MEMÓRIAKÁRTYÁK, FLASH-MEGHAJTÓK ÉS SSD-K/HDD-K

G sorozatú CFast 2.0 memóriakártya

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Kép a(z) G sorozatú CFast 2.0 memóriakártya termékről

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

32 GB

CAT-G32

Ár nem áll rendelkezésre

64 GB

CAT-G64

Ár nem áll rendelkezésre

128 GB

CAT-G128

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) G sorozatú CFast 2.0 memóriakártya termékről
Képek a(z) G sorozatú CFast 2.0 memóriakártya termékről
Képek a(z) G sorozatú CFast 2.0 memóriakártya termékről
Képek a(z) G sorozatú CFast 2.0 memóriakártya termékről

Jellemzők

Ideális CFast kártya professzionális fényképezőgépekhez

Ha az Ön profi vagy félprofi fényképezőgépe CFast-kompatibilis, akkor számíthat erre a CFast kártyára, mely optimális teljesítményt nyújt a felvétel és a megosztás terén is.

Rendkívül nagy írási sebesség

Az akár 510 MB/s-os írási sebességnek köszönhetően kiváló választás RAW formátumú sorozatfelvételhez kompatibilis fényképezőgépek esetén.

Megbízható, moziminőségű 4K videofelvétel

Stabil, moziminőségű videofelvételt biztosít a VPG-130 (VPG130) támogatása, mely minimálisan 130 MB/s-os állandó írási sebességet nyújt.

Professzionális használatra tervezve

A Sony CFast memóriakártyák ütésállók, antisztatikusak, törésállók és maradéktalan teljesítményt nyújtanak szélsőséges hőmérsékletek mellett is. A hosszan tartó, professzionális használatra tervezett Sony Cfast kártyákat bármilyen körülmények között is használja, megbízható tárolást nyújtanak Önnek.

Iparágvezető olvasási sebesség 

Az akár 530 MB/s-os olvasási sebességnek köszönhetően még a nagy fájlok (például 4K-videók vagy nagy felbontású képek) átvitele is csak pár másodperc.

Fájlmentő szoftver

Időnként előfordul, hogy valamilyen hiba következtében az adatok – például fotók és fájlok – megsérülnek vagy elvesznek. A Sony Fájlmentő szoftvere a sérült vagy elveszett adatok visszaállításának hatékony eszköze, amelyet bárki könnyedén használhat. Egy fejlett algoritmus segítségével a Sony Fájlmentő alkalmazása kiváló arányban állítja vissza a Canon eszközökkel készített RAW képeket vagy MOV fájlokat. Ingyenes letöltésként elérhető a memóriakártyák vásárlói számára.

Műszaki adatok
  • Akár 510 MB/s-os rendkívüli írási sebesség, mely ideális RAW formátumú sorozatfelvételhez a kompatibilis fényképezőgépeken

  • A max. 530 MB/s átviteli sebesség támogatja a nagy fájlok, így például a 4K-videók vagy nagy felbontású állóképek átvitelét

  • Moziminőségű videofelvételhez készült a 130 MB/s-os minimális írási sebességgel (VPG130)

  • 32 GB-os, 64 GB-os és 128 GB-os változatokban

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről