Ugrás a tartalomra
FEJHALLGATÓ

CH500 – vezeték nélküli fejhallgató

WH-CH500

Kép a(z) CH500 – vezeték nélküli fejhallgató termékről

bluegrayblack

16 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) CH500 – vezeték nélküli fejhallgató termékről
Képek a(z) CH500 – vezeték nélküli fejhallgató termékről
Képek a(z) CH500 – vezeték nélküli fejhallgató termékről
Képek a(z) CH500 – vezeték nélküli fejhallgató termékről
Képek a(z) CH500 – vezeték nélküli fejhallgató termékről

Jellemzők

Vezeték nélküli adattovábbítás Bluetooth®-kapcsolaton keresztül

Vezeték nélkül továbbíthatja kedvenc zeneszámait Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Párosítsa okostelefonját vagy táblagépét a fejhallgatóhoz vezeték nélkül, és máris élvezheti a zenét, de akár a lejátszási listákat és a hangerőt is kezelheti közvetlenül a fejhallgatóról.

NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz

Az NFC™ (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors és zökkenőmentes csatlakoztatáshoz egyszerűen érintse a kiválasztott NFC™-kompatibilis eszközöket a készüléken található „N” jelhez, és máris indíthatja a tartalom átvitelét Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Nincs NFC™? Nem gond. A Bluetooth®-kapcsolatot kézzel is létrehozhatja a készülék beállítási menüje segítségével.

Egész nap hallgathatja – akár 20 órányi akkumulátoros üzemidő

Zenelejátszás egész nap – megszakítás nélkül. Beépített lítiumion-akkumulátor biztosít energiát akár 20 órás, vezeték nélküli használathoz, amely Micro USB-porton keresztül tölthető.

A 30 mm-es membránokkal mindent hallhat

A dinamikus hangzású, kompakt és könnyű kialakítású egységek 30 mm-es dóm membránja még finomabb részleteket képes megszólaltatni a kedvenc számaiban is.

Az elforgatható kialakítás megkönnyíti az utazást

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. Az elforduló kialakításnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan tárolhatja utazás közben. A hangsugárzók elforgathatók, így a laposra összecsukott fejhallgatót könnyen becsúsztathatja a táskájába vagy éppen a bőröndjébe.

Beépített mikrofon hangutasításokhoz és kihangosított hívásokhoz

Beszélgethet ismerőseivel, illetve használhatja okoseszközei hangutasításos segédfunkcióit anélkül, hogy kivenné telefonját a zsebéből vagy a táskájából. A fejhallgató lejátszás gombjának nyomva tartásával aktiválhatja az Android, illetve az iOS hangutasításos segédfunkcióit, és egyszerűen kezdeményezhet kihangosított telefonhívást a beépített minőségi mikrofon révén.

Válasszon színt

Válassza és hordja az Önnek leginkább tetsző színt. Fekete, szürke vagy kék színben érhető el.

Műszaki adatok
Vezeték nélküli fejhallgató egész napos zenehallgatáshoz. Gondtalanul streamelhet BLUETOOTH®-kapcsolaton keresztül az NFC™ egyérintéses technológiával, és akár 20 órán át hallgathat zenét megszakítás nélkül. A 30 mm-es meghajtóegység mély basszust kínál, az okostelefonos kompatibilitás pedig igazán egyszerűvé teszi a hangutasításos segédfunkciók és a kihangosított hívás használatát.
  • Egyszerű Bluetooth®-csatlakoztathatóság NFC™ egyérintéses technológiával

  • 30 mm-es meghajtóegység

  • Akár 20 órányi lejátszási idő

  • Kihangosított telefonálás egyszerűen, valamint hangutasításos vezérlés mikrofonnal

  • Az elfordítható kialakításnak köszönhetően könnyedén magával viheti

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről