HDR-AS50 ACTION CAM

Összes műszaki adat és funkció

HDR-AS50

77 343 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
Kb. 24,2 x 47,0 x 83,0 mm
Tömeg
83 g (tartozék akkumulátorral)

Érzékelő

Érzékelő típusa
1/2.3 típusú (7,77 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Valódi pixelszám (videó)
Kb. 11,1 megapixel
Valódi pixelszám (állókép)
Kb. 11,1 megapixel

Objektív

Objektívtípus
ZEISS® Tessar
F-szám (maximális blende)
f/2,8
Gyújtótávolság (35 mm) (videó)
f=18,4 mm (NAGY LÁTÓSZÖG), f=21,8 mm (KIS LÁTÓSZÖG)
Gyújtótávolság (35 mm) (állókép)
f=18,4 mm (NAGY LÁTÓSZÖG), f=21,8 mm (KIS LÁTÓSZÖG)
Minimális fókusztávolság
Kb. 30 cm

Képstabilizátor

SteadyShot
SteadyShot elektronikus képstabilizálás

Expozíció

Expozíciós mód
Többszegmenses
Minimális megvilágítás
6 lux (1/30 zársebesség)

Fehéregyensúly

Fehéregyensúly módok
AUTO/Színhőmérséklet/Egyéni

Zár

Zársebesség
1/30 - 1/10 000 (30 kép/mp)

Felvételkészítés

Képfeldolgozó processzor
BIONZ X™ képfeldolgozó processzor
Egyéb felvételkészítési funkciók
Folyamatos felvétel, Motion Shot LE, sorozatfelvétel, idősűrítéses felvételkészítés, Live Streaming
Vízálló
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Porvédett
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Ütésálló
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)

Felvételi adathordozó

Kompatibilis adatrögzítési eszközök
Memory Stick Micro™ és MicroSD/SDHC/SDXC formátummal kompatibilis

Felvétel

Felvételi formátum (videó)
MP4: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC S formátum: MPEG-4 AVC/H.264
Felvételi formátum (állókép)
DCF Ver. 2.0 kompatibilis, Exif Ver. 2.3 kompatibilis, MPF Baseline kompatibilis
Videofelbontás
MP4 PS:1920x1080 60p/50p, MP4 HQ:1920x1080 30p/25p, MP4 STD:1280x720 30p/25p, MP4 HS120 (HS100):1280x720 120p/100p, XAVC S:1920x1080 60p/50p/30p/25p/24p
Videofelvétel sebessége (ABR/VBR)
MP4 PS: kb. 28 Mb/s/HQ: kb. 16 Mb/s/STD: kb. 6 Mb/s/HS120 (HS100): kb. 28 Mb/s, XAVC S 60p/30p/24p kb. 50 Mb/s, 50p/25p kb. 50 Mb/s
Állóképméret (fénykép mód)
Kb. 11,9 megapixel 16:9 (4608x2592)

Audió

Hangfelvételi formátum
MP4/MPEG-4 AAC-LC 2 csatornás
Mikrofon
Beépített sztereó mikrofon
Hangsugárzó
Monó hangsugárzó

Interfész

Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

Tápellátás

Energiaszükséglet
3,6 V (akkumulátorkészlet)
Akkumulátor típusa
NP-BX1

A doboz tartalma

  • Akkumulátorkészlet (NP-BX1)
  • Mikro USB-kábel
  • Használatbavételi útmutató
  • Víz alatti tok (MPK-UWH1)
  • Rögzítőcsat
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Új intuitív felhasználói felület az egyszerű működtetésért

Az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a funkciók kiválasztása és módosítása minden eddiginél egyszerűbb. Minden menü könnyedén hozzáférhető. Élvezze az egyszerű kamerabeállítás előnyeit, és találja meg a tökéletes beállítást felvételkészítési igényeihez. A videokamera emellett okostelefonnal is be- és kikapcsolható az Imaging Edge Mobile alkalmazás segítségével.

SteadyShot™ a rázkódások és az elmosódottság ellen

A legsziklásabb ösvénytől kezdve a legrázósabb szörfkalandig – olyan éles és tiszta videót szeretne készíteni, amelyet a nézőközönsége élvezettel néz majd. A SteadyShot normalizálja a kép által az érzékelőre kifejtett oszcillációt. Ez azt jelenti, hogy csökken a bemozdulási elmosódás és a zajszint – még kevés fény esetén is.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Még nagyobb érzékenységű Exmor R® CMOS-érzékelő

Mountain bike-kal suhan lefelé a hegyről, nyaktörő sebességgel alkonyatkor? Hajnali kajaktúrán vesz részt? A felvétel még így is nagyszerűen sikerül a Sony Exmor R® CMOS-érzékelő alacsony fényerőnél is kiváló érzékenységének, javított képélességének és drasztikusan csökkentett szemcsésségének köszönhetően.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően hűen visszaadja a textúrákat, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fotók és videók készítésekor egyaránt.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Éles, ultraszéles ZEISS® Tessar objektív

Rögzítsen lenyűgöző nagy látószögű képeket a ZEISS® Tessar objektívvel, vagy válassza a standard, ugyanakkor elképesztő felvételeket. Bármelyik lehetőség mellett is dönt, minden esetben gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

Látószög-módosító funkció

Fedezze fel az újfajta rugalmasságot, amellyel akciófelvételeit drámai effektusokkal és további izgalommal teheti színesebbé. Például a látószög „széles” és „keskeny” közötti értékek között állítható, két fokozatban. Emellett a könnyedén módosítható zoom üzemmód segítségével felvételkészítés közben változtathatja meg a zoomot. 

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye még jobbá a nagyszerű filmeket a lenyűgöző hangzás segítségével. A beépített sztereó mikrofon lehetővé teszi, hogy a kalandjai hangjait kétsávos sztereóban, természetes módon rögzítse. A csökkentett zajszintű, tiszta hangzás még a legkifinomultabb filmfelvételeket is jobbá teszi.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

4K idősűrítéses felvétel

Az idősűrítő felvétellel könnyen készíthetsz idősűrítéses videókat megadott időközönként készített, kiváló minőségű 4K állóképekből. Ezután az Action Cam Movie Creator vagy Action Cam alkalmazás (v. 2.0)4 átalakítja ezeket a képeket egy lenyűgöző idősűrítéses videóvá.

Highlight Movie Maker arcérzékeléssel 

Fedezze fel, mennyire egyszerűen használható a beépített, arcérzékelést biztosító Highlight Movie Maker a videokamerán végzett szerkesztéshez. A Highlight Movie Maker emellett számos jelenettípust támogat – nemcsak a sporteseményeket, de a mindennapos helyzeteket és az utazást is –, és automatikusan kiválasztja a felvétel legfontosabb pontjait, hogy ezekből álló, háttérzenével kiegészített filmet hozzon létre. A végeredményt azonnal megoszthatja okostelefonja segítségével.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Kézi vezérlés a kifinomult filmes stílus érdekében

Fedezze fel a kifinomult felvételkészítési funkciókat a magával ragadó akciófilmekért, amelyeket aztán büszkén oszthat meg családjával, barátaival és rajongóival. Használja a speciális manuális beállításokat, például a fehéregyensúlyt és az AE-beállítást, és optimalizálja a fényerőt és az árnyalatokat, hogy a könnyebb videószerkesztés érdekében a képek illeszkedjenek más videokamerák képeihez. Csillogtassa meg rendezői és akciószínészi képességeit és stílusát.

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Ossza meg élményeit a sípályákról és gyilkos hullámok közül, valós időben. Adatátvitellel ossza meg a jeleneteket a történésük pillanatában, kiváló képminőségben és hanggal.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

120 képkocka/mp HD felbontás mellett a lassított videókhoz

A 120 képkocka/mp nagy képkocka-sebességű, HD-felbontású felvételkészítésnek köszönhetően a gyors mozgású események minden apró részlete látható lesz az egyenletes mozgású lassított felvételeken.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Sorozatfelvétel-készítés

Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Lehetővé teszi akár nyolc kiváló minőségű felvétel elkészítését egy trükkről vagy átmenetről, így tökéletes funkció azok számára, akik szeretnek visszatekerni, és kielemezni a saját stílusukat. Lehetséges beállítások: 8 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Motion Shot LE

Örökítsen meg egy teljes akciójelenetet egyetlen képkockán. Ez a funkció egyesített képet készít a mozgásban lévő tárgyról, amelyhez különböző beállítások alkalmazhatók a különböző sorozatsebességekhez, azaz: 8 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Többkamerás vezérlés

Használjon akár öt készüléket izgalmas, talajról vagy felülről készített felvételekhez. Könnyedén vezérelheti valamennyi készüléket az élőképes távvezérlővel (nem tartozéka a HDRAS50 modellnek) vagy az Imaging Edge Mobile alkalmazással, okostelefon segítségével.

Action Cam Movie Creator a könnyed kreatív szerkesztéshez

Készítsen még fantasztikusabb filmeket az Action Cam Movie Creator segítségével. Gyorsan és egyszerűen hozhatja létre és szerkesztheti a videókat az olyan funkciók széles választékával, mint például a 4K idősűrítéses felvételkészítés és a lassított videó. A Movie Rotation funkcióval a videofelvételek 90˚-kal el is forgathatók az óramutató járásával megegyező vagy éppen ellentétes irányba, a Multi View funkció segítségével pedig akár négy – különböző kamerák által egyszerre rögzített – filmfelvétel-részletet is egyesíthet, osztott képernyős összetett felvételt létrehozva.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Kényelmes folyamatos felvétel

A folyamatos felvételnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A folyamatos felülírásos felvétel időtartama 5, 20, 60 és 120 perc között változtatható, vagy „korlátozott” is lehet. Használja a sorsdöntő pillanatok rögzítésére, hogy ne kelljen a tárhely kifogyása miatt aggódnia.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Action Cam alkalmazás

Az intuitív mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor bizonyíthat – az egyszerű, idősűrítéses videoszerkesztés, a lassítás/gyorsítás és a vezeték nélküli filmfájlátvitel által.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Víz alatti tok az alapfelszereltség részeként

Vigye magával Action Cam készülékét a merülésekre, akár 60 m-es mélységig a tartozékként kapott víz alatti tokkal – nincs szükség opcionális felszerelések beszerzésére. A sík panelnek köszönhetően a kamera összes gombja könnyedén kezelhető a készülékházon keresztül. Emellett védelmet biztosít a kompakt videokamera számára az ütésekkel, nedvességgel, rozsdával, porral és homokkal szemben. Élvezze a gondtalan vízi kalandokat, és terjessze ki a felfedezéseit a nehezebb terepekre is.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Még nagyobb kényelem 

A beépített állványfoglalattal gyorsan állványra rögzítheti Action Cam kameráját, hogy felvételei sziklaszilárdak lehessenek. Ráadásul már USB-csatlakozók is megtalálhatók a videokamera hátulján a még könnyebb tartozékcsatlakoztatás érdekében.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Memory Stick Duo™/SD-kártyahely

A memóriakártya-nyílás a Memory Stick Micro™ (M2™) és Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (legalább Class 4 besorolású) memóriakártyák kezelésére képes. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő, és a számítógépével kompatibilis kártyát. (A memóriakártyák külön megvásárolhatók.)

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Kiegészítő jelzőfények a videokamera állapotának könnyű ellenőrzéséhez

Az Action Cam készüléken három jelzőfény található: a videokamera elején, tetején és hátulján. Mostantól bármelyik irányból könnyedén ellenőrizheti a felvétel állapotát, valamint a hasznos emlékeztető sípolás hangját is meghallhatja.

Kép a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.