Próbálja ki magát

Tudjon meg többet arról, milyen Action Cam kamerával kerékpározni. Bővebben

Ünnepelje a legjobb oldalát

Ünnepelje meg a sport, a kaland, a művészetek, a természet stb. iránti szenvedélyét. Az Action Cam elképesztő, saját szemszögből készített (POV) filmeket készít, és megosztja másokkal a látásmódját. Rögzítse a legjobb oldalát élesben.

Termékek

Az Action Cam feltárja Ön előtt a világot

Felfedezés. Teljesítés. Alkotás. Ünneplés.

Az Action Cam páratlan videokamerákat, tartozékokat és további elemeket tartogat a „POV” filmek készítéséhez. Rögzítse és ossza meg másokkal élete pillanatait.

Előnyök

Használja a kényelmes funkciókat – beleértve a képstabilizálást, a 4K-t, a szakaszos állóképrögzítést, a nagy sebességű rögzítést és a vizes jelenet választásának lehetőségét – a valóban lenyűgöző Action Cam videók készítéséhez.

Videofelvételek jelentősen kisebb remegéssel a képstabilizálásnak köszönhetően

Rögzítsen minden korábbinál stabilabb felvételeket a kiegyenlített optikai SteadyShot segítségével. Akárhol készíthet felvételeket a valós körülményekre felkészített, masszív Action Cam révén. 

Élmények

Ötvözze Action Cam kameráját a kerékpározáshoz, gördeszkázáshoz és egyebekhez való hasznos kiegészítők választékával. Élvezze az ún. POV-filmek és a korlátlan kalandok új világát.

Szélesebb horizontot biztosító Action Cam felvételek

Ismerje meg, hogy miként használhatja az Action Cam eszközt saját tevékenysége során. Használja a saját módján, a tartalomkészítés lehetőségei korlátlanok.

Missing Video data!

Tudjon meg többet arról, milyen Action Cam kamerával kerékpározni

Csatorna

Tekintsen meg izgalmas és valódi felvételeket. Nézzen meg hihetetlen kirándulásokat és hétvégi kimozdulásokat, kerékpározós, túrázós és búvárkodós videókat. Gyönyörködjön a Sony korábban soha be nem mutatott filmjeiben.

Terméktámogatás

Tudjon meg mindent az Action Cam kameráról. Tekintse meg a használati utasításokat, a firmware-frissítéseket, a felvétel utáni szerkesztéseket biztosító szoftverek frissítéseit és az oktatóvideókat.