23°
Maximális blende (F)
2,8
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
9
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,38 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,24x
Szűrőátmérő (mm)
82 mm

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
87,6 x 136 mm
Tömeg
886 g

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH141)
  • Első objektívsapka (ALC-F82S)
  • Hátsó objektívsapka (ALC-R1EM)
  • Táska
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

A standard zoom új korszaka

Kompromisszumok nélküli kialakítás és technológia: az állandó F2.8-as zoomobjektív teljes mértékben kiaknázza a jelen és a jövő nagy felbontású fényképezőgépeinek vázában rejlő lehetőségeket. A páratlan standard zoom 24 mm és 70 mm közötti gyújtótávolság-tartomány lefedésére alkalmas, és ideális választás abban az esetben, ha kiváló képminőségre van szükség portrék, tájképek, pillanatfelvételek és egyéb helyzetek esetében.

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Rendkívüli felbontás és bokeh hatás

A kiváló felületi precizitású XA (extrém aszférikus) objektív alkatrész nemcsak a lenyűgöző, a kép minden sarkára kiterjedő felbontáshoz és a teljes zoomtartományban tapasztalható részletgazdagsághoz járul hozzá, hanem kiemelt szerepet játszik a sima és lágy bokeh hatás elérésében is, amely számos felvételkészítési helyzetben hatékony kifejezési eszköz.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Természetes részletvisszaadás és színek

Egy ED (extraalacsony szórású) és egy Super ED lencsetag egy olyan optikai útvonalon, amelyet a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelően fejlesztettek ki az élethű, természetellenes színektől mentes képalkotás érdekében. A tengelyirányú és oldalirányú kromatikus aberráció szabályozásával és a szubjektív felbontás maximalizálásával lélegzetelállító textúrák és nagyfokú részletgazdagság érhető el. 

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Ragyogó, gyors F2.8 bármilyen gyújtótávolságban

Az állandó F2.8-as maximális blendenyílás a teljes zoomtartományban megkönnyíti az exponálási beállítások állandó értéken tartását, így kiválóan alkalmas a gyenge megvilágítású felvételekhez vagy a mozgó jeleneteket kimerevítő zársebességekhez. Állandó, lenyűgöző képminőség bármilyen blende és gyújtótávolság esetében

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Precíz fókuszálás villámgyors sebességgel

A Direct Drive SSM (DDSSM) rendszer nagy blendenyílású, rendkívül nagy precizitású objektívekkel használható a pontos fókuszálás érdekében, továbbá minimálisra csökkenti a zavaró mozgást, miközben egy speciális vezérlőrendszer és kifinomult algoritmusok gondoskodnak az AF működési sebességének növeléséről. A DDSSM emellett egyenletesen és csendesen működik, ami videók és fotók esetében egyaránt előnyt jelent.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

9 lamellás, körkörös blendenyílás a még gyönyörűbb bokeh hatásért

Az objektív bokeh hatásának lenyűgöző szépségét tovább fokozza a 9 lamellás, körkörös blendenyílás-kialakítás, amely nemcsak lágyságot, hanem természetes kiemeléseket is biztosít.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Kimagasló minőség és kontraszt

A Sony eredeti tükröződésmentes nanokristály-bevonata csökkenti a becsillanást és szellemképképződést eredményező zavaró tükröződéseket, különösen háttérfény esetén. Az eredmény egyenletesen magas kontraszt és tisztaság mélyfekete színekkel a lehető legszélesebb felvételkészítési helyzetekben. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Sokoldalú, ujjmozdulattal végezhető fókuszvezérlés

A hamar változó felvételkészítési helyzetekre adott gyors válaszreakció döntő szerepet játszhat a pillanat megörökítésében. A manuális/automatikus fókusz váltókapcsolója és a fókuszrögzítő gomb elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít, így sokoldalú, professzionális vezérlést tesz lehetővé számos tárgy és környezet esetében. 

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Zoomrögzítés a rugalmas szállításhoz

A zoomobjektívek a szállítás során a saját súlyuk alatt kitolódhatnak, ami egyrészt zavaró lehet, másrészt pedig növeli a véletlen károsodás esélyét. A zoomrögzítés-kapcsoló egyszerű és megbízható megoldást jelent a zoomolási mechanizmus zárolására, így biztonságos és kényelmes szállítást biztosít.

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Napellenző-rögzítő és -kioldó

A napellenző-rögzítő mechanizmus megakadályozza a napellenző véletlen leválását a fényképezési helyszínek változtatása során, míg a napellenző-kioldó gomb megkönnyíti a napellenző szükség szerinti eltávolítását és visszahelyezését.

Kép a(z) FE 24-70 mm F2.8 GM termékről

Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is

Kiemelt figyelmet szenteltünk a por- és nedvességálló megoldásoknak, hogy a készülék kihívást jelentő környezetekben is maximális védelmet és megbízhatóságot nyújthasson. Magabiztos felvételkészítés kisebb esőben vagy szeles időben is.

Tudj meg többet