120 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről
Képek a(z) MV1 zene- és videorögzítő termékről

Jellemzők

Lineáris PCM és AAC audioformátumok a felvétel változatosságáért

Internetre feltölthető, CD-minőségű felvételek tömörítetlen lineáris PCM (LPCM) vagy AAC formátumban

Nagy látószögű, 120°-os Carl Zeiss® Tessar® objektívek

A 120°-os, nagy látószögű Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív nemcsak csúcsminőségű videót garantál kiváló felbontással, kontraszttal és színvisszaadással, de nagy látószöge lehetővé teszi, hogy a teljes zenekar és a színpad is beleférjen a képbe... akár közelről is. Minden célra ideális, a próbateremben készített felvételtől az élő fellépésekig.

Az Exmor R® CMOS-érzékelő ideális a gyenge fényviszonyok mellett is

A Sony Exmor R® CMOS-érzékelője rendkívüli érzékenységének köszönhetően sötét környezetben, például stúdiókban és színpadokon is képes megörökíteni az arckifejezéseket és a gyors mozdulatokat.

Mély sztereó hang 120°-os X/Y mikrofonnal

A HDR-MV1 120°-os „keresztnyitású” mikrofonbeállítása sztereó hangot rögzít, azonban más okostelefonokkal és hagyományos videokamerákkal ellentétben a széles látószögnek köszönhetően a zenekar minden hangját képes rögzíteni, akár szűk helyiségekben is. Ezen kívül a hang rögzítésekor a fókusz középen van, így a csoport fő előadója – általában az énekes – mindig hallható.

Külső mikrofon opció

Felvétel rögzítésekor a MIC IN csatlakozón keresztül csatlakoztatva használhatja kedvenc mikrofonját

Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlés funkcióval okostelefonja vagy tabletje a digitális fényképezőgép képkeresőjévé és távvezérlőjévé alakítható, az egyérintéses megosztással pedig továbbíthatja fotóit és videóit a fényképezőgépéről. ...Ha telepíti az Imaging Edge Mobile alkalmazást NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére, elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen – készülékét a fényképezőgéphez érintve – létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Ezzel már okostelefonjáról is vezérelheti a fényképezőgépét korábban elérhetetlen helyről történő fotózáshoz, a saját csoportképen szerepléshez vagy az okostelefonra történő azonnali továbbításhoz (közösségi oldalakon való megosztáshoz). Nincs NFC? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

Bővebben

Kiváló minőségű 30p HD videofelvétel

Csúcsminőségű 1920x1080/30p HD videofelvétel gyenge fényviszonyok között is. Az MP4 formátum ideális HD filmek lejátszásához és megosztásához PC-n, Mac®-en vagy az interneten.

Az Audio lip sync zökkenőmentes lejátszásról gondoskodik

Egyeztesse a kép és a hang időzítését. Az Audio lip sync a módosítja a hang beállításait a HDR-MV1 készüléken, amikor a képet más eszközökre viszi át. Mindig professzionálisnak tűnik a lejátszás.

Állítsa be saját kezűleg a felvételi szinteket, és kövesse nyomon egyszerűen a 2,7”-es LCD-kijelzőn

Gyorsan vezérelheti, finomhangolhatja és javíthatja a felvételi minőséget. A felvételi szintet saját kezűleg 31 lépésközzel állíthatja be, és megadhatja a megfelelő szintet az adott teljesítménykörnyezetben. Megfigyelheti továbbá a felvételi szintet a nagy fényerejű 2,7”-es LCD-kijelzőn.

Töltse az akkumulátort és vigyen át egyidejűleg adatokat az USB-porton keresztül

A HDR-MV1 USB-porttal van felszerelve, amelyen keresztül egyidejűleg tölthető az akkumulátor, és elérhető a tartalom számítógépen keresztül. A tartozék akkumulátorral és az opcionális hálózati adapterrel (külön megvásárolható, AC-UD10) az eszköz töltés közben is használható.

A zajcsökkentő szűrő csökkenti a zajokat, és tisztább hangot eredményez

A zene- és videorögzítő zajcsökkentő szűrővel van ellátva az alacsony frekvenciájú hangok kiszűréséhez Tökéletes a felvétel során például a légkondicionáló és a szél hangjának kiszűréséhez; videója hangzása kitűnő lesz még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is.

Használhatja egyszerűen lineáris PCM felvevőként is

Néha előfordul, hogy nincs szüksége képre, például amikor készülő zeneszámot vesz fel, hogy megossza a banda többi tagjával. A HDR-MV1 alkalmazható gyors, egyszerűen használható lineáris PCM felvevőként csak hang rögzítéséhez. Rendelkezik továbbá egy kis méretű hangsugárzóval, amellyel egyszerűen ellenőrizheti a hangzást fülhallgató nélkül.

Állványillesztő a sziklaszilárd felvételhez

Felejtse el a remegő kézből készített felvételek látványát, amelyet iPhone telefonokkal vagy némely videokamerával készíthet. Törekedjen a professzionális megjelenésre és éles képekre, amelyekhez rögzítse a HDR-MV1 felvevőt az beépített állványillesztővel egy állványhoz.

Vonalbemenet a külső eszközök csatlakoztatásához

A HDR-MV1 felvevőt a vonalkimeneti csatlakozón keresztül egyszerűen csatlakoztathatja stúdióberendezésekhez, például keverőpulthoz.

Műszaki adatok
  • Egyirányú, 120 fokos X/Y sztereó mikrofon

  • 1080p Full HD videó

  • ZEISS Tessar objektív

  • Beépített Wi-Fi® funkció

  • NFC egyérintéses csatlakoztathatóság

Objektívtípus
ZEISS Tessar objektív
Érzékelő típusa
1/2,3 típusú (7,77 mm) hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Képernyő típusa
6,7 cm (2,7 típusú) Clear Photo LCD-kijelző (230 ezer) széles (16:9) (960x240)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Fejhallgató csatlakozó, HDMI kimenet (mikro), Memóriakártya-nyílás, Mikrofonbemenet, Multi/mikro USB, Vonalbemenet (Analóg audiobemenet)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), Mikro USB-kábel, Objektívsapka, Objektívsapka-tartó, Kezelési útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye