CFEXPRESS MEMÓRIAKÁRTYÁK

CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Kép a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről

128 GB

CEB-G128

Ár nem áll rendelkezésre

256 GB

CEB-G256

Ár nem áll rendelkezésre

512 GB

CEB-G512

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről
Képek a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről
Képek a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről
Páratlanul gyors, bárhová utazik

Legyen természetes a sebesség az új CFexpress Type B memóriakártyával

Hihetetlen, akár 1700 MB/s (olvasási) és 1480 MB/s (írási) adatsebessége révén ez a memóriakártya készen áll a csúcstechnológiájú fényképezőgépek és videokamerák jövő generációira. A Sony CFexpress Type B memóriakártya profi fotósoknak, videósoknak és műkedvelőknek készül, akik munkameneteik gyorsítását tervezik páratlan adatsebességgel és kivételes megbízhatósággal. 

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

Az XQD® és a CFAST® szabványból továbbfejlesztett CFexpress Type B memóriakártya új lehetőségeket nyit a profik előtt. A nagy felbontású fájlok és nagy sebességű felvételek kezelését kis méretű, de jól használható formátumban végzi, így tökéletes a munkamenet gyorsításához és a hatékonyság fokozásához, több idő jut a kreatív munkára.

Nagy felbontású sorozatfelvételek elkészítése
Gyors reakcióidejű fotózás

Akár 1480 MB/s írási sebességével a leggyorsabb memóriakártyák közé tartozik. Ideális eszköz gyors történések (például motorsportesemények vagy a vadvilág) tömörítetlen RAW sorozatfelvételeken történő megörökítéséhez.

Nagy bitrátájú videofelvétel rögzítése
Kiváló minőségű videók

A CFexpress Type B lehetővé teszi a stabilan nagy bitrátájú videorögzítést 4K (vagy nagyobb) felbontással, így magától értetődően partnere a csúcstechnológiás videokameráknak.

Adatok nagy sebességű továbbítása videokameráról számítógépre a kártya segítségével
Rendkívül hatékony munkafolyamat

Minden korábbinál gyorsabban továbbíthat, illetve menthet nagy mennyiségű adatot – pl. nagy felbontású fényképeket, nagy bitrátájú videókat – számítógépre az optimalizált MRW-G1 kártyaolvasóval, így több ideje marad az utómunkára és a szerkesztésre.

Rendkívül strapabíró

Vidd magaddal a CFexpress Type B memóriakártyádat sporteseményekre, helyszíni fotózásokra és túrákra. Hosszas professzionális használathoz készült, akár a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben – havas hegyeken, homoksivatagokban – is; nyugodtan fotózhatsz, cserélhetsz és tárolhatsz.

Kemény, ellenséges környezetben dolgozó kameraman
A legkeményebb helyszínekhez

A strapabíró CFexpress Type B memóriakártyák hajlítási merevsége több mint 3-szorosa a vonatkozó szabvány által előírtnak, a fokozott merevségi teszten is megfelelt 70 N erőig, továbbá akár 5 méter magasból történő leesést is képes elviselni.

CFexpress kártya a legzordabb körülmények között
A legzordabb körülményekhez tervezve

A CFexpress Type B memóriakártyák teljesen megbízhatóan, hibátlanul működnek szélsőséges hőmérsékleten, röntgensugárzásban, elektrosztatikusan feltöltött környezetben és intenzív UV-fényben is.

A Media Scan Utility olvassa és figyeli a memóriát
Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel a flash-memória elhasználódik és nem képes adatot rögzíteni. A Media Scan Utility automatikusan átvizsgálja a CFexpress Type B memóriakártyát, tájékoztatást nyújt annak állapotáról, így időben cselekedhetsz. A Sony CFexpress Type B memóriakártyák vizsgálatához MRW-G1 kártyaolvasó szükséges.

Elveszett fájlok helyreállítása

Balszerencse esetén is elkerülheti a katasztrófát a Sony memóriakártyák vásárlói számára letölthető adatmentő szoftverrel, amely képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint a szokásos formátumú, sérült fénykép- és videofájlokat.

A Fájlmentő helyreállítja az elveszett fájlokat
Kapcsoljon nagyobb sebességre a CFexpress-kártyaolvasóval
Kapcsolj nagyobb sebességre CFexpress Type B kártyaolvasóval

A Sony CFexpress Type B memóriakártyákhoz optimalizált, választható „MRW-G1” kártyaolvasóval USB-csatolón keresztül továbbíthatsz adatokat, élhetsz a villámgyors biztonsági mentés és a hatékonyabb munkamenet előnyeivel. Kompakt, könnyen hordozható, és kompatibilis a Sony CFexpress Type B, a Sony XQD G és M memóriakártyákkal.

Műszaki adatok és funkciók

Rendkívül gyors és megbízható; olyan profiknak készül, akik a legszélsőségesebb környezetben is csúcsteljesítményt várnak el. A CFexpress Type B memóriakártyák új generációja védelmet nyújt a felvételeknek, és felgyorsítja a munkameneteket a fotósok, a videósok és a műkedvelők számára egyaránt.
  • Ultragyors, akár 1480 MB/s-os írási sebesség a sorozatfelvételekhez és a nagy felbontású képalkotáshoz

  • Továbbfejlesztett működés rendkívül nagy, akár 1700 MB/s-os olvasási sebességgel

  • Komoly paraméterek a kihívást jelentő környezetek leküzdése érdekében

  • A Media Scan Utility felügyeli a kártya állapotát és a tárhely mennyiségét

  • A Memory Card File Rescue alkalmazást le lehet tölteni

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye