TÁVVEZÉRLŐ

RMT-DSLR2 vezeték nélküli távvezérlő

RMT-DSLR2
Kép a(z) RMT-DSLR2 vezeték nélküli távvezérlő termékről

13 538 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) RMT-DSLR2 vezeték nélküli távvezérlő termékről
Jellemzők
  • SLT és kompakt rendszerű fényképezőgépekhez (NEX) tervezveEgy sor NEX- és SLT-fényképezőgéppel kompatibilis, így fotózás és videózás során a képkomponálás távolról is elvégezhető.

  • Állítsa le és indítsa újra az akciójeleneteket.A videó elindítására és leállítására szolgáló vezeték nélküli vezérléssel megrendezheti a jelentet amíg a fényképezőgép a tökéletes pozícióban marad.

  • Tökéletes választás önarcképekhez és természetfotózáshozA vezeték nélküli, infravörös kapcsolat segítségével akkor is végrehajthatja a zárkioldást, ha Ön is szerepel a képen,vagy épp távol van a fényképezőgéptől.

  • Tökéletesen kiküszöbölhető a fényképezőgép bemozdulásaA távvezérlő segítségével távolról is végrehajthatja a zárkioldást, anélkül hogy megérintené a fényképezőgépet.

  • Rögzítsen különböző típusú képeket.Önarcképek egyszerűen. A hosszú expozíciójú felvételek sem jelentenek gondot a két másodperces távolról vezérelhető távkioldóval.

  • A képek és a beállítások távolról is láthatók.Meglátja milyen praktikus, hogy akár a fényképezőgép érintése nélkül is megtekintheti diasorozatait, videofelvételeit, és a beállításokat is módosíthatja.

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk

Értékelések

A felhasználók véleménye