CFEXPRESS MEMÓRIAKÁRTYÁK

CEA-G sorozatú CFexpress Type A memóriakártya

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Kép a(z) CEA-G sorozatú CFexpress Type A memóriakártya termékről

Legalacsonyabb árak:

99 974 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

80GB

CEA-G80T

99 974 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

160GB

CEA-G160T

191 097 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

320GB

CEA-G320T

308 254 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

640GB

CEA-G640T

585 788 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) CEA-G sorozatú CFexpress Type A memóriakártya termékről
Képek a(z) CEA-G sorozatú CFexpress Type A memóriakártya termékről
Termék képe
Termék képe
Ultragyors tárolás az innovatív alkotóknak

Az új CFexpress Type A szabvány célja, hogy ultragyors teljesítményt adjon a kompakt fényképezőgépeknek a legmagasabb szintű videókészítésben. A legtöbbet hozza ki az α-sorozat fényképezőgépeiből és az új képfeldolgozó processzorokból. Kötelező felszerelése minden alkotónak, aki magasabb szintre emelné a teljesítményét és kifejezőképességét.

A teljesítmény új generációja

CFexpress Type A – Új szabvány a kompakt adattárolásban

Fejleszd tovább professzionális video- és fotós munkafolyamataidat a Sony CFexpress Type A memóriakártyáival – ideálisak az olyan fejlett kamerákhoz, mint az FX6, FX3, α1, α7S III és α7 IV. A világ első CFexpress Type A kártyái rendkívüli sebességet biztosítanak a legjobb SDXC-kártyák sebességének mintegy kétszeresével, hasonlóan kompakt testben. Az akár 700 MB/s írási sebességgel és professzionális szintű tartóssággal a Sony CFexpress Type A kártyái új képalkotási lehetőségek széles tárházát nyitják meg.

Mintakép
Egyedülálló reakcióidő

A folyamatos, tömörítetlen RAW-felvételkészítéssel a képi lehetőségek tárháza drámaian kibővül a gyors felvételek, például a motorsport vagy a vadvilág rögzítése közben. Az akár 700 MB/s írási sebesség messze lekörözi a legjobb SDXC-kártyákat is, ami ultragyors pufferürítést biztosít a sorozatfelvételekhez.

Kép a használatról
Megbízható videórögzítés

A Sony CFexpress Type A kártyákat folyamatos, nagy sávszélességű adatírásra optimalizálták. Ideálisak a profi, nagy bitsebességű felvételekhez, például a 4K 120p rögzítéséhez olyan kamerákkal, mint az FX6, FX3, α1 és α7S III. Kiegészítő biztosítékként, és a felvétel megbízhatósága érdekében jár hozzájuk a VPG 400 (videoteljesítmény-garancia) is.

Kép a használatról
Rendkívül hatékony munkafolyamat

Az optimalizált MRW-G2 kártyaolvasóval felgyorsul a munka, az adatátvitel és a biztonsági mentés akár 800 MB/s sebessége mellett. Gördülékenyen dolgozhatsz a nagy felbontású képeken és videókon, hogy a projektjeid olyan gyorsan megvalósuljanak, ahogy a képzeleted szárnyal.

Masszív. Megbízható. Készen áll.

Az olyan profi felszerelésekkel, mint az FX6, FX3, α1, α7S III és α7 IV, a CFexpress Type A memóriakártyák megbirkóznak a sport- és helyszínfelvételek kaotikusságával vagy egy vadonbeli expedíció veszélyeivel. Hosszútávú, profi, nehéz körülmények közötti használatra tervezték őket a hófödte hegyektől a homokfútta sivatagokig, így a fényképezés, a cserélgetés és a tárolás teljes magabiztossággal történhet.

Mintakép
A legkeményebb helyszínekhez

A Sony kártyák egyedi TOUGH kialakítása révén a CFexpress Type A kártyáink több mint 10-szeres mértékben állnak ellen a hajlításnak a hagyományos CFexpress kártyákhoz képest. 150 Newton erővel teszteljük őket, hogy akár 7,5 méteres zuhanás esetén is megvédjék az adatokat – ez 5-szöröse a CFexpress Type A szabványnak. 

Mintakép
A legzordabb körülményekhez tervezve

Bízhatsz benne, hogy a CFexpress Type A kártyák extrém hő esetén, elektrosztatikus környezetben, illetve erős UV- és röntgenfényben is működnek. Az IP57 szintű por- és nedvességállóság miatt az adataid biztonságban vannak, amikor leejted a kártyát a parton, és amikor véletlenül kimosod.

Illusztráció
Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel a flashmemória elöregszik, nem rögzít adatokat. Az MRW-G2 kártyaolvasóval használva a Sony Media Scan Utility alkalmazása automatikusan beolvassa a CFexpress Type A memóriakártyát, és tájékoztat a kártya állapotáról, így intézkedhetsz időben.

Elveszett fájlok helyreállítása

Balszerencse esetén is elkerülheted a katasztrófát a Sony memóriakártyák vásárlói számára letölthető adatmentő szoftverrel, amely képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint az elterjedt formátumú, sérült fénykép- és videofájlokat.

Kép a használatról

Műszaki adatok és funkciók

Rendkívül gyors, megbízható és kompakt – olyan profiknak készült, akiknek a legnagyobb teljesítményre van szükségük szélsőséges körülmények között is. A CEA-G80T, a CEA-G160G, a CEA-G320T és a CEA-G640T memóriakártyák védik a felvételeket és javítják a munkafolyamatokat a fotósok, videósok és rajongók számára.
  • Kompakt tokozás – méretei: 20 × 28 × 2,8 mm (sz × h × v)

  • 80 GB, 160 GB, 320 GB és 640 GB kapacitással kapható

  • Rendkívüli, akár 700 MB/s írási sebesség a nagy felbontású sorozatfelvételekhez; VPG 400

  • Fejlett munkamenet-kezelés rendkívüli, akár 800 MB/s olvasási sebességgel

  • TOUGH kialakítású, IP57 besorolású eszköz a professzionális megbízhatóságért

Átviteli sebesség (írás)
700 MB/s
Átviteli sebesség (olvasás)
800 MB/s
Interfész
1 db PCI Express Gen3
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye