Bemutatkozik az Xperia 10 III A letisztult, erőteljes és vízálló készülék széles tömegek számára elérhetővé teszi az 5G előnyeit

ucrWiKLfa
  • Az Xperia 10 széria története során először 5G kapcsolódási lehetőség a Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platformmal
  • 4500mAh akkumulátor, mely az Xperia 10 II-höz képest 25 százalékkal megnövelt élettartammal bír, így akár három évig is kitarthat[i]
  • Fejlesztett, letisztult és pehelykönnyű kialakítás, Corning® Gorilla® Glass 6 kijelző és IP65/IP68-as szabvány szerinti víz- és porállóság
  • Gyenge fényviszonyokhoz és mozgó témához tervezett három objektíves kialakítás, valamint számos plusz funkció, mint például az új állat érzékelő funkció az Automata módos használat során[ii]
  • 21:9 6” széles notch nélküli FHD+ OLED kijelző, amely HDR támogatással rendelkezik a filmszerű élményért
  • DSEE Ultimate a High-Resolution Audio-t megközelítő minőségért és az optimalizált hallgatási élményért – 3.5mm jack kábelen és vezeték nélkül egyaránt
  • Három stílusos színben

Kiemelkedő teljesítmény az 5G erejével

A Xperia 10 III-mal a felhasználói élmény szermélyre szabhatóvá válik. Az erős, hosszú élettartamú akkumulátor az 5G sebességgel kombinálva gyors streaming és letöltési lehetőséget nyújt - akár a nagyfelbontású hang lejátszásához fejhallgatón keresztül, a DSSE Ultimate kompatibilitásnak köszönhetően, akár a kedvenc filmek megtekintéséhez a kristálytiszta FHD+ OLED kijelzőn. A Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G mobilplatformon bármely felhasználó könnyedén kezelheti az alkalmazásokat, filmeket, játékokat és még sok mást, a nagy teljesítmény és energiahatékonyság mellett, a kiváló csatlakozás érdekében. A Smart rendszernek köszönhetően az Xperia 10 III az Xperia család deep learning technológiáját használja, amely a Sony Neural Network könyvtárához kapcsolódik és elemzi a Wi-Fi hálózatokat a jövőbeni csatlakozási problémák előrejelzéséhez.

Az Xperia 10 III a csatlakozás előtt felméri az elérhető Wi-Fi minőségét, így nincs több rendszerben bent ragadt gyenge Wi-Fi kapcsolat, amely nem működik. Ha bármilyen kompromisszumra kényszerülne a Wi-Fi kapcsolat minőségével kapcsolatban, inkább mobiladatokat használ.

Egész napos használat és tartósság

Tartós, 4500mAh kapacitású akkumulátorával az Xperia 10 III 25%-kal nagyobb kapacitással rendelkezik, mint elődje, az Xperia 10 II, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a készülék által kínált legjobb lehetőségeket. Az Xperia adaptív töltésének köszönhetően a felhasználók számára az akkumulátor élettartamának legmagasabb megbízhatóságát kínálja, még három év használat után is. Az Xperia adaptív töltés az akkumulátor töltési ideje alatt monitorozza a folyamatot, így biztosítva, hogy az ne legyen túlterhelt – ennek köszönhetően az akkumulátor hosszabb élettartammal rendelkezik.

Arra tervezték, hogy megbízható és praktikus legyen

Az Xperia 10 III tökéletesen kézre esik, hiszen annak ellenére, hogy a készüléket egy nagyobb, 6 colos kijelzővel látták el, méreteit tekintve a 68 mm széles képernyőjéhez csupán 169 g tömeg párosul. Könnyű súlya és kezelhetősége miatt a felhasználók életét jelentősen megkönnyíti - legyen szó képkészítésről vagy épp bármelyik játékalkalmazás használatáról.

Az Xperia 10 III kiváló strapabíróságát a 6. generációs Corning® Gorilla® üveg biztosítja, amely a vízállósági besorolásán IP65/68-as minősítést kapott[iii]. Az eszköz megbízható kialakítása alatt azt értjük, hogy a készülék maximális védelmet kínál a mindennapos sérülések ellen. Azok számára, akiknek állandóan kéznél van a telefonjuk, a Corning® Gorilla® Glass 6 technológiával ellátott Xperia 10 III kiadás hosszú távon is hasznos társ lehet.

A megidézett vízió

A Sony világszerte ismert televíziós szakértelmének segítségével alakította ki az Xperia 10 III-at, így az eszköz a 21:9 képarányú, 6” széles OLED kijelzőjének, valamint HDR támogatásának köszönhetően magával ragadó látványt nyújt felhasználói számára. A lenyűgöző élményhez a BRAVIA® televíziókban szintén megtalálható TRILUMINOS™ kijelző és a videós képoptimalizációval felszerelt OLED képernyő járul hozzá, amely jellemzők lehetővé teszik a készüléken az intenzívebb fekete, valamint az élénk színesebb tartalmak megjelenítését. Az Xperia 10 III felbontása a standard videóformátumoknál is szélesebb dinamikatartományú fénysűrűséggel rendelkezik, amely tovább növeli a kontraszt és a színek erősségét a képernyőn. Az eszköz nem csak a képek élénkebb részeit ábrázolja valósághűen, de a bővített színpaletta minden árnyalatát intenzívebben varázsolja képernyőre.

Gyenge fényviszonyokra és mozgó alanyokra fejlesztett tripla lencsés kamera

Az ultra nagylátószögű, nagylátószögű és teleobjektív opcióknak köszönhetően a három lencsés kamera változatos felvételek készítésére képes: a nagyívű tájképektől egészen a kifejező portrékig. Az ultra nagylátószögű, 16 mm-es lencse lehetővé teszi a nagyméretű, drámai hatású tájképek rögzítését. A sokoldalú 27 mm-es, nagylátószögű lencse számos helyzetben bizonyul ideálisnak, különösen gyenge fényviszonyok esetén. Az 54 mm-es teleobjektív pedig a közelik, portrék esetén nyújt kiváló segítséget.

Az Xperia 10 III automatikus módja már állatérzékelő funkcióvaliii is rendelkezik, mely képes azonosítani, hogy a képen látható alany kutya-e vagy macska. Ezt követően módosítja a zársebességet és az ISO érzékenységet, amely kevésbé homályos fotók rögzítését teszi lehetővé.

A javított F1.8 lencse és a fejlett képfeldolgozó algoritmus segítséget nyújt abban, hogy éjszakai és automatikus módban egyaránt tiszta képek készülhessenek, alacsony fényviszonyok esetén is. Álljon rendelkezésre verőfényes napsütés vagy ellenfény, az Auto HDR megelőzi az elsötétülést az árnyékosabb területeken, és a kiégést a fehérebb részeken. A funkció garantálja, hogy az arckifejezések tisztán kivehetők lesznek.

A folyamatos felvételi üzemmód használata során az Xperia 10 III 10 képkocka/másodperces sebességgel készít felvételt, biztosítva a folyamatos rögzítést és a működő automatikus expozíciót minden képkockán.

Mindezen felül az Xperia 10 III 4K videórögzítő funkcióval is rendelkezik, mellyel a felhasználók a full HD felbontás négyszeresének megfelelő felvételt készíthetnek. A SteadyShot™ pedig lehetővé teszi a sima, rázkódásmentes videófelvételt, akár mozgás közben is.

Rendkívüli hangminőség, vezetékes és vezeték nélküli formában egyaránt

Az Xperia 10 III kivételes hangzást kínál, akár a nagy hangfelbontású vezeték nélküli termékünket, akár a 3.5mm-es jack dugóval csatlakoztatható vezetékes fejhallgatót használja. Az eredeti nagy felbontású hanglejátszás mellett, az Xperia 10 III DSEE Ultimate[iv] funkcióval is rendelkezik, amely mesterséges intelligencia segítségével a számokat nagy felbontású hangminőségre emeli, azáltal, hogy valós időben, automatikusan javítja a hangfrekvenciát és a bitsebességet.

Több feladatra tervezve

Az Xperia 10 III-on a Sony egyedi többablakos 21:9 széles felhasználói felülete egy új felugró ablak funkcióval bővült. Tökéletesen alkalmas egyszerre több feladat megoldására, hiszen lehetővé teszi, hogy az egyik ablakot átfedje a másik ablak. Így a felhasználók gyorsan kezelhetik feladataikat, például válaszolhatnak egy üzenetre, majd azonnal visszatérhetnek a játékhoz vagy a weboldalhoz, ahol böngésztek.

Könnyű tartalomátvitel a régi készülékedről

Az Xperia Transfer 2 alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a régi Android vagy iOS okostelefonokról továbbítani lehessen a tartalmat az új Xperia 10 III-ra. A fényképektől, videóktól, zenétől kezdve a névjegyzékig, naptárig, híváselőzményekig és az üzenetekig (SMS/MMS) – minden biztonságosan, gyorsan és egyszerűen továbbítható.

Elérhetőség

Az Xperia 10 III fekete, kék és fehér színben lesz kapható. A készülék AndroidTM operációs rendszerrel érkezik a boltokba.

[i] A Sony Corporation belső tesztjei alapján. Az akkumulátor élettartama a használat módjától is függ.

[ii] Az automatikus állatérzékelés kutyáknál és macskáknál működik, további állatok nem támogatottak. A pontosság a fajtajellemzőktől függően eltérhet.

[iii] Habár az Xperia 10 III víz-, és porálló, minden bemenetnek és csatlakoztatott eszköznek zárva kell lennie. A készüléket semmiképpen ne merítse teljesen víz alá, valamint ne érje sósvíz, tenger-, és klóros víz, de egyéb folyadék, többek között ital sem. A szándékos rongálás és felelőtlen használat a garancia érvénytelenítését vonhatja maga után. A készüléket az Ingress Protection rating IP65/68-as szabványa által tesztelték. A Sony készülékek vízálló képességeit egy 1.5 méter mélységű vízzel tele töltött konténerbe merítve vetették próba alá, amelyből 30 perc után, az eszközt kivéve annak működését ellenőrizték. Fontos, hogy ez a modell nyílt töltő USB porttal rendelkezik, így az áramforráshoz kizárólag szárazon szabad csatlakoztatni.

[iv] A DSEE Ultimate beállítás bekapcsolása esetén. A magas felbontású zenékhez külön értékesített magas felbontású hangeszközök használata ajánlott.

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.