4 típus és ár megjelenítése

4 típus és ár elrejtése

32 GB

QD-G32E

Ár nem áll rendelkezésre

64 GB

QD-G64E

Ár nem áll rendelkezésre

128 GB

QD-G128E

Ár nem áll rendelkezésre

256GB

QD-G256E

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről

Jellemzők

Hozza ki a legtöbbet a sorozatfelvételekből

Az eszközök kiemelkedően gyors írási sebességével a Sony XQD G sorozatú memóriakártyák ideálisak a RAW sorozatfelvétel-készítéshez csúcskategóriás DSLR eszközökkel, melynek köszönhetően akár 200 RAW képet is rögzíthet. Ez másfélszer nagyobb mennyiséget jelent a CompactFlash® kártyákhoz képest.

Örökítsen meg még több meghatározó pillanatot 

A Sony XQD G sorozatú memóriakártyákat úgy tervezték, hogy lépést tartsanak az Ön kamerájának fényképezési sebességével a puffermemória gyors törlése által. Még több meghatározó pillanatot rögzíthet és sorozatfelvételeket készíthet, még a csúcskategóriás DSLR eszközökkel is.

Megbízható 4K videofelvétel

A kétutas kommunikációnak köszönhetően a Sony egyedülálló vezérlője megbízható 4K videofelvételt biztosít a kompatibilis fényképezőgépeknél fellépő, adatelérésben tapasztalt akadályok elhárításához. A 128 GB-os kártya körülbelül 100 percnyi 4K XAVC-S (150 Mb/s) felvételt nyújt például a Sony 4K FDR-AX1 fényképezőgép használatakor.

Rendkívül masszív héjszerkezet

A Sony egyedülálló technológiáinak köszönhetően a megerősített felület nagyobb tartósságot tesz lehetővé, a süllyesztett érintkezők pedig védelmet nyújtanak a külső sérülésekkel, a porral és az elektrosztatikus kisüléssel szemben, így még zord időjárási körülmények esetén is megbízható teljesítményt nyújt.

Gyors adatátvitel a számítógépre

A Sony XQD/SD kártyaolvasója és USB adapterei tökéletes választást jelentenek az XQD G sorozatú kártyákhoz; jelentősen csökkentik az adatok betöltési idejét, ami sokkal hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot. Az átvitel kétszer olyan gyors, mint a CompactFlash® kártyával.

További tudnivalók az XQD USB adapterről és az XQD/SD-kártya adapterről

Fájlmentő szoftver

Időnként előfordul, hogy valamilyen hiba következtében az adatok – például fotók és fájlok – megsérülnek vagy elvesznek. A Sony Fájlmentő szoftvere a sérült vagy elveszett adatok visszaállításának hatékony eszköze, amelyet bárki könnyedén használhat. Egy speciális algoritmus használatával a Sony Fájlmentő szoftvere a RAW képek, MOV fájlok és 4K XAVC-S videofájlok magasabb szintű visszaállítására képes Sony és Nikon eszközök esetén is. Ingyenes letöltésként elérhető a memóriakártyák vásárlói számára

Fájlmentő letöltése

Professzionális használatra tervezve

A Sony XQD memóriakártyák ütés- és mágnesállók, antisztatikusak és törésállók, valamint maximális teljesítményt nyújtanak még extrém hőmérséklet esetén is, intenzív UV-fény, illetve a repülőtéri biztonsági szkennerek alatt is. A hosszan tartó, professzionális használatra tervezett Sony XQD-kártyákat bármilyen körülmények között is használja, megbízható tárolást nyújtanak Önnek.

Műszaki adatok
A professzionális minőségű memóriakártya az ultragyors írási és olvasási sebességnek köszönhetően fokozza a csúcstechnológiájú DSLR eszközök és a nagy felbontású 4K fényképezőgépek teljesítményét.
  • Hozza ki a legtöbbet a sorozatfelvételekből

  • Örökítsen meg még több meghatározó pillanatot

  • Megbízható 4K videofelvétel

  • Gyors adatátvitel a számítógépre

  • Rendkívül masszív héjszerkezet

Átviteli sebesség (olvasás)
440 MB/s
Átviteli sebesség (írás)
400 MB/s
Interfész
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1(Super Speed USB)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről