A/V VEVŐEGYSÉGEK

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH790

STR-DH790
Kép a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH790 termékről

206 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH790 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH790 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH790 termékről
Mozi minőségű Dolby Atmos® és DTS:X™ hangzás     

Fejlessze tovább házi szórakoztatórendszerének mozis képességeit az STR-DH790 7.2 csatornás AV-erősítő segítségével. Élje át a mozitermek mindent átölelő, surround hangzását otthon is – a Dolby Atmos és a DTS:X támogatásán keresztül. Emellett kimagasló képminőség párosul a 4K HDR jelátvitelhez.

Dolby Atmos/DTS:X logók
Dolby Atmos/DTS:X 

A legmodernebb mozitermekhez hasonló döbbenetes hangzáshoz.  

4K nagy dinamikatartományú kép emblémája
4K nagy dinamikatartományú átvitel

Élvezze a kiváló képminőséget nagyobb kontraszttal, színmélységgel és fényerővel.

A továbbfejlesztett DCAC logója
Továbbfejlesztett DCAC

Az egyszerű autokalibrálás optimalizálja és beállítja a hangsugárzókat. 

A surround hangzás következő generációja

A Dolby Atmos és a DTS:X technológiáknak köszönhetően gazdag, élethű és körülölelő surround hangélményben lesz része, mint az igazi mozikban. 

Dolby Atmos embléma
Csöppenjen a történések közepébe a Dolby Atmos segítségével

A Dolby Atmos 360º-os surround hangzása és minden irányból (még fentről is) pontosan pozícionált hangja lélegzetelállítóan élethű hatást nyújt. Az eredmény a teljesen körülölelő, gazdag hangzás.

DTS:X embléma
Élethű hangok bármilyen összeállításban a DTS:X révén

A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangzást hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. A hangot pontosan Ön köré és fölé pozicionálja az objektumalapú hangdekódolásnak köszönhetően.

Bármely otthonban rugalmasan elhelyezhető 

A rugalmas STR-DH790 minden térben és elrendezésben döbbenetes hangzást nyújt minden irányból.

Páratlan hangzás speciális DCAC kalibrációval

Ha különböző hangsugárzó-kombinációkkal dolgozik, egyszerű autokalibrációs technológiánk révén minden hangszóró ugyanolyan kiváló minőségű hangot szolgáltat. Az Automatikus fázisegyeztetés a hangsugárzók fáziskarakterisztikáját a bal első és a jobb oldali hangszórócsatornákhoz hangolja, így minden hangszóró tökéletesen együttműködve biztosítja a surround hangélményt.

Tisztább kép a HDR nagy dinamikatartománynak köszönhetően

A nagy dinamikatartományú HDR-jelátvitel támogatása ugrásszerű javulást hozott a kontraszt és a fényerő terén, a még finomabb felbontású árnyékok és világos részek pedig tovább fokozzák a képek részletgazdagságát, és életre keltik a színeket. Támogatja a legújabb HDR-szabványokat is: HDR10, a HLG (Hybrid Log-Gamma) és a Dolby Vision™. 

Erős kontraszt nagy dinamikatartománnyal
HDR
Képminőség nagy dinamikatartomány nélkül
SDR
Döbbenetes 4K képminőség
Mindig lenyűgöző 4K-minőség 

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

Intelligens Bluetooth®-csatlakozás 

Amellett, hogy az STR-DH790 készüléket Bluetooth® technikával csatlakoztathatja, és minden kedvenc zeneszámát streamelheti, a Bluetooth® Standby funkcióval vevőegységét közvetlenül bekapcsolhatja párosított okostelefonjáról vagy tabletjéről is.

Okos Bluetooth-csatlakoztatás
Tökéletes az otthoni szórakozáshoz  

Az STR-DH790 tökéletesen illeszkedik otthoni szórakoztató rendszeréhez. A keskeny profilnak, valamint a rengeteg bemenetnek és kimenetnek köszönhetően elég csak bedugnia, és a kanapéjáról élvezheti a moziminőséget.

Műszaki adatok és funkciók

Fejlessze tovább házi szórakoztatórendszerének mozis képességeit az STR-DH790 7.2 csatornás AV-erősítő segítségével. Élje át a mozitermek mindent átölelő, surround hangzását otthon is – a Dolby Atmos és a DTS:X támogatásán keresztül. Az eARC lehetővé teszi ezen legújabb hangformátumok élvezetét kompatibilis tévével kialakított, egykábeles HDMI-kapcsolaton keresztül. Emellett kimagasló képminőség párosul a 4K HDR jelátvitelhez.
  • Minőségi surround hangzás Dolby Atmos és DTS:X támogatással

  • 4 be / 1 ki HDMI-csatlakoztatási lehetőség 4K/60p (4:4:4) jelátvitellel, valamint HDCP 2.2 támogatással és HDR-támogatással

  • Egyszerű Bluetooth®-csatlakozás

  • Helytakarékos kialakítás a médiaeszközökbe való beépíthetőség érdekében

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye