Váz + vízálló tok

HDR-AS50

77 343 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Jellemzők

Új intuitív felhasználói felület az egyszerű működtetésért

Az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a funkciók kiválasztása és módosítása minden eddiginél egyszerűbb. Minden menü könnyedén hozzáférhető. Élvezze az egyszerű kamerabeállítás előnyeit, és találja meg a tökéletes beállítást felvételkészítési igényeihez. A videokamera emellett okostelefonnal is be- és kikapcsolható az Imaging Edge Mobile alkalmazás segítségével.

SteadyShot™ a rázkódások és az elmosódottság ellen

A legsziklásabb ösvénytől kezdve a legrázósabb szörfkalandig – olyan éles és tiszta videót szeretne készíteni, amelyet a nézőközönsége élvezettel néz majd. A SteadyShot normalizálja a kép által az érzékelőre kifejtett oszcillációt. Ez azt jelenti, hogy csökken a bemozdulási elmosódás és a zajszint – még kevés fény esetén is.

Még nagyobb érzékenységű Exmor R® CMOS-érzékelő

Mountain bike-kal suhan lefelé a hegyről, nyaktörő sebességgel alkonyatkor? Hajnali kajaktúrán vesz részt? A felvétel még így is nagyszerűen sikerül a Sony Exmor R® CMOS-érzékelő alacsony fényerőnél is kiváló érzékenységének, javított képélességének és drasztikusan csökkentett szemcsésségének köszönhetően.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően hűen visszaadja a textúrákat, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fotók és videók készítésekor egyaránt.

Éles, ultraszéles ZEISS® Tessar objektív

Rögzítsen lenyűgöző nagy látószögű képeket a ZEISS® Tessar objektívvel, vagy válassza a standard, ugyanakkor elképesztő felvételeket. Bármelyik lehetőség mellett is dönt, minden esetben gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

Látószög-módosító funkció

Fedezze fel az újfajta rugalmasságot, amellyel akciófelvételeit drámai effektusokkal és további izgalommal teheti színesebbé. Például a látószög „széles” és „keskeny” közötti értékek között állítható, két fokozatban. Emellett a könnyedén módosítható zoom üzemmód segítségével felvételkészítés közben változtathatja meg a zoomot. 

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye még jobbá a nagyszerű filmeket a lenyűgöző hangzás segítségével. A beépített sztereó mikrofon lehetővé teszi, hogy a kalandjai hangjait kétsávos sztereóban, természetes módon rögzítse. A csökkentett zajszintű, tiszta hangzás még a legkifinomultabb filmfelvételeket is jobbá teszi.

4K idősűrítéses felvétel

Az idősűrítő felvétellel könnyen készíthetsz idősűrítéses videókat megadott időközönként készített, kiváló minőségű 4K állóképekből. Ezután az Action Cam Movie Creator vagy Action Cam alkalmazás (v. 2.0)4 átalakítja ezeket a képeket egy lenyűgöző idősűrítéses videóvá.

Highlight Movie Maker arcérzékeléssel 

Fedezze fel, mennyire egyszerűen használható a beépített, arcérzékelést biztosító Highlight Movie Maker a videokamerán végzett szerkesztéshez. A Highlight Movie Maker emellett számos jelenettípust támogat – nemcsak a sporteseményeket, de a mindennapos helyzeteket és az utazást is –, és automatikusan kiválasztja a felvétel legfontosabb pontjait, hogy ezekből álló, háttérzenével kiegészített filmet hozzon létre. A végeredményt azonnal megoszthatja okostelefonja segítségével.

Kézi vezérlés a kifinomult filmes stílus érdekében

Fedezze fel a kifinomult felvételkészítési funkciókat a magával ragadó akciófilmekért, amelyeket aztán büszkén oszthat meg családjával, barátaival és rajongóival. Használja a speciális manuális beállításokat, például a fehéregyensúlyt és az AE-beállítást, és optimalizálja a fényerőt és az árnyalatokat, hogy a könnyebb videószerkesztés érdekében a képek illeszkedjenek más videokamerák képeihez. Csillogtassa meg rendezői és akciószínészi képességeit és stílusát.

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Ossza meg élményeit a sípályákról és gyilkos hullámok közül, valós időben. Adatátvitellel ossza meg a jeleneteket a történésük pillanatában, kiváló képminőségben és hanggal.

120 képkocka/mp HD felbontás mellett a lassított videókhoz

A 120 képkocka/mp nagy képkocka-sebességű, HD-felbontású felvételkészítésnek köszönhetően a gyors mozgású események minden apró részlete látható lesz az egyenletes mozgású lassított felvételeken.

Sorozatfelvétel-készítés

Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Lehetővé teszi akár nyolc kiváló minőségű felvétel elkészítését egy trükkről vagy átmenetről, így tökéletes funkció azok számára, akik szeretnek visszatekerni, és kielemezni a saját stílusukat. Lehetséges beállítások: 8 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Motion Shot LE

Örökítsen meg egy teljes akciójelenetet egyetlen képkockán. Ez a funkció egyesített képet készít a mozgásban lévő tárgyról, amelyhez különböző beállítások alkalmazhatók a különböző sorozatsebességekhez, azaz: 8 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Többkamerás vezérlés

Használjon akár öt készüléket izgalmas, talajról vagy felülről készített felvételekhez. Könnyedén vezérelheti valamennyi készüléket az élőképes távvezérlővel (nem tartozéka a HDRAS50 modellnek) vagy az Imaging Edge Mobile alkalmazással, okostelefon segítségével.

Action Cam Movie Creator a könnyed kreatív szerkesztéshez

Készítsen még fantasztikusabb filmeket az Action Cam Movie Creator segítségével. Gyorsan és egyszerűen hozhatja létre és szerkesztheti a videókat az olyan funkciók széles választékával, mint például a 4K idősűrítéses felvételkészítés és a lassított videó. A Movie Rotation funkcióval a videofelvételek 90˚-kal el is forgathatók az óramutató járásával megegyező vagy éppen ellentétes irányba, a Multi View funkció segítségével pedig akár négy – különböző kamerák által egyszerre rögzített – filmfelvétel-részletet is egyesíthet, osztott képernyős összetett felvételt létrehozva.

Kényelmes folyamatos felvétel

A folyamatos felvételnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A folyamatos felülírásos felvétel időtartama 5, 20, 60 és 120 perc között változtatható, vagy „korlátozott” is lehet. Használja a sorsdöntő pillanatok rögzítésére, hogy ne kelljen a tárhely kifogyása miatt aggódnia.

Action Cam alkalmazás

Az intuitív mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor bizonyíthat – az egyszerű, idősűrítéses videoszerkesztés, a lassítás/gyorsítás és a vezeték nélküli filmfájlátvitel által.

Víz alatti tok az alapfelszereltség részeként

Vigye magával Action Cam készülékét a merülésekre, akár 60 m-es mélységig a tartozékként kapott víz alatti tokkal – nincs szükség opcionális felszerelések beszerzésére. A sík panelnek köszönhetően a kamera összes gombja könnyedén kezelhető a készülékházon keresztül. Emellett védelmet biztosít a kompakt videokamera számára az ütésekkel, nedvességgel, rozsdával, porral és homokkal szemben. Élvezze a gondtalan vízi kalandokat, és terjessze ki a felfedezéseit a nehezebb terepekre is.

Még nagyobb kényelem 

A beépített állványfoglalattal gyorsan állványra rögzítheti Action Cam kameráját, hogy felvételei sziklaszilárdak lehessenek. Ráadásul már USB-csatlakozók is megtalálhatók a videokamera hátulján a még könnyebb tartozékcsatlakoztatás érdekében.

Memory Stick Duo™/SD-kártyahely

A memóriakártya-nyílás a Memory Stick Micro™ (M2™) és Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (legalább Class 4 besorolású) memóriakártyák kezelésére képes. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő, és a számítógépével kompatibilis kártyát. (A memóriakártyák külön megvásárolhatók.)

Kiegészítő jelzőfények a videokamera állapotának könnyű ellenőrzéséhez

Az Action Cam készüléken három jelzőfény található: a videokamera elején, tetején és hátulján. Mostantól bármelyik irányból könnyedén ellenőrizheti a felvétel állapotát, valamint a hasznos emlékeztető sípolás hangját is meghallhatja.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok

A strapabíró, kompakt HDR-AS50 Action Cam segítségével játszva készíthet saját szemszögből rögzített (POV) filmeket a mellékelt víz alatti tokkal. A laza stílus elősegíti a mindennapos filmkészítést, a speciális funkciók – mint a SteadyShot, a 4K idősűrítéses felvételkészítés és sok más – pedig könnyűvé és élvezetessé teszik azt.
  • A fejlett Full HD 60p értékű kristálytiszta képeket rögzít gazdag színekkel.

  • Az új felhasználói felület intuitív videokamera-működtetést biztosít.

  • A SteadyShot háromszor hatékonyabban csökkenti az elmosódást.

  • Készítsen felvételt a kívánt szögben az állítható látószög és zoomolás segítségével.

Objektívtípus
ZEISS® Tessar
Érzékelő típusa
1/2.3 típusú (7,77 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Vízálló
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Porvédett
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Ütésálló
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), Mikro USB-kábel, Használatbavételi útmutató, Víz alatti tok (MPK-UWH1), Rögzítőcsat

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye