Ugrás a tartalomra

Androidos okostelevízió

Az okostelevízió még okosabb lett. Gondoljon azokra az élményekre, melyeket szeret az okostelefonján vagy a tabletjén. Most élvezze őket az eddiginél jobb és nagyobb felbontásban a BRAVIA® Android TV-n.

Androidos okostelevízión az Android TV-alkalmazások között böngésző pár

Azonnali hozzáférés mindenhez

Ismerje meg a televíziók új generációját, ahol a hagyományosan sugárzott csatornák műsorai, az internetes tartalmak és a szórakoztató Android TV alkalmazások tökéletes összhangot alkotnak egyetlen felhasználói felületen. Az androidos okostelevízió-választékunk révén Ön zökkenőmentesen válthat e tartalmak között.

Hangalapú keresés – mondja be, mit szeretne látni

A BRAVIA® Android TV-t a gyors, zökkenőmentes navigációhoz fejlesztették ki. A hangalapú keresés révén gyorsabban megtalálja, amit keres, így kevesebb időt tölt böngészéssel és többet a tartalom megtekintésével. Még ajánlásokat is kérhet az Android TV-től.  

Az androidos okostelevízión a szórakoztató lehetőségek kereséséhez a hangalapú keresést használó pár
Okoskészülék, amely a Google Cast™ segítségével csatlakozik az androidos okostelevízióhoz

Még több szórakozás a Google Cast™ révén

Az új BRAVIA® Android okostelevízió-választékunk Google Cast™ technológiára kész. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztathatja a kedvenc személyes eszközeit – köztük az Android, iOS rendszerű készülékeket és laptopokat – az Android TV-hez.  

A tartalmak és alkalmazások világa

A legújabb BRAVIA® termékskála a nappalijába viszi az Android TV-alkalmazások világát. A Google Play™ tökéletes a filmek és tévéműsorok felfedezéséhez, a legnépszerűbb, legújabb videók megtekintésére, szórakoztató játékok játszására és még sok minden másra. Az alkalmazások választéka folyamatosan növekszik.

Okostelevíziós interfész, amely televíziós alkalmazásokat, hangkeresést és szórakoztatást kínál
A barátaikkal az okostelefonjaikon található fényképeket az Android TV-n keresztül megosztó emberek

Emlékek megosztása pillanatok alatt

Az új Sony Android okostelevízió-modelljeinken kínált Photo Sharing Plus funkció révén akár tíz ember is megoszthat fényképeket és videókat az okostelefonjaik és a tv között. Nincs szükség internetkapcsolatra vagy Wi-Fi® útválasztóra.