Alkalmazás és szoftver

A termékeink, alkalmazásaink és szolgáltatásaink a kreativitása fejlesztéséhez

Imaging Edge mobilra

Imaging Edge mobilra

Mobilalkalmazás

Ezzel a mobilalkalmazással automatikusan átviheti a fotókat fényképezés közben Wi-Fi®-n, továbbá egyszerűen és azonnal megoszthatja őket SNS-sel. 4K-filmet küldhet a fényképezőről a mobilra, mobilról megnézheti a fényképezőgép élő képét, és helyadatokat adhat a képfájlokhoz.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Asztali alkalmazások

Dobja fel a fotókat Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatja és felügyelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat; Edit: a RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

IPTC

IPTC-metaadat gyári beállítás

Hozzon létre és exportáljon IPTC-metaadatokat α9 gépéhez, hogy automatikusan szerzői jogi jelzést és leírást tartalmazó címkével láthassa el a felvételeket az elkészítésük pillanatában.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

PlayMemories

PlayMemories Home

PlayMemories Home

Könnyedén importálhatja a fényképeket és a videókat Mac® vagy PC gépére, az egyszerű szerkesztési és megosztási eszközök segítségével pedig teljes szépségükben mutathatja meg a felvételeket.

PlayMemories Online

PlayMemories Mobile

Használja okostelefonját, illetve tabletjét élőnézet-megjelenítőként és távvezérlőként. Ideális megoldás szelfikhez, makrófotózáshoz és hosszú záridőkhöz. Később mentheti és könnyedén megoszthatja a képeket mobileszközéről.

Egyéb hasznos szoftverek

Action Cam logó

Action Cam Movie Creator

Készítsen, valamint osszon meg lenyűgöző videókat az ingyenes szoftverrel. A lassítás, GPS adatfedés és a multikamerás szerkesztéssel a saját mesterműve sztárja lehet.

Videoklip-felvevő logója

MVR Studio

Az „MVR Studio” révén importálhat és szerkeszthet HDR-MV1 segítségével rögzített hang- és videofelvételeket. Az effektusokkal és hullámszerkesztéssel feljavított eredményt közvetlenül megoszthatja a YouTube-on.