MDR-XB450AP EXTRA BASS™ FEJHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

MDR-XB450AP

15 500 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Tömeg
165 g (vezeték nélkül)

Általános funkciók és jellemzők

Zárt típus
Igen
Hangszóróegység
30 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Dinamikus típus
Igen
Impedancia (Ohm)
24 Ω 1 kHz-nél
Frekvenciaátvitel:
5–22 000 Hz
Érzékenység (dB/mW)
102 dB/mW
Kábeltípus
Y-vonalú
Kábel hossza
1,2 m
Csatlakozó
L-alakú, aranyozott, négyeres minicsatlakozó
Stílus
Fejpánt, Fület fedő

Mikrofon

A kábelen lévő mikrofon iránya
Térmikrofon

Színválaszték

redbluewhiteblack

A doboz tartalma

  • Használati utasítás
Placeholder

Jellemzők

Ütemátvitel-vezérlés a feszes basszusokért

Az ütemátvitel-vezérlő technológia feszes, mély basszusátvitelt tesz lehetővé, ezért tökéletesen illik a mély hangra koncentráló zenei stílusokhoz. A kialakított szellőzőnyílás maximalizálja a légáramlást az alacsony frekvenciájú tartományban, ezáltal optimalizálja a membrán hatékonyságát a valósághűbb basszusokhoz.  

Kép a(z) MDR-XB450AP EXTRA BASS™ fejhallgató termékről

Az elforgatható kialakítás megkönnyíti az utazást

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. A fejhallgató elfordítható kialakítású hangsugárzóegységeinek köszönhetően könnyebben tárolhatja, illetve utazáskor egyszerűbben hordozhatja fejhallgatóját. A hangsugárzóegységek laposan elfordíthatók, ezáltal elteheti a fejhallgatót a bőröndbe vagy táskába anélkül, hogy túl sokat venne el az értékes helyből.    

Kép a(z) MDR-XB450AP EXTRA BASS™ fejhallgató termékről

Vezetéken lévő távvezérlő és mikrofon a szabadkezes hívásokért

A vezetéken lévő távvezérlőnek és a beépített mikrofonnak köszönhetően zenehallgatás közben szabadkezes hívásokat bonyolíthat a megjelölt okostelefonokról. Könnyedén válthat a zeneszámok és a hívások között, ehhez nem kell levennie a fejhallgatót.

Alumínium külső burkolat az ütős basszusokért 

A fejhallgató úgy szólaltatja meg a basszust, hogy képtelenség mozdulatlanul maradni. A házon alkalmazott könnyű, ám merev alumínium burkolat elnyomja a nem kívánt vibrációt a mély, ütős basszusok megőrzéséhez. 

Kép a(z) MDR-XB450AP EXTRA BASS™ fejhallgató termékről

Fülpárnák a teljes kényelmért

Zenehallgatás tökéletes kényelemben A fejhallgató az önbeálló fejpánttal és a puha, párnázott fülrészekkel az egész fület takarja. Élvezze a hosszan tartó kényelmet, mely a kedvenc albumai egymást követő meghallgatásához kell.

A dinamikus neodímium membrán precíz hangzást biztosít

A könnyű, 30 mm-es dinamikus neodímium membránok a legigényesebb zeneszámok esetében is biztosítják a fejhallgató erőteljes, ritmusos hangzását. A rendkívül érzékeny membránnak hála tiszta és precíz hangzásban lehet része a teljes spektrumban még akkor is, ha felhangosítja a fejhallgatót.

Kép a(z) MDR-XB450AP EXTRA BASS™ fejhallgató termékről

A burkolt, zárt hátoldalú kivitel elszigeteli a hangot

A zárt hátoldalú, burkolt kialakítás a fül köré illeszkedik, és segít a zenére fókuszálásban a külvilági zajok kizárásával. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el. Érezni fogja az összes ritmust, ahogy a zárt hátú kialakítás a maximumot hozza ki zenéi mély hangjaiból. 

Kép a(z) MDR-XB450AP EXTRA BASS™ fejhallgató termékről

Nagyfokú érzékenység az erőteljes, tiszta hangzásért

Nagy, 102 dB/mW érzékenységével ez a fejhallgató rendkívül hatékony az elektromosság akusztikai jelekké alakításában. Ez azt jelenti, hogy ugyanabból a forrásból érkező, ugyanolyan hangerővel hallgatott zene esetén (a kisebb érzékenységű fejhallgatókhoz képest) nagyobb hangerejű hangzást élvezhet a teljes hangspektrum területén.

Kép a(z) MDR-XB450AP EXTRA BASS™ fejhallgató termékről

Széles frekvenciaátvitel a tiszta mély és magas hangokért 

A széles frekvenciatartomány – 5Hz és 22 kHz között – mély basszusokat, gazdag közép hangokat és szárnyaló magas hangokat biztosít. Hallja meg a számok részleteit és legyen összhangban a zenével.