Olvasd el az Xperia híreit

A Photography Pro logó egy Sony Alpha fényképezőn, illetve a Cinematography Pro logó egy Sony CineAlta Digital Cinema kamerán
Tippek fotózáshoz és videókészítéshez

Az Alpha fényképezők és CineAlta Digital Cinema kamerák által inspirált okostelefonok a Photography Pro és Cinematography Pro funkcióval mindent megadnak az alkotáshoz. Néhány egyszerű tipp, és úgy fotózhatsz és filmezhetsz, mint egy profi.

2020-ban drámai módon átalakult a mindennapi életünk – beleértve az utazás módját is. Egy olyan időszakban, amikor a térbeli utazás még egy távoli vágyálomnak tűnhet, a #TravelByXperia célja az, hogy kapcsolatot teremtsen a világ különböző pontjain élő emberek között a kalandszeretetükön keresztül. A lenyűgöző városképektől a helyi finomságokig – fedezd fel a világot Xperiával; soha nem tudhatod, hogy mit találsz.

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk ezen az utazáson, egyszerűen örökítsd meg országod csodálatos látnivalóit, ételeit és kultúráját Xperia készülékeddel, és posztold az Instagramon a #TravelByXperia keresőcímkével. A hivatalos @SonyXperia Sony Mobile Instagram-fiókunkon ezután kiválasztjuk a legjobb felvételeket, és megosztjuk saját képfolyamunkon és történetünkben.

 Ahhoz, hogy a @SonyXperia megoszthassa a fényképedet, a következőt kell tenned:

A kampányban való részvétel előtt olvasd el és fogadd el a vonatkozó feltételeket.

A bejegyzésednél használd a következő keresőcímkét: #TravelByXperia
      Add hozzá az országod vagy régiód nevét, pl. #Hungary
Az Xperia készüléked nevét, pl. #Xperia5II

Az okostelefonod típusa nem számít, feltéve, hogy a felvételt Xperia készülékkel készíted. Ha bemutatjuk a fényképedet, előzőleg felvesszük veled a kapcsolatot Instagram Direct-üzenetben. 

Kellemes (virtuális) utat!

Xperia 1 III 5G-vel
Jön egy új Xperia

A sebességen is túl. A legújabb Xperia csodálatos, nagy teljesítményű, és tele van minden érdeklődő számára izgalmas innovatív funkciókkal.

Nézd meg a legújabb Xperia bemutatását.

Iratkozz fel a hivatalos @SonyXperia YouTube-csatornára

Fedezd fel az elhivatottak és szenvedélyes embereknek szánt, a képzeletet is meghaladó élményeket YouTube-csatornánkon. Életre keltjük legújabb okostelefonjainkat tippek, videók és profik által, Xperia készülékkel forgatott rövidfilmek segítségével. Csatlakozz az Xperia családhoz, hogy lásd a videókat és értesülj az új termékekről már a bejelentésük pillanatában – mindehhez elég feliratkoznod a csatornánkra.

Az okostelefonos filmpályázat neve fekete háttéren, a Sony logóval
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 okostelefonos filmpályázat 

Legyél te is alkotó – készíts egy filmet az okostelefonoddal. A Sony Mobile által támogatott pályázat célja az, hogy bővítse az alkotói kifejezéstárat, az eredetiség és az innováció lehetőségeit. Támogatjuk a kreatív okostelefonos filmkészítést.

Az Xperia 5 II termékfotója, elölről és hátulról, valamint a „Masterclass” logó
Xperia 5 II Masterclass

Tökéletes eszköz felvételkészítéshez, megjelenítéshez, hallgatáshoz és játékhoz – kompakt testben. Tekints a színfalak mögé szakértőinkkel, akik megmutatják, hogyan tudod kihozni a legtöbbet Xperia 5 II készülékedből.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
A Sony a Short Shorts Film Festival & Asia 2020 szponzora

Ez az első alkalom, hogy egy vállalat támogatja a rövidfilmek ezen rangos versenyét, melynek nyertesei akár Oscar-jelölést is kaphatnak. Az Xperia a Creators’ Junction rendezvényét is támogatja. Ez a rendezvény a film és a technológia jövőjét próbálja feltárni a filmkészítők következő generációjával.

A zene szerelmeseinek — a Sony Music Entertainment együttműködésével

Hallgasd úgy a zenét, ahogyan megálmodták. A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett tapasztalatunkat vetettük be annak érdekében, hogy az Xperia 1 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson.

Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat
Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat

Innováció, funkcionalitás, formális minőség, ergonómia, tartósság, illetve szimbolikus és érzelmi tartalom – az Xperia 1 kiválóan teljesített számos kritérium szempontjából, hogy elnyerje a nemzetközi dizájndíjat. 

Az Xperia 1 és a Cinema Pro elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat

Az Xperia 1 és a Cinema Pro, a Sony digitáliskamera-technológiája kimagasló innovációival elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat.