Alkalmazás és szoftver

A termékeink, alkalmazásaink és szolgáltatásaink a kreativitása fejlesztéséhez

Imaging Edge

Imaging Edge

Fokozza a fotográfiáját az Imaging Edge szoftvercsomaggal. A Sony RAW fájlokkal a legjobb képminőséget kapja, a munkáit pedig hatékonyabban kezelheti. A „Remote” a számítógépe képernyőjén vezérelheti és figyelheti meg a képkészítését; az „Edit” RAW adatokból készít kiváló minőségű fotókat; a „Viewer” lehetővé teszi az előzetes megtekintést, értékelést és választást a nagy képkönyvtárakból.

Távkioldó

Távkioldó

Fokozhatja a felvételkészítés pontosságát, sebességét és kényelmét a nagy teljesítményű Live View monitorozási és fényképezőgépes beállítással a nagy méretű számítógépes képernyőn.

megjelenítő

megjelenítő

Gyorsan áttekinthet nagy képgyűjteményeket a legjobb felvételek megtalálásához, rendezéséhez és értékeléséhez.

Szerkesztés

Szerkesztés

Ezzel a legmagasabb képminőség biztosítására optimalizált eszközzel lehetősége van finomhangolni és szerkeszteni Sony RAW-képeket.

IPTC

IPTC-metaadat gyári beállítás

Hozzon létre és exportáljon IPTC-metaadatokat α9 gépéhez, hogy automatikusan szerzői jogi jelzést és leírást tartalmazó címkével láthassa el a felvételeket az elkészítésük pillanatában.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

PlayMemories

PlayMemories Mobile

PlayMemories Mobile

Használja okostelefonját, illetve tabletjét élőnézet-megjelenítőként és távvezérlőként. Ideális megoldás szelfikhez, makrófotózáshoz és hosszú záridőkhöz. Később mentheti és könnyedén megoszthatja a képeket mobileszközéről.

PlayMemories Home

PlayMemories Home

Könnyedén importálhatja a fényképeket és a videókat Mac® vagy PC gépére, az egyszerű szerkesztési és megosztási eszközök segítségével pedig teljes szépségükben mutathatja meg a felvételeket.

Egyéb hasznos szoftverek

Action Cam logó

Action Cam Movie Creator

Készítsen, valamint osszon meg lenyűgöző videókat az ingyenes szoftverrel. A lassítás, GPS adatfedés és a multikamerás szerkesztéssel a saját mesterműve sztárja lehet.

Videoklip-felvevő logója

MVR Studio

Az „MVR Studio” révén importálhat és szerkeszthet HDR-MV1 segítségével rögzített hang- és videofelvételeket. Az effektusokkal és hullámszerkesztéssel feljavított eredményt közvetlenül megoszthatja a YouTube-on.