120 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről

Jellemzők

Lineáris PCM és AAC audioformátumok a felvétel változatosságáért

Internetre feltölthető, CD-minőségű felvételek tömörítetlen lineáris PCM (LPCM) vagy AAC formátumban

Nagy látószögű, 120°-os Carl Zeiss® Tessar® objektívek

A 120°-os, nagy látószögű Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív nemcsak csúcsminőségű videót garantál kiváló felbontással, kontraszttal és színvisszaadással, de nagy látószöge lehetővé teszi, hogy a teljes zenekar és a színpad is beleférjen a képbe... akár közelről is. Minden célra ideális, a próbateremben készített felvételtől az élő fellépésekig.

Az Exmor R® CMOS-érzékelő ideális a gyenge fényviszonyok mellett is

A Sony Exmor R® CMOS-érzékelője rendkívüli érzékenységének köszönhetően sötét környezetben, például stúdiókban és színpadokon is képes megörökíteni az arckifejezéseket és a gyors mozdulatokat.

Mély sztereó hang 120°-os X/Y mikrofonnal

A HDR-MV1 120°-os „keresztnyitású” mikrofonbeállítása sztereó hangot rögzít, azonban más okostelefonokkal és hagyományos videokamerákkal ellentétben a széles látószögnek köszönhetően a zenekar minden hangját képes rögzíteni, akár szűk helyiségekben is. Ezen kívül a hang rögzítésekor a fókusz középen van, így a csoport fő előadója – általában az énekes – mindig hallható.

Külső mikrofon opció

Felvétel rögzítésekor a MIC IN csatlakozón keresztül csatlakoztatva használhatja kedvenc mikrofonját

Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

Kompatibilis eszközök

Kiváló minőségű 30p HD videofelvétel

Csúcsminőségű 1920x1080/30p HD videofelvétel gyenge fényviszonyok között is. Az MP4 formátum ideális HD filmek lejátszásához és megosztásához PC-n, Mac®-en vagy az interneten.

Az Audio lip sync zökkenőmentes lejátszásról gondoskodik

Egyeztesse a kép és a hang időzítését. Az Audio lip sync a módosítja a hang beállításait a HDR-MV1 készüléken, amikor a képet más eszközökre viszi át. Mindig professzionálisnak tűnik a lejátszás.

Állítsa be saját kezűleg a felvételi szinteket, és kövesse nyomon egyszerűen a 2,7”-es LCD-kijelzőn

Gyorsan vezérelheti, finomhangolhatja és javíthatja a felvételi minőséget. A felvételi szintet saját kezűleg 31 lépésközzel állíthatja be, és megadhatja a megfelelő szintet az adott teljesítménykörnyezetben. Megfigyelheti továbbá a felvételi szintet a nagy fényerejű 2,7”-es LCD-kijelzőn.

Töltse az akkumulátort és vigyen át egyidejűleg adatokat az USB-porton keresztül

A HDR-MV1 USB-porttal van felszerelve, amelyen keresztül egyidejűleg tölthető az akkumulátor, és elérhető a tartalom számítógépen keresztül. A tartozék akkumulátorral és az opcionális hálózati adapterrel (külön megvásárolható, AC-UD10) az eszköz töltés közben is használható.

A zajcsökkentő szűrő csökkenti a zajokat, és tisztább hangot eredményez

A zene- és videorögzítő zajcsökkentő szűrővel van ellátva az alacsony frekvenciájú hangok kiszűréséhez Tökéletes a felvétel során például a légkondicionáló és a szél hangjának kiszűréséhez; videója hangzása kitűnő lesz még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is.

Használhatja egyszerűen lineáris PCM felvevőként is

Néha előfordul, hogy nincs szüksége képre, például amikor készülő zeneszámot vesz fel, hogy megossza a banda többi tagjával. A HDR-MV1 alkalmazható gyors, egyszerűen használható lineáris PCM felvevőként csak hang rögzítéséhez. Rendelkezik továbbá egy kis méretű hangsugárzóval, amellyel egyszerűen ellenőrizheti a hangzást fülhallgató nélkül.

Állványillesztő a sziklaszilárd felvételhez

Felejtse el a remegő kézből készített felvételek látványát, amelyet iPhone telefonokkal vagy némely videokamerával készíthet. Törekedjen a professzionális megjelenésre és éles képekre, amelyekhez rögzítse a HDR-MV1 felvevőt az beépített állványillesztővel egy állványhoz.

Vonalbemenet a külső eszközök csatlakoztatásához

A HDR-MV1 felvevőt a vonalkimeneti csatlakozón keresztül egyszerűen csatlakoztathatja stúdióberendezésekhez, például keverőpulthoz.

Műszaki adatok
  • Egyirányú, 120 fokos X/Y sztereó mikrofon

  • 1080p Full HD videó

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Tessar objektív

  • Beépített Wi-Fi® funkció

  • NFC egyérintéses csatlakoztathatóság

Objektívtípus
ZEISS Tessar objektív
Érzékelő típusa
1/2,3 típusú (7,77 mm) hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Képernyő típusa
6,7 cm (2,7 típusú) Clear Photo LCD-kijelző (230 ezer) széles (16:9) (960x240)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Fejhallgató csatlakozó, HDMI kimenet (mikro), Memóriakártya-nyílás, Mikrofonbemenet, Multi/mikro USB, Vonalbemenet (Analóg audiobemenet)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), Mikro USB-kábel, Objektívsapka, Objektívsapka-tartó, Kezelési útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye