CFEXPRESS MEMÓRIAKÁRTYÁK

CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD
Kép a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről

128 GB

CEB-G128

Ár nem áll rendelkezésre

256 GB

CEB-G256

Ár nem áll rendelkezésre

960GB

CEB-G960T

Ár nem áll rendelkezésre

512 GB

CEB-G512

Ár nem áll rendelkezésre

1920GB

CEB-G1920T

Ár nem áll rendelkezésre

A CEB-G1920T termékképe
A CEB-G960T termékképe
A CEB-G512 termékképe
A CEB-G256 termékképe
A CEB-G128 termékképe
Páratlanul gyors, bárhová utazik

Legyen természetes a sebesség az új CFexpress Type B memóriakártyával

Hihetetlen, akár 1850 MB/s(olvasási) és 1750 MB/s(írási) sebességével a CEB-G sorozat a profi fotósok, videósok és hobbifotósok számára készült, akik a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság révén szeretnék fellendíteni a munkafolyamatokat.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

Az XQD® és a CFAST® szabványból továbbfejlesztett CFexpress Type B memóriakártya új lehetőségeket nyit a profik előtt. A nagy felbontású fájlok és nagy sebességű felvételek kezelését kis méretű, de jól használható formátumban végzi, így tökéletes a munkamenet gyorsításához és a hatékonyság fokozásához, több idő jut a kreatív munkára.

Stabil és megbízható, kiváló minőségű videofelvétel

VPG400 tanúsítványával a CEB-G960T és a CEB-G1920T stabil, nagy bitrátájú vagy képkockasebességű videofelvételt tesz lehetővé 4K felbontásban és azon túl, így méltó partnere a csúcstechnológiájú kameráknak.

Nagy felbontású sorozatfelvételek elkészítése
Gyors reakcióidejű fotózás

Akár 1750 MB/s írási sebességével a CEB-G sorozat nagyszerű felvételkészítési élményt nyújt. Gyors írási sebességének köszönhetően remekül használható nagy felbontású kamerákkal.  

Adatok nagy sebességű továbbítása videokameráról számítógépre a kártya segítségével
Hatékony munkavégzés

Gyorsítsd fel a munkát az MRW-G1 kártyaolvasóval és akár 1850 MB/s olvasási sebességgel: azonnali adatátvitel és mentés. Dolgozz fennakadás nélkül nagy felbontású fényképekkel és nagy bitrátájú videókkal, hogy a projektek a képzeleted sebességével forogjanak. 

Rendkívül strapabíró

Vidd magaddal a CFexpress Type B memóriakártyádat sporteseményekre, helyszíni fotózásokra és túrákra. Hosszas professzionális használathoz készült, akár a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben – havas hegyeken, homoksivatagokban – is; nyugodtan fotózhatsz, cserélhetsz és tárolhatsz.

Kemény, ellenséges környezetben dolgozó kameraman
A legkeményebb helyszínekhez

A strapabíró CFexpress Type B memóriakártyák hajlítási merevsége több mint 3-szorosa a vonatkozó szabvány által előírtnak, a fokozott merevségi teszten is megfelelt 70 N erőig, továbbá akár 5 méter magasból történő leesést is képes elviselni.

CFexpress kártya a legzordabb körülmények között
A legzordabb körülményekhez tervezve

A CFexpress Type B memóriakártyák teljesen megbízhatóan, hibátlanul működnek szélsőséges hőmérsékleten, röntgensugárzásban, elektrosztatikusan feltöltött környezetben és intenzív UV-fényben is.

A Media Scan Utility olvassa és figyeli a memóriát
Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel a flash memória elöregszik, és nem rögzít adatokat. Az MRW-G1 kártyaolvasóval használva a Sony Media Scan Utility alkalmazása automatikusan beolvassa a CFexpress Type B memóriakártyát, és tájékoztat a kártya állapotáról, így időben intézkedhetsz.

Elveszett fájlok helyreállítása

Balszerencse esetén is elkerülheted a katasztrófát a Sony memóriakártyák vásárlói számára letölthető adatmentő szoftverrel, amely képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint a szokásos formátumú, sérült fénykép- és videofájlokat.

A Fájlmentő helyreállítja az elveszett fájlokat
Kapcsoljon nagyobb sebességre a CFexpress-kártyaolvasóval
Kapcsolj nagyobb sebességre CFexpress Type B kártyaolvasóval

A Sony CFexpress Type B memóriakártyákhoz optimalizált, választható „MRW-G1” kártyaolvasóval USB-csatolón keresztül továbbíthatsz adatokat, élhetsz a villámgyors biztonsági mentés és a hatékonyabb munkamenet előnyeivel. Kompakt, könnyen hordozható, és kompatibilis a Sony CFexpress Type B, a Sony XQD G és M memóriakártyákkal.

Műszaki adatok és funkciók

Rendkívül gyors és megbízható; olyan profiknak készül, akik a legszélsőségesebb környezetben is csúcsteljesítményt várnak el. A CFexpress Type B memóriakártyák új generációja védelmet nyújt a felvételeknek, és felgyorsítja a munkameneteket a fotósok, a videósok és a műkedvelők számára egyaránt.
  • Ultragyors, akár 1750 MB/s-os írási sebesség a sorozatfelvételekhez és a nagy felbontású képalkotáshoz

  • Fejlett munkamenet-kezelés rendkívüli, akár 1850 MB/s olvasási sebességgel

  • Komoly paraméterek a kihívást jelentő környezetek leküzdése érdekében

  • A Media Scan Utility felügyeli a kártya állapotát és a tárhely mennyiségét

  • Az elveszett fájlok helyreállítását a Memory Card File Rescue biztosítja

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye