Olvasd el az Xperia híreit

Nő, kezében az Xperia 5 IV készülékkel, valamint a Sony, az Xperia 5 IV, az 5G és a New logók
Légy kreatív, maradj kompakt.

A kézbe simuló formát kivételes teljesítménnyel ötvöző Xperia 5 IV minden ízében a mobil kreativitást szolgálja – a kiváló minőségű videofelvételtől és fényképezéstől a mobilos játékon át az élő streamingig.

Díjnyertes Xperia PRO-I 

Büszkén jelentjük be, hogy az Xperia PRO-I két rangos díjat nyert el: TIPA WORLD AWARDS 2022: „Legjobb fotós okostelefon” – a világ legelismertebb fotós és képalkotási megtiszteltetése, valamint 2022 iF Design Awards: Gold-díj – a termékdizájnban elért kivételes innováció és kreativitás éves ünnepsége.

Xperia 1 IV, eleje és hátlapja, valamint a Sony és az új Xperia 1 IV 5G logói
Csak a sebesség számít

Az Xperia jellegzetes sebességével az Xperia 1 IV háromobjektíves kamerával rendelkezik, melynek minden objektívje 4K HDR 120 fps felvételre képes. A Sony legjavát nyújtja minden felhasználónak és alkotónak.  

Emeld új szintre a játékot Xperiával

A profi játékosokkal közösen fejlesztett és mobiljátékokhoz tervezett Xperia számos olyan funkcióval bír, amelyek komoly versenyelőnyhöz juttathatnak. Fedezd fel az Xperia mobiljátékkal kapcsolatos technológiáit és tippjeit, amelyek segítségével nyerhetsz.

A sebességen is túl, kompakt testben

A kompakt, ám nagy teljesítményű Xperia 5 III az elődje figyelemre méltó AF-sebességét a 105 mm-ig terjedő átfogású, új optikával ötvözi. Legyen szó bármiről – a képalkotástól a játékokig –, ez a kézbe simuló okostelefon messze felülmúlja az elvárásaid.

Xperia és fenntarthatóság

A Sony 1993 óta elkötelezett amellett, hogy csökkentse termékei és működése környezetre gyakorolt hatását. Jelenleg azon dolgozunk kreativitásunkat és technológiánkat felhasználva, hogy 2050-ig megvalósítsuk a Road to Zero környezetvédelmi tervünket, és egyre nagyobb erőfeszítéseket teszünk, hogy kíméletesen bánjunk a bolygónkkal.

A teljes kiküszöbölés felé vezető úton fokozatosan csökkentjük a műanyag csomagolóanyag mennyiségét az új termékeknél. Az élen az Xperia PRO-I jár, melynek csomagolása nem tartalmaz műanyagot.

Xperia PRO-I kamera, melynek zárgombján tartja valaki az ujját; Sony logók, Xperia PRO-I és 5G új
A nagybetűs kamera

Izgalmas elemmel bővült a Sony kamerák választéka

Az „I” az Imaging szót jelöli. Az Xperia PRO-I újraértelmezi a kamera szó jelentését, egyesítve a professzionális képminőséget az okostelefon kommunikációs képességeivel. Így bárhol, bármikor kreatív lehetsz.

A Photography Pro logó egy Sony Alpha fényképezőn, illetve a Cinematography Pro logó egy Sony CineAlta Digital Cinema kamerán
Tippek fotózáshoz és videókészítéshez

Az Alpha fényképezők és CineAlta Digital Cinema kamerák által inspirált okostelefonok a Photography Pro és Cinematography Pro funkcióval mindent megadnak az alkotáshoz. Néhány egyszerű tipp, és úgy fotózhatsz és filmezhetsz, mint egy profi.

2020-ban drámai módon átalakult a mindennapi életünk – beleértve az utazás módját is. Egy olyan időszakban, amikor a térbeli utazás még egy távoli vágyálomnak tűnhet, a #TravelByXperia célja az, hogy kapcsolatot teremtsen a világ különböző pontjain élő emberek között a kalandszeretetükön keresztül. A lenyűgöző városképektől a helyi finomságokig – fedezd fel a világot Xperiával; soha nem tudhatod, hogy mit találsz.

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk ezen az utazáson, egyszerűen örökítsd meg országod csodálatos látnivalóit, ételeit és kultúráját Xperia készülékeddel, és posztold az Instagramon a #TravelByXperia keresőcímkével. A hivatalos @SonyXperia Sony Mobile Instagram-fiókunkon ezután kiválasztjuk a legjobb felvételeket, és megosztjuk saját képfolyamunkon és történetünkben.

 Ahhoz, hogy a @SonyXperia megoszthassa a fényképedet, a következőt kell tenned:

A kampányban való részvétel előtt olvasd el és fogadd el a vonatkozó feltételeket.

A bejegyzésednél használd a következő keresőcímkét: #TravelByXperia
      Add hozzá az országod vagy régiód nevét, pl. #Hungary
Az Xperia készüléked nevét, pl. #Xperia5II

Az okostelefonod típusa nem számít, feltéve, hogy a felvételt Xperia készülékkel készíted. Ha bemutatjuk a fényképedet, előzőleg felvesszük veled a kapcsolatot Instagram Direct-üzenetben. 

Kellemes (virtuális) utat!

Xperia 1 III 5G-vel
Jön egy új Xperia

A sebességen is túl. A legújabb Xperia csodálatos, nagy teljesítményű, és tele van minden érdeklődő számára izgalmas innovatív funkciókkal.

Nézd meg a legújabb Xperia bemutatását.

Iratkozz fel a hivatalos @SonyXperia YouTube-csatornára

Fedezd fel az elhivatottak és szenvedélyes embereknek szánt, a képzeletet is meghaladó élményeket YouTube-csatornánkon. Életre keltjük legújabb okostelefonjainkat tippek, videók és profik által, Xperia készülékkel forgatott rövidfilmek segítségével. Csatlakozz az Xperia családhoz, hogy lásd a videókat és értesülj az új termékekről már a bejelentésük pillanatában – mindehhez elég feliratkoznod a csatornánkra.

Az okostelefonos filmpályázat neve fekete háttéren, a Sony logóval
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 okostelefonos filmpályázat 

Legyél te is alkotó – készíts egy filmet az okostelefonoddal. A Sony Mobile által támogatott pályázat célja az, hogy bővítse az alkotói kifejezéstárat, az eredetiség és az innováció lehetőségeit. Támogatjuk a kreatív okostelefonos filmkészítést.

Az Xperia 5 II termékfotója, elölről és hátulról, valamint a „Masterclass” logó
Xperia 5 II Masterclass

Tökéletes eszköz felvételkészítéshez, megjelenítéshez, hallgatáshoz és játékhoz – kompakt testben. Tekints a színfalak mögé szakértőinkkel, akik megmutatják, hogyan tudod kihozni a legtöbbet Xperia 5 II készülékedből.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
A Sony a Short Shorts Film Festival & Asia 2020 szponzora

Ez az első alkalom, hogy egy vállalat támogatja a rövidfilmek ezen rangos versenyét, melynek nyertesei akár Oscar-jelölést is kaphatnak. Az Xperia a Creators’ Junction rendezvényét is támogatja. Ez a rendezvény a film és a technológia jövőjét próbálja feltárni a filmkészítők következő generációjával.

A zene szerelmeseinek — a Sony Music Entertainment együttműködésével

Hallgasd úgy a zenét, ahogyan megálmodták. A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett tapasztalatunkat vetettük be annak érdekében, hogy az Xperia 1 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson.

Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat
Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat

Innováció, funkcionalitás, formális minőség, ergonómia, tartósság, illetve szimbolikus és érzelmi tartalom – az Xperia 1 kiválóan teljesített számos kritérium szempontjából, hogy elnyerje a nemzetközi dizájndíjat. 

Az Xperia 1 és a Cinema Pro elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat

Az Xperia 1 és a Cinema Pro, a Sony digitáliskamera-technológiája kimagasló innovációival elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat.