Memóriakártyák és SSD-k

CEA-G sorozatú CFexpress Type A memóriakártya

CEA-G160T / CEA-G80T
Kép a(z) CEA-G sorozatú CFexpress Type A memóriakártya termékről

80GB

CEA-G80T

Ár nem áll rendelkezésre

160GB

CEA-G160T

Ár nem áll rendelkezésre

Termék képe
Termék képe
Ultragyors tárolás az innovatív alkotóknak

Az új CFexpress Type A szabvány célja, hogy ultragyors teljesítményt adjon a kompakt fényképezőgépeknek a legmagasabb szintű videókészítésben. A legtöbbet hozza ki az α-sorozat fényképezőgépeiből és az új képfeldolgozó processzorokból. Kötelező felszerelése minden alkotónak, aki magasabb szintre emelné a teljesítményét és kifejezőképességét.

A teljesítmény új generációja

CFexpress Type A – Új szabvány a kompakt adattárolásban

Turbózd fel a profi video- vagy fénykép-feldolgozás munkamenetét a Sony CFexpress Type A memóriakártyákkal, ami a fejlett α7S III fényképezőgép ideális társa. Ez a világ első CFexpress Type A kártyája, amely az SDXC-kártyákhoz hasonló vázával is hatalmas, kb. kétszeres sebességre képes. Az írási sebesség 700 MB/s is lehet, a profi szintű tartósságukkal pedig a Sony CFexpress Type A kártyák a képalkotási lehetőségek új dimenzióját fedik fel.

Mintakép
Egyedülálló reakcióidő

A folyamatos, tömörítetlen RAW-felvételkészítéssel a képi lehetőségek tárháza drámaian kibővül a gyors felvételek, például a motorsport vagy a vadvilág rögzítése közben. Az akár 700 MB/s írási sebesség messze lekörözi a legjobb SDXC-kártyákat is, ami ultragyors pufferürítést biztosít a sorozatfelvételekhez.

Kép a használatról
Megbízható videórögzítés

A Sony CFexpress Type A kártyák a folyamatos, nagy sávszélességű adatírásra optimalizáltak, így ideálisak a magas bitrátájú, pl. 4K 120 kép/mp sebességű videókhoz olyan gépeken, mint α7S III, ahol fontos a megbízhatóság. Kiegészítő biztosítékként, és a felvétel megbízhatósága érdekében jár hozzájuk a VPG 400 (videoteljesítmény-garancia) is.

Kép a használatról
Rendkívül hatékony munkafolyamat

Az optimalizált MRW-G2 kártyaolvasóval felgyorsul a munka, az adatátvitel és a biztonsági mentés akár 800 MB/s sebessége mellett. Gördülékenyen dolgozhatsz a nagy felbontású képeken és videókon, hogy a projektjeid olyan gyorsan megvalósuljanak, ahogy a képzeleted szárnyal.

Masszív. Megbízható. Készen áll.

Az α7S III-hoz hasonló profi felszerelések kiegészítőjeként a CFexpress Type A kártyák megfelelnek a sporteseményeken, külső helyszíneken és felfedezőutakon készített felvételeknek. Tervezésüknél fogva illeszkednek a profi használathoz a legdurvább környezetekben is, hófödte hegycsúcsoktól kietlen sivatagokig, hogy neked csak felvenni, kártyát cserélni, és adatot másolni kelljen.

Mintakép
A legkeményebb helyszínekhez

A Sony kártyák egyedi TOUGH kialakítása révén a CFexpress Type A kártyáink több mint 10-szeres mértékben állnak ellen a hajlításnak a hagyományos CFexpress kártyákhoz képest. 150 Newton erővel teszteljük őket, hogy akár 7,5 méteres zuhanás esetén is megvédjék az adatokat – ez 5-szöröse a CFexpress Type A szabványnak. 

Mintakép
A legzordabb körülményekhez tervezve

Bízhatsz benne, hogy a CFexpress Type A kártyák extrém hő esetén, elektrosztatikus környezetben, illetve erős UV- és röntgenfényben is működnek. Az IP57 szintű por- és nedvességállóság miatt az adataid biztonságban vannak, amikor leejted a kártyát a parton, és amikor véletlenül kimosod.

Illusztráció
Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel a flashmemória elöregszik, nem rögzít adatokat. Az MRW-G2 kártyaolvasóval használva a Sony Media Scan Utility alkalmazása automatikusan beolvassa a CFexpress Type A memóriakártyát, és tájékoztat a kártya állapotáról, így intézkedhetsz időben.

Elveszett fájlok helyreállítása

Balszerencse esetén is elkerülheted a katasztrófát a Sony memóriakártyák vásárlói számára letölthető adatmentő szoftverrel, amely képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint az elterjedt formátumú, sérült fénykép- és videofájlokat.

Kép a használatról

Műszaki adatok és funkciók

Kimagaslóan gyors, megbízható és kompakt eszköz profik számára, akiknek csúcsteljesítményre van szükségük a legszélsőségesebb körülmények között is. A CEA-G80T és a CEA-G160G memóriakártya megőrzi a felvételeket és felgyorsítja a munkafolyamatokat fotósok, videósok és lelkes amatőrök számára.
  • Kompakt tokozás – méretei: 20 × 28 × 2,8 mm (sz × h × v)

  • 80 GB-os és 160 GB-os tárkapacitással kapható

  • Rendkívüli, akár 700 MB/s írási sebesség a nagy felbontású sorozatfelvételekhez; VPG 400

  • Fejlett munkamenet-kezelés rendkívüli, akár 800 MB/s olvasási sebességgel

  • TOUGH kialakítású, IP57 besorolású eszköz a professzionális megbízhatóságért

Átviteli sebesség (írás)
700 MB/s
Átviteli sebesség (olvasás)
800 MB/s
Interfész
1 db PCI Express Gen3
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről