FEJPÁNT

ZX110 fejhallgatók

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Kép a(z) ZX110 fejhallgatók termékről

pinkwhiteblack

Normál

MDR-ZX110

6 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Android

MDR-ZX110AP

8 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről
Képek a(z) ZX110 fejhallgatók termékről

Jellemzők

A dinamikus neodímium membrán precíz hangzást biztosít

A könnyű, 30 mm-es dinamikus neodímium membránok a legigényesebb zeneszámok esetében is biztosítják a fejhallgató erőteljes, ritmusos hangzását. Mindez a rendkívüli érzékenységű membránnal ötvözve lehetővé teszi, hogy erősítő használata nélkül, nagyobb hangerőn is tiszta, precíz hangzásban élvezhesse zenéit.

Az elforgatható kialakítás rendkívül praktikus az utazáshoz

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. A fejhallgató elfordítható kialakítású hangsugárzóegységeinek köszönhetően könnyebben tárolhatja, illetve utazáskor egyszerűbben hordozhatja fejhallgatóját. A hangsugárzóegységek laposan elfordíthatók, ezáltal elteheti a fejhallgatót a bőröndbe vagy táskába anélkül, hogy túl sokat venne el az értékes helyből.    

Vezetéken lévő távvezérlő és mikrofon a szabadkezes hívásokért

A vezetéken lévő távvezérlőnek és a beépített mikrofonnak köszönhetően zenehallgatás közben szabadkezes hívásokat bonyolíthat a megjelölt okostelefonokról. Váltson könnyedén zenéről hívásra anélkül, hogy levenné a fejhallgatóját.* *Csak az MDR-ZX110AP típus esetében

Fülpárnák a teljes kényelmért

Zenehallgatás tökéletes kényelemben A fejhallgató az önbeálló fejpánttal és a puha, párnázott fülrészekkel az egész fület takarja. Élvezze a hosszan tartó kényelmet, mely a kedvenc albumai egymást követő meghallgatásához kell.

A burkolt, zárt hátoldalú kivitel elszigeteli a hangot

A zárt hátoldalú, burkolt kialakítás a fül köré illeszkedik, és segít a zenére fókuszálásban a külvilági zajok kizárásával. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el. Érezni fogja az összes ritmust, ahogy a zárt hátú kialakítás a maximumot hozza ki zenéi mély hangjaiból. 

Széles frekvenciatartomány a tiszta mély és magas hangokért 

A széles frekvenciatartomány – 12 Hz és 22 kHz között – mély basszusokat, gazdag közép hangokat és szárnyaló magas hangokat biztosít. Hallja meg a számok részleteit és legyen összhangban a zenével. 

Műszaki adatok

A dinamikus 30 mm-es membránokkal rendelkező MDR-ZX110 fejhallgatóval útközben is tiszta, kiegyensúlyozott hangzásban élvezheti kedvenc zenéit. A fülpárnák az extra kényelmet szolgálják úton-útfélen. Az MDR-ZX110AP fejhallgatók magasabb szintre helyezik az Android okostelefon funkcióit.
  • 30 mm-es dóm típusú membránok a kiegyensúlyozott hangzáshoz

  • Erős neodímium mágnesek gondoskodnak a kiemelkedő hangzásról

  • 12 Hz és 22 kHz közötti frekvenciatartomány

  • Párnázott hangsugárzóegységek a kényelmes zenehallgatási élményhez

  • Több színből választhatsz, a saját stílusodnak megfelelően

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye