DIKTAFONOK

UX570 digitális diktafon, UX sorozat

ICD-UX570 SERIES
Kép a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről

goldsilverblack

4 GB 

ICD-UX570

52 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről
Képek a(z) UX570 digitális diktafon, UX sorozat termékről

Jellemzők

Háttérzajok csökkentése az automatikus hangrögzítéssel 

Beszédet szeretne felvenni? Váltson az automatikus hangrögzítés funkcióra a felvételi beállítás adott hangfrekvenciákhoz való igazításához. Az eredmény egy tisztább felvétel lesz kevesebb háttérzajjal, illetve a nem megfelelő mikrofonbeállítások eredményezte hangveszteség esélye is csökken.

Rögzítsen zenét még jobb minőségben az automatikus zenefelvétel funkcióval 

Az automatikus zenefelvétel az adott zene frekvenciájának megfelelően optimalizálja a hangrögzítési beállításokat. Mérsékli a nem megfelelő mikrofonérzékenységi beállítások által eredményezett felvételi hibákat, és éles, kiváló minőségű hangzást biztosít. 

Az S-mikrofonrendszerrel a távoli vagy csendes hangokat is rögzítheti

A nagy érzékenységű, alacsony zajszintű S-mikrofonnak köszönhetően a gyenge hangforrásokat is felveheti túlzott háttérzaj nélkül. Még a távolban csiripelő madarak hangját is felveheti természetesen és tisztán.

Szélesebb, fényesebb felvételjelző LED

Az UX570 sorozattal nem kell amiatt aggódnia, hogy épp akkor nem készül felvétel, amikor kellene. A szélesebb és fényesebb LED égőnek köszönhetően könnyen követhető, mikor történik hangrögzítés.

Találja meg a keresett részletet a Time Jump funkció segítségével

A hosszú szakaszos ugrálás is egyszerű. A Time Jump funkció segítségével a felvétel teljes lejátszási idejének 10%-a is átugorható, így könnyedén megtálalhatja az adott megbeszélés, szeminárium vagy előadás Ön által keresett legfontosabb részét.

Találja meg, amire szüksége van, minimális erőbefektetéssel

Az UX570 sorozattal könnyedén megtalálhatja az Ön által lejátszani kívánt szakaszt. Az Easy Search funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással 3 másodpercet vissza vagy 10 másodpercet előretekerjen, így egyszerű vele a rövidszakaszos ugrálás.

Tekerje fel a lejátszási normalizálással

A lejátszást normalizáló funkciónak köszönhetően akkor is tisztán hallgathatja a felvételeket, ha azok váratlanul gyengébb minőségűre sikerülnek. Maximális szintre növeli a felvételi amplitúdót, anélkül, hogy a hangminőségben romlás állna be. 

Lásson tisztábban a nagyobb OLED-kijelzőn

Most még egyszerűbben és még tisztábban indíthatja el, ellenőrizheti és kezelheti felvételeit a nagy méretű kijelzőn.

Közvetlen USB-csatlakozás a gyorsabb fájlátvitelért

Gyorsan és kényelmesen átviheti a fájlokat a számítógépre és viszont. Csak dugja be az UX570 sorozatot egy szabad USB-portba, és csatlakozzon azonnal – nincs szükség USB-kábelre.

Keskeny, könnyű és egyszerűen hordozható  

A csupán 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm méretű és kb. 48 g tömegű, karcsú UX570 sorozat nem csak könnyű, hanem keskeny is, így kényelmesen elfér a zsebében, bármerre is járjon.

A micro SD-kártyanyílásnak köszönhetően tovább bővítheti a memóriát

4 GB-os belső tárhelyének köszönhetően az UX570 sorozat akár 59 órányi MP3 128 kb/s minőségű anyagot képes felvenni (SZTEREÓ). Mi több, kompatibilis memóriakártyákkal akár tovább is bővítheti tárhelyét. A microSDHC kártya összesen 32 GB tárhelyet biztosít, míg a microSDXC kártyával akár egy tekintélyes 64 GB-os vagy annál nagyobb tárhely is létrehozható.

Műszaki adatok

A nagy érzékenységű mikrofonnal és egyszerűen használható lejátszási funkcióval ellátott, valamint 159 órányi anyagot tárolni képes UX570 sorozat egy hordozható, sokoldalú digitális diktafon, amellyel kiváló minőségben rögzíthet előadásokat, megbeszéléseket és akár zenét is.
  • Az érzékeny sztereó mikrofonnal rögzíthet MP3/LPCM-fájlokat

  • MicroSD (SDHC/SDXC) kártyákkal bővíthető, akár 4 GB beépített tárhely

  • Az automatikus hangfelvétel csökkenti a háttérzajt

  • A közvetlen USB-vel a készülék egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez

  • Beépített lítium akkumulátor 3 perces gyorstöltési lehetőséggel 1 órás felvételhez

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye