Ugrás a tartalomra
Képek a(z) 1AM2 fejhallgató termékről
Képek a(z) 1AM2 fejhallgató termékről
Képek a(z) 1AM2 fejhallgató termékről
Képek a(z) 1AM2 fejhallgató termékről

Jellemzők

Élvezze a zenét eredeti formájában az előadó szándéka szerint nagy felbontású hanggal 

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. Digitálisan, a CD-formátumét meghaladó mintavételi frekvenciával rögzíti a zenét, ezért a nagy felbontású hangformátum jobban közelíti az eredeti stúdiós hangzást, Ön pedig pontosan úgy élvezheti a zenét, ahogyan azt a művész megálmodta.

Alumíniumbevonatú LCP membrán a még precízebb hangzásért

Az alumíniumbevonatú folyadékkristály-polimer membrán egyenletesebb és precízebb hangzást nyújt az egész frekvenciatartományban, mint a hagyományos LCP membránok. A nagy felbontású hangformátumban egyedileg megtalálható, magas frekvenciák szempontjából különösen előnyös a megnövelt merevség, a továbbított energia vesztesége a fejhallgató burkolatában egyenletesebb, így a hangzás garantáltan valódi és autentikus. 

Széleskörű frekvencia-átvitel a teljes hangtartomány érdekében

A széles – 3 Hz és 100 kHz közötti – frekvenciatartomány tervezésekor számos különféle zenei műfaj igényeit figyelembe vették. Ez a széles válaszfrekvencia-tartomány garantálja, hogy a speciális – jelentősebb szélesebb spektrumot igénylő – hangformátumok esetében is pontosan, abszolút korlátok és frekvencialevágások nélkül lehet reprodukálni az eredeti hangzást, így a zene valódibb és élettelibb lehet.

Mintázatos rácsozat a rendkívül magas hangok torzításmentességéhez

A rácsozat segít megvédeni a precíziós fejhallgatómembránt, amelyek tervezésekor kiemelt szempont volt a rendkívül magas frekvenciák megszólaltatása anélkül, hogy a hangzásban megjelenne a „szín”. A rácsozat mintázata a Fibonacci-számsoron alapszik annak biztosítása érdekében, hogy egyetlen frekvenciasávban se jelentkezzen erősítés vagy levágás. Az eredmény egyenletes, részletgazdag hangzás a teljes frekvenciatartományban.

Szimmetrikus kapcsolatra alkalmas fejhallgatókábel mellékelve

A 4,4 mm-es átmérőjű, szimmetrikus csatlakozókábel teljesen külön kezeli a bal és a jobb oldali hangjeleket – ellentétben a szokványos fejhallgatókábelekkel, amelyeknél közös a földelővezeték. Ez minimálisra szorítja a jeltovábbítási veszteségeket és az ebből fakadó hangminőség-romlást, így kisebb mértékű a torzítás és az áthallás.

Ezüstbevonatú, oxigénmentes réz

Az MDR-1AM2 ezüstbevonatú, oxigénmentes rézkábeleket használ a lehető legkisebb ellenállás és legcsekélyebb jeltovábbítási veszteség érdekében. Az eredmény: alacsonyabb mértékű hangminőség-romlás, részletgazdagabb és simább magas hangok.

Nehézsúlyú basszus ritmusérzékeny vezérléssel

A beépített ritmusérzékeny vezérlő javítja a basszushangok tranziens jellemzőit, és pontos ritmust biztosít.

Rugalmas terhelésű fülpárnák a tökéletes kényelemért

A puha, szintetikus bőrből készült, nyomáscsökkentő kialakítású fülpárnákkal rendelkező fülbetéteket arra tervezték, hogy magasabban, a fülre simulóan helyezkedjenek el, így kényelmes viseletet biztosítanak. A sima felületű anyagok és az öltésmentes varrás tartós és kényelmes az órákon át tartó zenehallgatás közben is.

A burkolt, zárt hátoldalú kivitel elszigeteli a hangot

A zárt hátoldalú, burkolt kialakítás a fül köré illeszkedik, és segít a zenére fókuszálásban a külvilági zajok kizárásával. A gondosan megtervezett akusztika garantálja, hogy kizárólag a hallójárat felé terjed a hang, így Ön a legapróbb hangfoszlányokat is hallhatja. Érezni fog minden ütemet, ahogy a zárt hátú kialakítás a maximumot hozza ki zenéi mély hangjaiból.

Kifejezetten könnyű kialakítás a hosszú távú kényelemért

Az MDR-1AM2 elképesztően könnyű szerkezete leveszi a terhet a fülekről, így kényelmesen hallgathat zenét akár órákon át. 

Az elforgatható kialakítás megkönnyíti az utazást

Ezt a fejhallgatót bárhová magával viheti. Elforgatható kialakításának köszönhetően könnyen tárolható utazás közben. A hangsugárzók elforgathatók, így a laposra összecsukott fejhallgatót könnyen becsúsztathatja a táskájába vagy a mellékelt tasakba.

Műszaki adatok
Fejlett akusztikai kialakításának és anyagának köszönhetően ezek a nagy hangfelbontású fejhallgatók képesek megragadni minden zeneszám valódi lényegét – így az eredeti felvételhez közelebbi zenét hallhat minden esetben. A hangzás valódi és hiteles zenei élményt nyújt – a mély basszustól a szárnyaló énekhangokig.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Nagy érzékenységű folyadékkristályos polimer meghajtó a tisztaság érdekében

  • Okostelefonnal kompatibilis, vezetékbe épített távvezérlős mikrofon

  • Nehézsúlyú basszus ritmusérzékeny vezérléssel

  • Elfordítható fülhallgatóegységek az egyszerűbb szállításhoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről