10 484 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
38

3.9 termék 38 vásárlói vélemény alapján

16
13
3
2
4
Teljesítmény

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Terrific remote and a great value!

RMTDSLR2 2014.02.13. Rendezés elve: ImageSource (USA)

I purchased this to use with my A7r for self portraits, family pictures that will include me for a change and long exposure, low light landscapes. Everything works perfectly...and for $30 USD! Well done Sony!

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

23

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Très pratique sauf...

RMT-DSLR2 2014.12.07. Rendezés elve: papybiscott (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Télécommande miniature très pratique et qui rappelle les commandes du Sony A77 en lecture et enregitrement . Elle permet de s'inclure (en tant que photographe) dans une photo de groupe. Malheureusement pour le reste et comme toute télécommande elle ne fonctionne que si l'on est face à l’appareil.

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

38 vásárlói vélemény

0

Great budget remote for Sony A7iii

RMTDSLR2 2021.10.05. Rendezés elve: Rey S (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I needed a remote control for the Sony A7iii camera for long exposer pictures and I came across this remote. Just make sure to turn on the IR Camera remote setting to "ON". By default, it is turned off. Go to the Settings tool box / page 3 / IR Remote control. If it does not work, simply remove the camera battery and then turn back on and it should work. You can point the remote to the front or back of the camera to make it work. Hope this helps !

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

notwendiges Gerät

RMT-DSLR2 2019.09.07. Rendezés elve: docdieckvossd (Németország)

funktioniert gut. Mehr gibt es nicht zu sagen, soll ich meckern

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Sehr benutzerfreundlich selbsterklärend

RMT-DSLR2 2018.10.04. Rendezés elve: Pointinger (Németország)

Einfach auspacken und sofort Einsatzbereit. Ich würde mir nur noch eine Angabe über die Reichweite wünschen.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Great Product

RMT-DSLR2 2018.07.02. Rendezés elve: ALeebar11 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very pleased with the remote use it all the time on the tripod

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Useless for mirrolesss

RMT-DSLR2 2018.01.14. Rendezés elve: SwedishUser (USA)

I'm using this on my a6000. First of all, the battery replacement on my copy has been impossible without ruining the lid. Secondly, there are so many unnecessary buttons that won't work on mirrorless anyways. There should just be a simple shutter on and off, with maybe a timer. I hope they make a new one. Also, it works about half of the time, even when pointed at the camera.

Teljesítmény

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

4

0

Brauchbar

RMT-DSLR2 2017.06.11. Rendezés elve: Martin 71 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Filmstaster sollte nur bei entsprechender Einstellung an der Kamera aktiv sein. wird oft versehentlich ausgelöst.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Ideal for A7R 11

RMT-DSLR2 2017.05.30. Rendezés elve: Don17S (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this to use with Sony A7R 11 camera. Works very well straight out of the box without any problem. Can be used with any angle to the camera. Ideal for family protraits.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

mr martin

RMTDSLR2 2017.01.06. Rendezés elve: rich123456 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I just bought this product 2 days ago and I am good with

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

5

0

Simple to use

RMTDSLR2 2017.01.05. Rendezés elve: Nichols (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased for my husband on 12/3/16 but TV was not opened or installed until 12/25/2016. Easier to register by mail.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

8

0

Ideale Ergänzung

RMT-DSLR2 2015.09.14. Rendezés elve: pedro48 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ausgezeichnete Leistungsmerkmale bei fairem Preis.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfect product for for self-portraits

RMT-DSLR2 2015.06.02. Rendezés elve: fitch (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great product, Compatible with NEX 7 and take control of photo from a distance very well.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Not fully functional with the NEX 6 and A57

RMTDSLR2 2015.05.02. Rendezés elve: Juni (USA)

Agree with comment below. Only the shutter and rec buttons work with my NEX 6 and A57.

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

Válasz a következőtől: Sony Support
2015.05.04.

Hi Juni, this is normal function for the remote when in shooting/recording mode. The other buttons are functional when camera is hooked to a TV or computer for playback.

0

Télécommande très utile

RMT-DSLR2 2015.03.31. Rendezés elve: dipotar85 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté cette article pour faire de la photo en pose longue " BULB" en déclenchant avec le retardateur de la télécommande il est facile de faire un photo de ce type

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A great piece of kit

RMT-DSLR2 2015.03.29. Rendezés elve: Bobs (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

A cable release or wireless? I often take macro shots so the ability to get away from the camera body is great. With a cable release in the past there had been times when I would inadvertently pull on the cable or somehow let it slap against the body. Wireless does away with all that. Keep it in my bag all the time now

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

Juste ce qu'il me fallait!

RMT-DSLR2 2015.03.26. Rendezés elve: Urskin (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai un alpha 33 et je n'utilise donc que le bouton du déclencheur (les autres fonctionnalités ne sont pas compatibles) mais c'est tôt ce que je demandais. Redoutable pour les photos longue pose et les photos de groupe.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Maque de fonctionalités

RMT-DSLR2 2015.03.22. Rendezés elve: Chaliel (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté cette article pour faire des Selfies..., mais AF ne marche pas, alors ca me sert à rien. On dit remote control, mais sa ne fonctionne pass comme le remote control filaire avec laquel je peut faire l'autofocus.

Teljesítmény

Megfelelő

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

5

0

The RMT-DSLR2 and SLT-A77 not fully functional

RMTDSLR2 2015.03.11. Rendezés elve: BillsCameraReviews (USA)

I own numerous Sony Cameras ranging from higher end P&S, plus (3) Alpha cameras. Decided to buy the RMT-DSLR2 genuine higher end Sony Remote with all the additional features it is supposed to enable. I already use lower cost remotes for the Alphas that only work the Shutter as designed, and they work just fine, but decided to buy the genuine Sony multi-function unit. Sadly this RMT-DSLR2 with all of its features and functions is only enabling the Shutter Release and Movie Start & Stop. Some (13) other functions of this Remote have no effect on or from the A77 Camera. Have gone to the absolute ends in trying to make all the functions work, a NO go. Sony needs to revise their ad's!

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

5

Válasz a következőtől: Sony Support
2015.03.12.

Hi BillsCameraReviews,

The shutter and Start/Stop functions are the only ones you can use when you're shooting. The other functions like playback and delete are functional when the camera is connected to a TV.

0

Un peut dommage...

RMT-DSLR2 2015.01.26. Rendezés elve: Naïzko (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Seul les boutons prise de vu et prise de vue avec retardateur fonctionne avec mes boitier. (SLT77 et SLT99)

Teljesítmény

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Better than expected

RMT-DSLR2 2015.01.20.  (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I had looked at the wired remote commanders and then saw the RMT-DSLR2, which allowed greater flexibility and removed the restriction of cable length. It works like a dream, even from behind the camera. As I own two A77V DSLRs I just need to test if the remote will activate both at the same time. If yes, then this is a real WOW!!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

How do i get to work with my A77?

RMTDSLR2 2014.12.24. Rendezés elve: stellarrichard (USA)

I bought this but it doesn't seem to do anything with my A77, or A7S. How do I get it to control these cameras?

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

11

0

Useful accessory

RMT-DSLR2 2014.12.22. Rendezés elve: NCDcreative (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Useful for remote video recording (up to 10 metres) for Alpha 99

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Facilité de mise en œuvre et compatibilité Nexus 7

RMT-DSLR2 2014.12.20. Rendezés elve: Gefer (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'apprécie sa petite taille et la sensibilité de la liaison qui permet de ne pas avoir à "viser" l'appareil photo. Très pratique d'utilisation, je suis très satisfait de ce produit

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Très pratique

RMT-DSLR2 2014.12.14. Rendezés elve: Jojobarteam (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très bon produit, léger et solide, tout type de fonction diponible

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Très pratique sauf...

RMT-DSLR2 2014.12.07. Rendezés elve: papybiscott (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Télécommande miniature très pratique et qui rappelle les commandes du Sony A77 en lecture et enregitrement . Elle permet de s'inclure (en tant que photographe) dans une photo de groupe. Malheureusement pour le reste et comme toute télécommande elle ne fonctionne que si l'on est face à l’appareil.

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Tolles Extra!

RMT-DSLR2 2014.09.11. Rendezés elve: contaxfreund (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Funktioniert einwandfrei. Ich finde es praktischer als die Fernbedienung über mein Smartphone.

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Bon complement

RMT-DSLR2 2014.09.03. Rendezés elve: bg69 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

La télécommande est vraiment pratique pour visualiser les photos sur TV ou pour les photos de groupe ou en famille(habituellement le photographe n'est pas sur la photo avec la télécommande oui!). Elle est utile aussi en macro.

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Praktisch!

RMT-DSLR2 2014.08.23. Rendezés elve: Jochen1966 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Fernbedienung funktioniert sehr gut mit meiner Alpha6000.

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Compatible Alpha6000

RMT-DSLR2 2014.08.21. Rendezés elve: TomFoto (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Contrôle du déclencheur pour la photo et la vidéo sur un Alpha6000

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

un plus pour la photo

RMT-DSLR2 2014.08.17. Rendezés elve: dbg2 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

permet de prendre certaines images dans d'excellentes conditions (macro etc)

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klasse ohne Einschränkungen

RMT-DSLR2 2014.08.12.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kamera (Alpha 77) an den Fernseher anschließen und die Diashow kann ferngesteuert vom Sofa aus beginnen. Reinzoomen, Rauszoomen oder oder die Infos, Eigenschaft der Bilder (Exif) aufrufen. Alles geht! Ich war in Sorge das die Fernbedienung diese und jenes nicht kann. Seit ich sie habe weiß ich aber dass alles was man braucht ob beim Fotografieren oder Präsentieren mit diese Fernbedienung gesteuert werden kann. Klasse Sony weiter so.

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

3

0

Tres bien

RMT-DSLR2 2014.06.07. Rendezés elve: HansVV (Franciaország)

je posesse 5 appareil de SONY et je suis tres content

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

praktische Eregänzung

RMT-DSLR2 2014.06.03. Rendezés elve: V9002886 (Németország)

Handliches Format, praktische Ergänzung zur Alpha 6000. funktionier wie erwartet.

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Compact easy to use quality Commander

RMT-DSLR2 2014.06.03. Rendezés elve: arathorn (Egyesült Királyság)

Compact, well made, very functional. Does what it says on the instructions.

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Keine Macken!

RMT-DSLR2 2014.06.03. Rendezés elve: Polypol (Németország)

Die Fernbedienung funktioniert auch über längere Strecke. Ich habe die FB nur als solche benutzt, d.h. die Sonderfunktionen z.B. für TV nicht ausprobiert.

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Awesome Little Remote

RMT-DSLR2 2014.06.03. Rendezés elve: AFreeMovingSpirit (Egyesült Királyság)

So I purchased this remote for use with my A77, Which it works fine with. Not all the buttons operate my camera, but the ones i need do, shutter control and video control. It has been an awesome addition to my set up. Excellent build quality as to be expected with Sony, and ease of use. Very Happy With My Purchase.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

10

0

Terrific remote and a great value!

RMTDSLR2 2014.02.13. Rendezés elve: ImageSource (USA)

I purchased this to use with my A7r for self portraits, family pictures that will include me for a change and long exposure, low light landscapes. Everything works perfectly...and for $30 USD! Well done Sony!

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

23

0

0

wont work with the a3000

RMTDSLR2 2013.12.17. Rendezés elve: Star1 (USA)

it came out while shopping for an a3000 but wont work with it :(

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

41

0

RMTDSLR2 2013.08.24. Rendezés elve: Hyuny (USA)

Does my camera need access to WiFi to use with this remote ?

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

74