71 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MDR-1A fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-1A fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Tiszta hangzás. Zeneőrülteknek

Érezze kedvenc zeneszámainak erejét és precíz visszaadását

Adja meg zeneszámainak a kellően tiszta hangzást. Az akár 100 kHz-ig terjedő frekvenciatartományukkal a nagy felbontású hangzással rendelkező MDR-1A fejhallgatókkal a zeneszámok lényegét élvezheti, az eredeti stúdiófelvételhez közeli minőségben. A mély basszusoktól a szárnyaló énekhangokig élethű marad, ami autentikus és precíz hangzást eredményez.

40 mm-es meghajtó

Kényelmes zenehallgatás

Élvezze a nagyméretű meghajtó kínálta finom akusztikát és a fület kényelmesen körülölelő hangsugárzó egységeket.

Különösen széles frekvenciatartomány

Ultraszéles frekvenciatartomány

Mély basszusok és szárnyaló magas hangok alkotta teljes hangtartomány, akár 100 kHz-ig.

Nagy, 105 dB/mW érzékenység

Nagyfokú érzékenység

Élvezzen erős és tiszta hangzást bármely otthoni szórakoztató rendszerről vagy hordozható eszközről való zenelejátszáskor, nagy, akár 105 dB/mW érzékenység mellett.

A hang iránti szenvedély

Minden egyes árnyalat precíz visszaadása

Akkor is az eredeti felvételt hűen visszaadó tiszta és egyenletes hangzást élvezhet, ha feltekeri a hangerőt. A hagyományos LCP-hangszórókkal összehasonlítva, a könnyű, de masszív alumíniumbevonatú kristálypolimer (LCP) membránt tartalmazó 40 mm-es HD-hangszóró egyenletesebb és precízebb hangzást nyújt a teljes frekvenciatartományban.

Mi az a nagy felbontású hang?

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

Nagyfrekvenciás rögzítés

A CD-knél nagyobb frekvenciával történő rögzítés

A nagy felbontású hang rögzítése jellemzően 96 kHz/24 bit, sőt esetenként akár 192 kHz/24 bit frekvencián történik, ami lényegesen meghaladja a CD-kre való rögzítés frekvenciáját.

Széles frekvenciatartomány

Valósághűbb, érzelemdús hangzás

A CD-kre és MP3-kra jellemző max. 20 kHz értékkel ellentétben, a nagy felbontású hang a 24 kHz fölötti frekvenciákat (jelen modellnél akár 100 kHz) is támogatja, a szélesebb dinamikus tartományon felül.

Élje át a valódi zene élményét

Merüljön el teljesen a hangzásban, amint megtapasztalja a – forrástól egészen végig a hangsugárzóig – nagy felbontású hang élményét. Most díjmentesen ki is próbálhatja nagy felbontású hangmintáinkat a HDtracks oldalain.

Tartsa bent a hangot

A fülre illeszkedő forma és az ergonomikus 3D fülpárnák „elszigetelik” a zenét, és kívül tartják a torzításokat. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el.

Fülre illeszkedő kialakítás
Szimmetrikus kapcsolatra alkalmas fejhallgatókábel

Kiegyensúlyozott hangzás

Az MDR-1ABP szimmetrikus kapcsolatra alkalmas, négy ezüstbevonatú rézkábelből álló fejhallgató-vezetéke tiszta és precíz hangzást képes továbbítani a szimmetrikus kapcsolatot támogató hangeszközökön.

Luxus érzetét keltő megjelenés és hangulat

Teremtse meg saját stílusát

Az ikonikus fejhallgatók megjelenése éppoly kellemes, mint a tapintásuk. A karcsú fém fejpánt tökéletes kiegészítője a plüssből készült fekete bőr fülpárnáknak.

Maximális kényelem

Élvezzen többet a zenéből a szilárdan a helyén ülő, zárt hátoldalú, fület körülölelő kialakítású fejhallgatóval. Több órán át is kényelmesen viselheti, így a zeneélvezetét is meghosszabbíthatja.

Zárt hátoldalú, fület körülölelő forma

Nyomáscsökkentő fülbetétek

Tegye fel a füleire, és máris érezheti, mennyire szorosan és kényelmesen illeszkedik.

Zárt hátoldalú, fület körülölelő forma

Varrás nélküli kialakítás

A puhább anyagok és a varrás nélküli kialakítás kivételes kényelmet és tartósságot biztosítanak.

Csak tegye el, és már indulhat is

Vigye magával zenéit akárhová megy. A csúsztatható fém fejpánt és az elforgatható összecsukható hangsugárzóknak köszönhetően egyszerűen egy bőröndben vagy táskában tárolhatja fejhallgatóját.

Vezetéken levő távvezérlő és mikrofon

Maradjon kapcsolatban

A vezetéken lévő távvezérlővel és mikrofonnal kihangosíthatja az Android és iPhone telefonokon érkező hívásokat.

SmartKey alkalmazás

Az vezérlés az Ön kezében van

Zene lejátszása és testreszabása. Személyre szabott telefonhívások. A Sony SmartKey alkalmazással a fejhallgatóról vezérelheti a legfontosabb funkciókat.

Műszaki adatok és funkciók
Adja meg zeneszámainak a kellően tiszta hangzást. Az akár 100 kHz-ig terjedő frekvenciatartományukkal a nagy felbontású hangzással rendelkező MDR-1A fejhallgatókkal a zeneszámok lényegét élvezheti, az eredeti stúdiófelvételhez közeli minőségben. A mély basszusoktól a szárnyaló énekhangokig élethű marad, ami autentikus és precíz hangzást eredményez.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Nagy érzékenységű folyadékkristályos polimer meghajtó a tisztaság érdekében

  • Okostelefonnal kompatibilis a vezetéken lévő mikrofonnal

  • Az ütemátvitel vezérlése csökkenti az erőteljes basszus torzítását

  • Elfordítható fülhallgatóegységek az egyszerű szállításhoz

Hangszóróegység
40 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel:
3–100 000 Hz
Kábel hossza
1,2 m

A doboz tartalma

Garancialevél, Használati utasítás, Hordtáska, Fejhallgatókábel (1,2 m), Fejhallgatókábel vezetéken lévő távvezérlővel és mikrofonnal (1,2 m)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye