Legalacsonyabb árak:

69 850 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

32 GB

QD-G32E

Ár nem áll rendelkezésre

64 GB

QD-G64E

69 850 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

128 GB

QD-G128E

Ár nem áll rendelkezésre

256 GB

QD-G256E

Ár nem áll rendelkezésre

64 GB

QD-G64F

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről
Képek a(z) XQD G sorozatú memóriakártya termékről

Jellemzők

Hozza ki a legtöbbet a sorozatfelvételből

Kiemelkedő írási sebességük révén a Sony XQD G sorozatú memóriakártyáival ideálisan készíthető folyamatos RAW-sorozatfelvétel a csúcstechnológiájú DSLR-fényképezőgépekkel. Egyetlen sorozatban akár 200 RAW-képet készíthet – 1,5-szer többet, mint a leggyorsabb Compact Flash kártyákkal.

Örökítsen meg még több meghatározó pillanatot 

A Sony XQD G sorozatú memóriakártyákat úgy tervezték, hogy lépést tartsanak a fényképezőgépének felvételkészítési sebességével, és gyorsan töröljék a puffermemóriát. Még több meghatározó pillanatot örökíthet meg, és sorozatfelvételeket készíthet, még a csúcskategóriás DSLR-eszközökkel is.

Megbízható 4K videofelvétel

A Sony egyedülálló adatátvitel-vezérlője egyenletes 4K videofelvételt biztosít, mivel a kétutas kommunikáció révén a kompatibilis fényképezőgépeken elhárítja az adatelérésben beálló akadályokat. A 240 GB-os kártya körülbelül 45 percnyi 4K XAVC belső felvételt biztosít a Sony 4K PXW-FS7 II fényképezőgép használatakor. 

Rendkívül masszív héjszerkezet

A Sony egyedülálló technológiái a nagyobb tartósság érdekében fokozzák a héj ellenálló képességét. A süllyesztett kialakítással az érintkezők szintén nagyobb védelmet kaptak a sérüléssel, porral és statikus elektromossággal szemben, így még zord környezetben is megbízható teljesítményt nyújtanak.

Gyors adatátvitel a számítógépre

A G sorozatú XQD-memóriakártyához a Sony XQD-/SD-kártyaolvasója és USB-adapterei a legjobb választás. A leggyorsabb Compact Flash kártyáknál kétszerte gyorsabb átvitellel sokkal hatékonyabb az adatok biztonsági mentése és a munkafolyamat. (1)Sony XQD G sorozat (2)Compact Flash (3)perc.

További tudnivalók az XQD USB adapterről és az XQD/SD-kártya adapterről

Intenzív használat esetén is kiemelkedően tartós

A QD-G240F, QD-G120F és QD-G64F akár 5-ször nagyobb állóképességűek az XQD-szabványnál. A legújabb G-sorozatú kártyákat úgy teszteltük, hogy kibírjanak 5m-es esést, így fényképezéskor nyugodtan kezelheted vagy cserélheted a kártyákat még elfoglalt, pörgős és sötét helyzetekben is.(1)XQD-szabvány (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Figyelemreméltó teherbírás

A professzionális használatra tervezett QD-G240F, QD-G120F és QD-G64F kimagasló szilárdsága több mint 2,5-szöröse az XQD-szabvány szerinti hajlítási merevségnek. További merevségi teszten is megfeleltek 50 N erőig, megakadályozva a szállítás és a kártyanyílásba való behelyezés által okozott görbülést és elhajlást . (1)XQD-szabvány (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Professzionális használatra tervezve

A Sony XQD memóriakártyák ütés- és mágnesállók, antisztatikusak és törésállók, valamint maximális teljesítményt nyújtanak még extrém hőmérséklet esetén is, intenzív UV-fény, illetve a repülőtéri biztonsági szkennerek alatt is. Bármilyen körülmények között is használja a hosszan tartó, professzionális használatra tervezett Sony XQD-kártyákat, megbízható tárolást nyújtanak Önnek.

Fájlmentő szoftver

Időnként előfordul, hogy valamilyen hiba következtében az adatok – például fotók és fájlok – megsérülnek vagy elvesznek. A Sony Fájlmentő szoftvere a sérült vagy elveszett adatok visszaállításának hatékony eszköze, amelyet bárki könnyedén használhat. Egy speciális algoritmus használatával a Sony Fájlmentő szoftvere a RAW képek, MOV fájlok és 4K XAVC-S videofájlok magasabb szintű visszaállítására képes Sony és Nikon eszközök esetén is. Ingyenes letöltésként elérhető a memóriakártyák vásárlói számára.

Fájlmentő letöltése

Műszaki adatok

Ultragyors írási és olvasási sebessége jóvoltából a professzionális szintű memóriakártya tökéletes társ a nagy sebességű fotózáshoz és 4K videofelvételhez.
  • Hozza ki a legtöbbet a sorozatfelvételekből

  • Örökítsen meg még több meghatározó pillanatot

  • Megbízható 4K videofelvétel

  • Gyors adatátvitel a számítógépre

  • Rendkívül masszív héjszerkezet

Átviteli sebesség (írás)
400 MB/s
Átviteli sebesség (olvasás)
440 MB/s
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye