h.ear on Wireless NC

Csak Ön és kedvenc zenéi

Nincs zavaró háttérzaj. Nincsenek bosszantó kábelek. Csak tiszta, élethű hangzás. Készüljön fel a magával ragadó zenei élményre.

FEJHALLGATÓ

MDR-100ABN h.ear on vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató

MDR-100ABN

Kép a(z) MDR-100ABN h.ear on vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

redpinkgreengrayblack

109 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
h.ear – színpompás hangzás

Hear Your Colours

A Sony h.ear termékcsaládja a nagy felbontású hangzást merész, jellegzetes kialakítással ötvözi. Életteli hangzás, impozáns külső. 

Színválasztás

A h.ear on Wireless NC fejhallgatókat egyedi színek széles választéka jellemzi. Ön melyiket szeretné?

  • Lime sárga
  • Viridián zöld
  • Szénfekete
  • Bordeaux-i rózsaszín
  • Cinóbervörös

Illik stílusához

Az egyszínű, egyszerű vonalvezetésű formatervezés ötvözi a stílust és a formához illeszkedő kényelmet. Így Ön és a fejhallgató mindig összhangban marad.

Látvány és hangzás

Prémium minőségű hang, kifinomult anyagok és felületek, a legapróbb részletekben is fellelhető igényesség. Fedezze fel a h.ear on Wireless NC termékeket.

Mondjon igent a szabadságra 

A Bluetooth® és az NFC egyérintéses technológia lehetővé teszi, hogy vezetékek nélkül hallgathasson zenét. Az LDAC technológia 990 kbps átviteli sebessége háromszor gyorsabb, mint a Bluetooth® hangátvitel, és kivételes minőséget biztosít a nagy felbontású hangtartalmak számára.

Mondjon nemet a zajokra 

Bármi is történjen Ön körül, a digitális zajszűrés útját állja a háttérzajoknak, hogy Ön csak a zenére összpontosíthasson.

Nagy felbontású hang logó

Zenéi megfelelő bánásmódban

Kedvenc zenéi a nekik járó hangminőségben. A h.ear on Wireless NC fejhallgatóval elmerülhet a nagy felbontású hangok között, belefeledkezve a korlátok nélküli zenei élménybe.

Részletgazdag, dinamikus hangzás

A nagy felbontású hangzáshoz tervezett fejhallgató 40 mm-es hangszóróegysége titánium bevonatú domború membránoknak ad helyet. Precíz hangok a teljes frekvenciatartományban.

Sokoldalú és útrakész

Útra készen

Fejhallgatója az Ön személyes tartozéka – akárcsak telefonja vagy kulcsai, elkíséri Önt, amerre csak jár. A h.ear on Wireless NC fejhallgatókat ennek megfelelően úgy tervezték, hogy részei lehessenek életének.

Kényelmes zenehallgatás

A függeszték alakja, a szövetborítású fülpárnák, az állítható fejpánt – minden egyes részlet a kényelem és a stílus jegyében. A forma és a funkció tökéletes harmóniája.

Kényelmes zenehallgatás

Díjnyertes formatervezés

iF GOLD AWARD díj, 2016

Az iparági szakértőkből álló zsűri döntése alapján a h.ear on fejhallgató arany fokozatú elismerést kapott a 2016. évi International Forum Product Design kategóriájában.

Műszaki adatok és funkciók
Nincs zavaró háttérzaj. Nincsenek bosszantó kábelek. Csak tiszta, élethű hangzás. Készüljön fel a magával ragadó zenei élményre.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Egyszerű BLUETOOTH® csatlakoztatási lehetőség NFC egyérintéses technológiával

  • Digitális zajszűrési technológia

  • 40 mm-es HD-meghajtóegység a kiváló dinamikatartományért

  • A titániumbevonatú domború membrán minimálisra csökkenti a torzítást

Hangszóróegység
40 mm-es (dóm rendszerű)
Frekvenciaátvitel:
5–40 000 Hz (bekapcsolt állapot) (vezetékes)
Kábel hossza
1,2 m
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye