Emeld új szintre a játékot Xperiával

A profi játékosokkal közösen fejlesztett és mobiljátékokhoz tervezett Xperia számos olyan funkcióval bír, amelyek komoly versenyelőnyhöz juttathatnak.

A Call of Duty®: Mobile World Championship 2021 hivatalos mobilkészüléke

A világ legkülönbözőbb pontjain élő, és a követelményeket teljesítő résztvevők számára a Call of Duty: Mobile World Championship 2021 bajnokságot több szakaszban rendezik meg. Az Xperia 1 III lesz a hivatalos mobilkészüléke a 4. szakaszt jelentő regionális rájátszásnak egyes országokban, illetve az 5. szakaszt jelentő nagy döntőnek. Az Xperia 1 III optimális játékélményt nyújt a 120 képkocka/mp sebességével.   

Promóciós kép, amelyen a Call of Duty szerepel: Mobilkarakterek egy Xperia okostelefon képernyőjén, valamint egy halom CP-zseton
Különleges ajánlat – Call of Duty-pontokat kapsz Xperia vásárlása esetén

Bizonyos Xperia modellek megvásárlása esetén Call of Duty-pontokat kapsz, amelyeket a Battle Passra fordíthatsz, így minden játék alkalmával szintet léphetsz és jutalmakat szerezhetsz.

© 2021 Activision Publishing, Inc. Az ACTIVISION, a CALL OF DUTY és a stilizált „M” betű az Activision Publishing, Inc. védjegye.

A tökéletes Asphalt 9 játékélmény

Asphalt 9: Legends – a Gameloft legújabb kiadása a világon a legtöbb letöltést elért és többszörös díjnyertes versenyzős mobiljátékának, mely a hihetetlenül valósághű versenyzést a legmodernebb autócsodákkal ötvözve ragadja meg a képzeleted. Csodálatos 21:9-es kijelzőjével és nagy képkockasebességével pedig az Xperia 1 III tökéletes játékélményt nyújt az Asphalt 9 esetében is. 

Promóciós kép, amelyen az Asphalt 9 szerepel egy Xperia okostelefon képernyőjén, valamint egy halom Asphalt 9-kredit és -token
Különleges ajánlat – Asphalt 9-krediteket és -tokeneket kapsz Xperia vásárlása esetén

Akár autókat szeretnél fejleszteni, akár tervrajzokat vásárolni, netán kártyacsomagokat szerezni, az Asphalt 9-kreditek és -zsetonok sokkal szórakoztatóbbá teszik a játékot – és mi ingyen adjuk őket bizonyos Xperia okostelefonokhoz. 


©2021 Gameloft. Minden jog fenntartva. Minden gyártó, autó, név, márka és kapcsolódó kép a megfelelő tulajdonosok védjegye és/vagy szerzői jogi védelem alatt álló anyaga.
 

Élvezd az Identity V lenyűgöző játékélményét az Xperia 1 III készüléken

Szeretnéd tudni, hogy miért az Xperia 1 III a tökéletes készülék az Identity V játékhoz? Nézd meg a videót és minden kiderül…


©Jocker Studio of NewEase. Minden jog fenntartva.
 

A GameBench Labs ajánlásával
A GameBench Labs ajánlásával
Az Xperia 1 III a független tesztelőket is lenyűgözte

A GameBench Labs független tesztje az Xperia 1 III kijelző képfrissítési gyakoriságát és az érintéskésleltetést a nagy presztízsű „Ultra” jelvénnyel jutalmazta a Call of Duty®: Mobile játék során. A jelvény azt jelzi, hogy a játékélmény a legigényesebb játékosok, köztük a komoly versenyjátékosok vagy a profi e-sportolók elvárásainak is megfelel.

Valódi előnyt biztosít

Az FPS játékoknál az ellenfelekkel kapcsolatos minden vizuális és hanginformáció létfontosságú – és az Xperia 1 III minden eddiginél többet nyújt. A profi játékosok igényeinek kielégítése érdekében a kép- és a hangminőségre, illetve ezek egyéni beállítására is komoly figyelmet fordítottunk. Így jobb játékélményben lehet részed, és további győzelmeket zsebelhetsz be. 

Az Xperia 1 III színfalai mögött

Nézd meg, hogy a mérnökök hogyan tudtak kivételes játékélményt teremteni a profi játékosok tudására és szakértelmére alapozva.

Profi játékosokkal közösen kifejlesztett technológia
Képmontázs, melyen a SCARZ profi játékosai láthatók és egy Xperia telefon által kínált játékélmény
Állítsd be a színeket és a fényerősséget, hogy te lásd meg előbb az ellenséget

A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy előbb lásd meg az ellenséged, mint ő téged. Ezért az Xperia 1 III okostelefonon megadhatod a kijelzőbeállításokat, így például a fényerősséget, hogy azokat az ellenségeket és tárgyakat is lásd, amelyeket egyébként elfedne egy sötét jelenet. Ezenkívül a színt és fényerősséget is előre beállíthatod a játék adott szakaszaihoz vagy hogy könnyebb legyen leolvasni a térképet.

Az egyéni hangbeállításokkal túljárhatsz az ellenfeleid eszén

A játékoknál legalább olyan fontos az, amit hallasz, mint amit látsz. Ezért az Xperia 1 III lehetővé teszi, hogy a hangszínszabályozóval minimalizáld a szükségtelen hangokat, és a fontos dolgokra összpontosíts – például az ellenfél közeledő lépteire, vagy a gránátból kihúzott biztosító szeg hangjára. Az Xperia 1 III ezenkívül kiváló csevegőfunkciót is kínál, így tisztán kommunikálhatsz a csapattársaiddal.

Képmontázs, melyen a SCARZ profi játékosai láthatók és egy Xperia telefonon megnyitott hangszínszabályozó kezelőfelülete
Kép egy robotról, mely az ujjmozgást reprodukálja egy játékot futtató Xperia 1 III képernyőjén
Minden érintés számít

Felvettük a profi játékosok ujjmozgását, majd úgy végeztük el az érintésérzékelés behangolását, hogy ezt a mozgást reprodukáltuk egy robottal. Ennek eredményeképp az Xperia kivételes érintési sebességet és pontosságot nyújt a precíz irányítást biztosító 240 Hz-es érintésérzékeléssel.

A Game Enhancer neked kedvez

A játékoptimalizáló egy olyan játékvezérlő központ, amely lehetővé teszi a funkciók és beállítások testre szabását a tökéletes játékélményért. További részletekért nézd meg az alábbi videót.

Finomhangolt játékélmény

Az egyszerűen és intuitívan használható Game enhancer segítségével teljes mértékben az igényeidhez igazíthatod a játékélményt. 

Egyéni kijelzőbeállításokkal többet láthatsz abból, ami fontos

A színtől a fehéregyensúlyig az Xperia okostelefonon egyéni kijelzőbeállításokat adhatsz meg, hogy tisztább legyen a kép, és könnyebben észrevedd az ellenfeleidet. És még a szemednek is kényelmesebb, így hosszabb ideig játszhatsz anélkül, hogy megviselne.

Biztosíts előnyt magadnak a hangbeállításokkal

A hangszínszabályozó segítségével a fontos dolgokra összpontosíthatsz – a közeledő léptekre vagy egy adott fegyver jellegzetes hangjára –, így kitalálhatod, hogy merre járnak az ellenfeleid, mit csinálnak, és hogyan tudod legyőzni őket. 

Egyéni beállítások

A különböző játékok különböző kihívások elé állítanak. A Game Enhancer segítségével egyedi beállításokat adhatsz meg, beleértve a képernyőfrissítés gyakoriságát, az érintésre adott reakciók sebességét és az érintéskövetés érzékenységét is.

Gördülékeny játékélmény

A Játékoptimalizáló egy másik fontos funkciója az elmozdulási elmosódás 240 Hz-es csökkentése, amely hihetetlenül gördülékeny látványt biztosít. A játék képe tiszta és éles, és még a nagy irányváltások esetén sem jelentkezik elmosódás, így jobban koncentrálhatsz, és az élmény is nagyobb lesz.

Gyorsabb reakció

Különösen az e-sportok igényeinek kiszolgálása érdekében az Xperia gyorsabb, 240 Hz-es érintésészleléssel biztosítja a szupergyors reakciót. Szoros helyzetekben ez döntő lehet.

A túlmelegedés megelőzése

Ha úgy játszol, hogy Xperia készüléked töltőn van, a hőcsökkentő teljesítményszabályozás segít megakadályozni a túlmelegedést, és megvédi az akkumulátort. Ez azt jelenti, hogy tovább játszhatsz a teljesítmény csökkenése nélkül.

Játék zavaró tényezők nélkül

Ha aktiválod a versenybeállítást, az Xperia játék üzemmódra vált, így semmi sem terelheti el a figyelmed az akcióról. A készülék letiltja az értesítéseket, riasztásokat és bejövő hívásokat, hogy csak a játékra koncentrálhass.

Módosítható hangbeállítások

Szeretnéd felvenni és online megosztani a játékmenetet? A hangkeverővel külön szabályozhatod a játék hangerejét és a sajátodét a kiegyensúlyozott hangzás érdekében. Ráadásul akkor is készíthetsz felvételt maximális hangerővel, ha úgy játszol, hogy a headsetben alacsony hangerő van beállítva.

Egy Xperia okostelefon kijelzőjén a megadható hangbeállítások láthatók
Tisztább csevegés

Ha 3,5 mm-es csatlakozójú mikrofonos headsetet használsz a beszédhez a játékban, a zajszűrő jelentős mértékben csökkenti a beszélgetés közben a háttérzajt. Így tisztán fogjátok hallani egymást a csapattagjaiddal.