MDR-1000X

Páratlan zajcsökkentés

Az iparágvezető zajszűrésnek köszönhetően, a What Hi-Fi? díját elnyerő fejhallgatóval zavaró tényezők nélkül hallgathat zenét. Hallgathatja szuper-csendben, vagy a környezethez igazíthatja a hangzást.

FEJHALLGATÓ

1000X vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató

MDR-1000X

Kép a(z) 1000X vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

creamblack

149 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

What Hi-Fi? 5 csillag és „Legjobb zajszűrő fejhallgató 100 £ felett” díja

Az 1976-ban alapított What Hi-Fi? a világ vezető független útmutatója azok számára, akik hifit és otthoni szórakoztató elektronikai termékeket szeretnének vásárolni és használni.

Merüljön el a zenében

Élvezze a páratlanul hatékony zajszűrést bárhol, bármikor, bármit is csinál.

A világ bent. A világ kint.

Vezérelje a hangot a SENSE ENGINE™ segítségével

Csak azt fogja hallani, amit szeretne – semmi mást. A SENSE ENGINE™ lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel szabadon elmerüljön a zenében, illetve eltávolodjon attól.  

Valóban autentikus hangzás

Hallgasson az eredeti felvételhez hangzásához hű zenét a nagy felbontású hangnak köszönhetően. A nagy felbontású hanghoz optimalizált S-Master HXTM csökkenti a torzítást, és lehetővé teszi a zene minden apró finomságának élvezetét.

A fejhallgatóban nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegység és folyadékkristályos polimer (LCP) membrán található az erőteljes ütemek megszólaltatásához, emellett képes a számos frekvenciasáv pontos visszaadására is 40 kHz felső határig. 

Állítsa helyre tömörített fájljait

A digitális hangzásjavító eszköz HX (DSEE HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat (MP3, ACC, ATRAC és WMA), és közelíti azokat a nagy felbontású hang minőségéhez. A felső tartományba tartozó, a tömörítési eljárás során elveszett hangok visszaállításával a DSEE HX a digitális zenefájlokból gazdag, természetes hangzást teremt. 

DSEE HX

Kiváló minőségű, vezeték nélküli hangzás LDAC kapcsolaton keresztül

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth® vezeték nélküli hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes minőségét.

Szintetikus bőr fülpárnák

Luxust sugárzó bőr

A házat és a fülpárnát borító puha, szintetikus bőr luxushatású látványt és tapintás kölcsönöz. Kialakításánál fontos szempont volt, hogy biztosan illeszkedjen a fülre, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Elfordítható, összehajtható kialakítás

Utazásra készen

Az elforgatható fülrészeknek köszönhetően a fejhallgatót utazáshoz egyszerűen elteheti bőröndbe, táskába vagy a mellékelt dobozba.  

Érintéssel vezérelhető

Érintéssel vezérelhető

Elég egyszerűen megérintenie a fülpárnán található mozdulatvezérlési panelt a leállításhoz, a szüneteltetéshez, a zeneszámok közti ugráshoz, hangerőállításhoz, illetve az okostelefon hangutasításos segédfunkciójának aktiválásához.

Műszaki adatok és funkciók
A kategóriaelső zajszűrésnek köszönhetően ezek a fejhallgatók zavartalan zenehallgatást biztosítanak. Hallgathatja teljes csendben vagy a környezethez igazított hangtérben.
  • Digitális zajszűrési technológia

  • Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang LDAC kapcsolaton keresztül

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • 40 mm-es HD-meghajtóegység a kiváló dinamikatartományért

  • Az alumíniumbevonatú LCP membrán minimálisra csökkenti a torzítást

Hangszóróegység
40 mm-es, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
Frekvenciaátvitel:
4 Hz - 40 000 Hz
Kábel hossza
Fejhallgatókábel (kb. 1,5 m, ezüst bevonatú OFC vezetékek, aranyozott sztereó mini csatlakozó)

A doboz tartalma

Hordtok, Repülőgépen használható adaptercsatlakozó, Fejhallgatókábel (kb. 1,5 m, ezüst bevonatú OFC vezetékek, aranyozott sztereó mini csatlakozó), USB-kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye