Játékhoz való felszerelés

Játékhoz való felszerelés

A Fnatic VALORANT csapat képe sötét háttérrel, elöl a Fnatic logóval A Fnatic VALORANT csapat képe sötét háttérrel, elöl a Fnatic logóval

Tökéletesre csiszolva a győzelemhez. A Fnatic tanácsai alapján.

A Fnatic kiválóságának és az INZONE technológiai innovációjának találkozása. Csapataink összefogtak az INZONE Buds és az INZONE H5 megalkotása érdekében, amelyeket a Fnatic profi játékosai is teljes mértékben ajánlanak. Az INZONE-t nemcsak azért hoztuk létre, hogy biztosítsuk a játékosoknak a versenyelőny megszerzéséhez szükséges technológiát, hanem azért is, hogy világszerte elősegítsük a játékkultúra fejlődését – ezért a Fnatic tökéletes társ az INZONE játékhoz való felszerelések fejlesztésében.

5 szövegdobozban különböző Fnatic-statisztikák jelennek meg, beleértve a fennállás éveit, a profi játékosok, játékok, bajnokságok és rajongók számát

Fnatic — élen jár az e-sportban

A 2004-ben alapított, londoni székhelyű Fnatic minden idők egyik legsikeresebb e-sport-márkája, amely több Tier 1 bajnokságot nyert, mint bármely más csapat a Földön. A londoni, berlini, tokiói és egyéb csapatokkal rendelkező Fnaticot több mint 30 millió rajongó követi. Egy világelső, rekordokat döntögető, korszakalkotó szervezet, így rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk velünk.

Kollázs a Fnatic profi VALORANT játékosairól, amint a Sony INZONE gyártási csapatával dolgoznak együtt

A győzelemre született párosítás

A Fnatic együttműködése a Sony mérnökeivel és terméktervezőivel nagyban hozzájárult az INZONE termékcsalád megalkotásához. A Fnatic profi VALORANT és Apex Legends játékosai tesztelték a fejlesztés alatt álló INZONE termékeket, és visszajelzést adtak arról, hogyan teljesítenek többek között a hangminőség, a viselhetőség, az akkumulátor élettartama és a késleltetés terén; és a Fnatic megerősítette, hogy ha elkészül a végleges termék, azt fogják választani a játékhoz való felszerelésüknek. 

Ahogy a legjobbak hordják

Nézd meg, mely modelleket választották a Fnatic profi VALORANT játékosai.

Boaster választása
INZONE Buds

Boaster profilképe, amint egy pár fehér INZONE Buds fülhallgatót helyez a fülébe

Chronicle választása
INZONE Buds

Chronicle profilképe, amint fekete INZONE Buds fülhallgatót visel, és bal kezével rájuk mutat

Leo választása
INZONE H5

Leo profilképe egy fekete INZONE H5 fejhallgatót viselve

Mindig játékban

Élesítsd érzékeid, és készülj fel a győzelemre. A játékhoz való INZONE headsetek segítségével tisztábban hallhatsz és gyorsabban reagálhatsz a játékbeli verhetetlenség érdekében.
Egy fehér INZONE fejhallgató kék és lila színátmenetes háttér előtt