Rajta!

Ön hozza a döntéseket a saját filmjeiben. A Sony korszerű Action Cam kamerája látványos akciókamerás videókat készít a kerékpáros kalandokból, melyeknek Ön a rendezője és főszereplője.

Rögzítsen felettébb élethű kerékpáros filmeket

Az igazi kerékpározás. Látványos ösvények, száguldó rámpák. Válasszon Action Cam tartozékokat a biztos rögzítéshez, stabil felvételhez, többkamerás nézethez, távvezérléshez stb., és készítse el a legjobb, saját szemszögből készített (POV) felvételeket kerékpározás közben. Rögzítsen minden mozdulatot a lehető legvalóságosabban a Sony 4K- és HD-képeivel, és sztereó hangjával.

Missing Video data!

Korszerű technológia a káprázatos kerékpáros felvételekért

Hozza ki a legtöbbet Action Cam kamerájából és a tartozékokból, hogy elképesztő filmeket tudjon kreálni a kerékpáros élményekből. Az élőképes távvezérlővel csak a kerékpározásra kell figyelnie. Használja a felvétel vezérlésére, a felvételi szögek ellenőrzésére, és működtessen akár öt kamerát egyszerre. Kövesse nyomon az előrehaladását és a sebességét a beépített GPS segítségével. Bízza rá magát a képstabilizáló funkcióra, hogy a vad terep simán élvezhető felvétellé szelídüljön.

Alapvető felszerelés nagyszerű felvételek rögzítéséhez

Szerezze be az opcionális rögzítési berendezést, és remek kerékpáros videókat készíthet. Viselje az Action Cam kamerát sisakkameraként a fején az egyedi POV felvételekért, és a legjobb teljesítmény érdekében tartsa akadálymentesen a látómezőt. Rögzítse a kamerát egy tartókonzolra vagy egy tartókonzol kormányra.

Alapvető felszerelés nagyszerű felvételek rögzítéséhez