Váz + vízálló tok

HDR-AS50

83 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről
Képek a(z) HDR-AS50 Action Cam termékről

Jellemzők

Új intuitív felhasználói felület az egyszerű működtetésért

Az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a funkciók kiválasztása és módosítása minden eddiginél egyszerűbb. Minden menü könnyedén hozzáférhető. Élvezze az egyszerű kamerabeállítás előnyeit, és találja meg a tökéletes beállítást felvételkészítési igényeihez. A videokamera emellett okostelefonnal is be- és kikapcsolható az Imaging Edge Mobile alkalmazás segítségével.

SteadyShot™ a rázkódások és az elmosódottság ellen

A legsziklásabb ösvénytől kezdve a legrázósabb szörfkalandig – olyan éles és tiszta videót szeretne készíteni, amelyet a nézőközönsége élvezettel néz majd. A SteadyShot normalizálja a kép által az érzékelőre kifejtett oszcillációt. Ez azt jelenti, hogy csökken a bemozdulási elmosódás és a zajszint – még kevés fény esetén is.

Még nagyobb érzékenységű Exmor R® CMOS-érzékelő

Mountain bike-kal suhan lefelé a hegyről, nyaktörő sebességgel alkonyatkor? Hajnali kajaktúrán vesz részt? A felvétel még így is nagyszerűen sikerül a Sony Exmor R® CMOS-érzékelő alacsony fényerőnél is kiváló érzékenységének, javított képélességének és drasztikusan csökkentett szemcsésségének köszönhetően.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően hűen visszaadja a textúrákat, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fotók és videók készítésekor egyaránt.

Éles, ultraszéles ZEISS® Tessar objektív

Rögzítsen lenyűgöző nagy látószögű képeket a ZEISS® Tessar objektívvel, vagy válassza a standard, ugyanakkor elképesztő felvételeket. Bármelyik lehetőség mellett is dönt, minden esetben gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

Látószög-módosító funkció

Fedezze fel az újfajta rugalmasságot, amellyel akciófelvételeit drámai effektusokkal és további izgalommal teheti színesebbé. Például a látószög „széles” és „keskeny” közötti értékek között állítható, két fokozatban. Emellett a könnyedén módosítható zoom üzemmód segítségével felvételkészítés közben változtathatja meg a zoomot. 

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye még jobbá a nagyszerű filmeket a lenyűgöző hangzás segítségével. A beépített sztereó mikrofon lehetővé teszi, hogy a kalandjai hangjait kétsávos sztereóban, természetes módon rögzítse. A csökkentett zajszintű, tiszta hangzás még a legkifinomultabb filmfelvételeket is jobbá teszi.

4K idősűrítéses felvétel

A timelapse felvétellel egyszerűen készíthetsz timelapse videót a megadott időközönként elkészített, kiváló minőségű 4K állóképekből. Ezután a PlayMemories™ Home egyszerűen átalakítja ezeket a képeket egy lenyűgöző timelapse videóvá.

Highlight Movie Maker arcérzékeléssel 

Fedezze fel, mennyire egyszerűen használható a beépített, arcérzékelést biztosító Highlight Movie Maker a videokamerán végzett szerkesztéshez. A Highlight Movie Maker emellett számos jelenettípust támogat – nemcsak a sporteseményeket, de a mindennapos helyzeteket és az utazást is –, és automatikusan kiválasztja a felvétel legfontosabb pontjait, hogy ezekből álló, háttérzenével kiegészített filmet hozzon létre. A végeredményt azonnal megoszthatja okostelefonja segítségével.

Kézi vezérlés a kifinomult filmes stílus érdekében

Fedezze fel a kifinomult felvételkészítési funkciókat a magával ragadó akciófilmekért, amelyeket aztán büszkén oszthat meg családjával, barátaival és rajongóival. Használja a speciális manuális beállításokat, például a fehéregyensúlyt és az AE-beállítást, és optimalizálja a fényerőt és az árnyalatokat, hogy a könnyebb videószerkesztés érdekében a képek illeszkedjenek más videokamerák képeihez. Csillogtassa meg rendezői és akciószínészi képességeit és stílusát.

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Ossza meg élményeit a sípályákról és gyilkos hullámok közül, valós időben. Adatátvitellel ossza meg a jeleneteket a történésük pillanatában, kiváló képminőségben és hanggal.

120 képkocka/mp HD felbontás mellett a lassított videókhoz

A 120 képkocka/mp nagy képkocka-sebességű, HD-felbontású felvételkészítésnek köszönhetően a gyors mozgású események minden apró részlete látható lesz az egyenletes mozgású lassított felvételeken.

Sorozatfelvétel-készítés

Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Lehetővé teszi akár nyolc kiváló minőségű felvétel elkészítését egy trükkről vagy átmenetről, így tökéletes funkció azok számára, akik szeretnek visszatekerni, és kielemezni a saját stílusukat. Lehetséges beállítások: 8 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Motion Shot LE

Örökítsen meg egy teljes akciójelenetet egyetlen képkockán. Ez a funkció egyesített képet készít a mozgásban lévő tárgyról, amelyhez különböző beállítások alkalmazhatók a különböző sorozatsebességekhez, azaz: 8 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Többkamerás vezérlés

Használjon akár öt készüléket izgalmas, talajról vagy felülről készített felvételekhez. Könnyedén vezérelheti valamennyi készüléket az élőképes távvezérlővel (nem tartozéka a HDRAS50 modellnek) vagy az Imaging Edge Mobile alkalmazással, okostelefon segítségével.

PlayMemories™ Home az egyszerű kreatív szerkesztéshez

Tedd még szebbé a videókat a PlayMemories™ Home segítségével. Gyorsan és egyszerűen elkészítheted és szerkesztheted a videókat az funkcióknak köszönhetően, mint a 4K timelapse felvételt és a lassított videó. A videóelforgatásával balra vagy jobbra is elforgathatod a videókat, a multi-view segítségével pedig akár négy felvételi szegmenst is ötvözhetsz – melyeket különböző kamerákkal rögzítettél egyszerre –, és osztott képernyős felvételt készíthetsz.

Kényelmes folyamatos felvétel

A folyamatos felvételnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A folyamatos felülírásos felvétel időtartama 5, 20, 60 és 120 perc között változtatható, vagy „korlátozott” is lehet. Használja a sorsdöntő pillanatok rögzítésére, hogy ne kelljen a tárhely kifogyása miatt aggódnia.

Víz alatti tok az alapfelszereltség részeként

Vigye magával Action Cam készülékét a merülésekre, akár 60 m-es mélységig a tartozékként kapott víz alatti tokkal – nincs szükség opcionális felszerelések beszerzésére. A sík panelnek köszönhetően a kamera összes gombja könnyedén kezelhető a készülékházon keresztül. Emellett védelmet biztosít a kompakt videokamera számára az ütésekkel, nedvességgel, rozsdával, porral és homokkal szemben. Élvezze a gondtalan vízi kalandokat, és terjessze ki a felfedezéseit a nehezebb terepekre is.

Még nagyobb kényelem 

A beépített állványfoglalattal gyorsan állványra rögzítheti Action Cam kameráját, hogy felvételei sziklaszilárdak lehessenek. Ráadásul már USB-csatlakozók is megtalálhatók a videokamera hátulján a még könnyebb tartozékcsatlakoztatás érdekében.

Memory Stick Duo™/SD-kártyahely

A memóriakártya-nyílás a Memory Stick Micro™ (M2™) és Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (legalább Class 4 besorolású) memóriakártyák kezelésére képes. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő, és a számítógépével kompatibilis kártyát. (A memóriakártyák külön megvásárolhatók.)

Kiegészítő jelzőfények a videokamera állapotának könnyű ellenőrzéséhez

Az Action Cam készüléken három jelzőfény található: a videokamera elején, tetején és hátulján. Mostantól bármelyik irányból könnyedén ellenőrizheti a felvétel állapotát, valamint a hasznos emlékeztető sípolás hangját is meghallhatja.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok

A strapabíró, kompakt HDR-AS50 Action Cam segítségével játszva készíthet saját szemszögből rögzített (POV) filmeket a mellékelt víz alatti tokkal. A laza stílus elősegíti a mindennapos filmkészítést, a speciális funkciók – mint a SteadyShot, a 4K idősűrítéses felvételkészítés és sok más – pedig könnyűvé és élvezetessé teszik azt.
  • A fejlett Full HD 60p értékű kristálytiszta képeket rögzít gazdag színekkel.

  • Az új felhasználói felület intuitív videokamera-működtetést biztosít.

  • A SteadyShot háromszor hatékonyabban csökkenti az elmosódást.

  • Készítsen felvételt a kívánt szögben az állítható látószög és zoomolás segítségével.

Objektívtípus
ZEISS® Tessar
Érzékelő típusa
1/2.3 típusú (7,77 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Vízálló
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Porvédett
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Ütésálló
Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), Mikro USB-kábel, Használatbavételi útmutató, Víz alatti tok (MPK-UWH1), Rögzítőcsat

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye