Olvasd el az Xperia híreit

Az okostelefonos filmpályázat neve fekete háttéren, a Sony logóval
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 okostelefonos filmpályázat 

Legyél te is alkotó – készíts egy filmet az okostelefonoddal. A Sony Mobile által támogatott pályázat célja az, hogy bővítse az alkotói kifejezéstárat, az eredetiség és az innováció lehetőségeit. Támogatjuk a kreatív okostelefonos filmkészítést.

Az Xperia 5 II termékfotója, elölről és hátulról, valamint a „Masterclass” logó
Xperia 5 II Masterclass

Tökéletes eszköz felvételkészítéshez, megjelenítéshez, hallgatáshoz és játékhoz – kompakt testben. Tekints a színfalak mögé szakértőinkkel, akik megmutatják, hogyan tudod kihozni a legtöbbet Xperia 5 II készülékedből.

Xperia 5 II készülék 5G-kapcsolattal
2020-as Xperia termékek bejelentése

Gyorsaságra tervezve, kompakt kivitelben. A Sony nem áll meg okostelefonjai fejlesztésével, bemutatja az új Xperia 5 II készüléket, csúcskategóriás sorozata legújabb tagját, amely az Xperia 1 II legfontosabb technológiáit kínálja kompakt méretben.

A termékbejelentés megtekintésével láthatod, ahogy a Sony Mobile bemutatja a világnak az Xperia 5 II modellt.

Xperia – optimalizálva a Call of Duty®: Mobile játékra

Az Xperia a Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020 hivatalos okostelefonja. Ezt a várva várt és nagyon kompetitív versenyt a világ számos országában megrendezik.


©2020 Activision Publishing, Inc. Az ACTIVISION és a CALL OF DUTY az Activision Publishing, Inc. védjegyei. A Tencent a Tencent Games Co., Ltd védjegye,
a Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei; használatukat engedélyezték. A Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Incorporated védjegye. A Qualcomm Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
A Sony a Short Shorts Film Festival & Asia 2020 szponzora

Ez az első alkalom, hogy egy vállalat támogatja a rövidfilmek ezen rangos versenyét, melynek nyertesei akár Oscar-jelölést is kaphatnak. Az Xperia a Creators’ Junction rendezvényét is támogatja. Ez a rendezvény a film és a technológia jövőjét próbálja feltárni a filmkészítők következő generációjával.

A zene szerelmeseinek — a Sony Music Entertainment együttműködésével

Hallgasd úgy a zenét, ahogyan megálmodták. A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett tapasztalatunkat vetettük be annak érdekében, hogy az Xperia 1 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson.

Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat
Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat

Innováció, funkcionalitás, formális minőség, ergonómia, tartósság, illetve szimbolikus és érzelmi tartalom – az Xperia 1 kiválóan teljesített számos kritérium szempontjából, hogy elnyerje a nemzetközi dizájndíjat. 

Az Xperia 1 és a Cinema Pro elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat

Az Xperia 1 és a Cinema Pro, a Sony digitáliskamera-technológiája kimagasló innovációival elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat.