69 850 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
9

4.6 termék 9 vásárlói vélemény alapján

6
2
1
0
0
Teljesítmény

Kiváló

Kialakítás

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Carte XQD ultra rapide pour les rafales au D4s

64 GB 2015.05.21. Rendezés elve: Christophe75 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis content dans l'ensemble du produit. Son seul défaut c'est qu'il est livré avec un lecteur de cartes usb 3.0 spécifiquement pour ces nouvelles cartes (on ne peux pas utiliser les premiers lecteurs de cartes XQD Sony usb 3.0 avec ces nouvelles cartes rapides G 400),

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Not what advertised

XQD-G SERIES 2020.12.21. Rendezés elve: AVSB (USA)

I have two of these cards for my Z6. I am happy about the speed etc, but my 120gb card is only 100gb capacity. I understand all the limitations etc, but it should be clearly mentioned that there is close to 25% reduction in capacity. So an ordinary person, not understanding the binary system knows what he is going to get. Usually all ssd's, hdd's, flash drives, memory cards have the same issue, but will be great if it is clearly mentioned. In this case it is already a very expensive item, and a loss of 20gb is a lot.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

1

9 vásárlói vélemény

5 Modellek

Modellek

0

Sony XQD are the best

XQD-G SERIES 2021.01.18. Rendezés elve: MCSPhoto (USA)

I shoot in RAW mode, every second saved in the buffer clearing process is greatly appreciated. A truly excellent memory card for my D850. Thank you SONY

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Not what advertised

XQD-G SERIES 2020.12.21. Rendezés elve: AVSB (USA)

I have two of these cards for my Z6. I am happy about the speed etc, but my 120gb card is only 100gb capacity. I understand all the limitations etc, but it should be clearly mentioned that there is close to 25% reduction in capacity. So an ordinary person, not understanding the binary system knows what he is going to get. Usually all ssd's, hdd's, flash drives, memory cards have the same issue, but will be great if it is clearly mentioned. In this case it is already a very expensive item, and a loss of 20gb is a lot.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

1

0

Excellent Product, But Pricey!

XQD-G SERIES 2020.02.05. Rendezés elve: Truer Reviewer 2020 (USA)

I use my Sony Professional XQD G series 120GB Memory Card, with my Nikon Z7 camera and it works well & fast. I definitely recommend its purchase.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

4

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2020.02.06.

Hi, Truer Reviewer 2020!

We're very grateful for this recommendation. Good to know that this is what you are looking for in a product. Thanks for choosing Sony!

Regards,
Sam

0

Gutes Design

128 GB 2019.07.19.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Produkt sieht gut aus ist sehr leistungsfähig!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr gut - aber teuer

64 GB 2019.06.14. Rendezés elve: Gerald64 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Funktioniert bisher problemlos - aber leider sehr teuer

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great Speed

64 GB 2019.06.05. Rendezés elve: andrzej116 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Works as it should, well built with nothing fragile to break off in use. I now have 3 of these and all work fine.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

5

0

Blazingly fast!

XQD-G SERIES 2017.11.07. Rendezés elve: julianc007 (USA)

Expensive, but worth it if you do long bursts and don't want to fill-up your camera buffer! Works great with my Nikon D4. I just hope this technology lasts, as it would appear that it never really 'took off' and only really got adopted by Nikon.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

6

0

Carte XQD ultra rapide pour les rafales au D4s

64 GB 2015.05.21. Rendezés elve: Christophe75 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis content dans l'ensemble du produit. Son seul défaut c'est qu'il est livré avec un lecteur de cartes usb 3.0 spécifiquement pour ces nouvelles cartes (on ne peux pas utiliser les premiers lecteurs de cartes XQD Sony usb 3.0 avec ces nouvelles cartes rapides G 400),

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

0

0

le plus rapide pour les d4/s

32 GB 2015.01.10. Rendezés elve: D4snikon (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Rafale +130 raws 14bits compression. Capable de reecrire tt de suite apres la rafale.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0