A/V VEVŐEGYSÉGEK

5.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH590

STR-DH590
Kép a(z) 5.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH590 termékről

169 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 5.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH590 termékről
Képek a(z) 5.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH590 termékről
Képek a(z) 5.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH590 termékről
Nézze a teljes képet 4K felbontásban

Házimozirendszerét az STR-DH590-nel kibővítve nagyobb, tisztább képet élvezhet. Az 5.2 csatornás AV-erősítő a 4K HDR átvitellel, a Dolby Vision™ technikával és a rugalmas surround hangzással életre kelti a filmeket. Kapcsolja össze minden szórakoztató eszközét BLUETOOTH® technológiával és a sok bemenettel.

Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitel támogatásának köszönhetően megtapasztalhatja a hihetetlen kontraszt- és fényerőváltozások nyújtotta élményt, a további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket. Támogatja a legújabb HDR-szabványokat is: HDR10, a HLG (Hybrid Log-Gamma) és a Dolby Vision™.

STR-590 HDR
HDR
STR-DH590 HDR jelátvitel
SDR
STR-DH590 4K átvitel
Élvezze a stabil 4K minőséget 

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is. 

Rugalmas, surround hangzás
STR-DH590 Bluetooth®
Intelligens Bluetooth®-csatlakozás 

Nem csupán csatlakozhat STR-DH590 egységhez, és zenét játszhat le Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, hanem a Bluetooth® Standby révén a párosított okostelefonja, illetve tabletje segítségével közvetlenül be is kapcsolhatja a vevőegységet.

Kapcsoljon össze mindent 

Műszaki adatok és funkciók

Tapasztalja meg a nagyobb és tisztább kép élményét azzal, hogy házimozirendszerét STR-DH590 egységgel bővíti. Az 5.2 csatornás AV-erősítő életre kelti a filmeket a 4K HDR sávszélesség, a Dolby Vision technológia és a rugalmas surround hangzás segítségével. Csatlakoztassa az összes készülékét BLUETOOTH®-kapcsolaton és az elérhető bemeneteken keresztül.
  • 4 bemeneti / 1 kimeneti HDMI-csatlakoztatási lehetőség 4K/60p (4:4:4) jelátvitellel, valamint HDCP 2.2 támogatással és HDR-támogatással

  • Rugalmas surround hangzás 5.1 csatornás valódi surrounddal, illetve 2.1 csatornás virtuális surrounddal

  • Egyszerű BLUETOOTH®-csatlakozás

  • Helytakarékos kialakítás a médiaeszközökbe való beépíthetőség érdekében

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye