Emeld új szintre a játékot Xperiával

Akár alkalmi játékos vagy, akár profi e-sportoló, nézd meg, hogy miért magától értetődő választás az Xperia a játékosok számára.

Minden, ami a győzelemhez kell

Az Xperia 5 II műszaki adatai

21:9 CinemaWide™ kijelző ikonja
21:9 CinemaWide™ kijelző

A szuperszéles, 21:9-es kijelzőn többet láthatsz a játékból.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G logó
Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G mobilplatform

Kivételes feldolgozási teljesítményt és hibátlan játékélményt biztosít

A 120 Hz-es kijelzőfrissítés ikonja
120 Hz-es kijelzőfrissítés

A valóban gördülékeny játékélmény érdekében tisztán jeleníti meg a gyorsan mozgó dolgokat.

240 Hz-es érintésészlelési ráta ikonja
240 Hz-es érintésészlelési ráta

A rendszer pont a megfelelő pillanatban észleli az érintéseket.

A túlmelegedés megelőzésének ikonja
A túlmelegedés megelőzése

A grafénszerkezet és a hőcsökkentő teljesítményszabályozás csökkenti az akkumulátor terhelését.

3,5 mm-es audiocsatlakozó ikonja
3,5 mm-es audiocsatlakozó

A vezetékes fejhallgató kisebb késést biztosít, ezáltal nagyobb játékélményt nyújt.

Game Enhancer ikon
Game Enhancer: jobb játék és megosztás

Még pontosabb, megszakításoktól mentes játékélmény, plusz online ötletek és egyszerű megosztás.

A 4000 mAh-s akkumulátor ikonja
Nagy teljesítményű akkumulátor

A nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátorral hosszú órákon át játszhatsz.

Éld át a játékot. Vezesd a ranglistát.

Az Xperia 5 II lenyűgöző 21:9 CinemaWide™ kijelzőjének és nagy kijelzőfrissítési sebességének köszönhetően úgy merülhetsz el a mobilos játékokban, mint soha korábban. Bármit is játszol, a pontos érzékelés, a villámgyors reakció és a Game Enhancer funkciói mind neked segítenek.

Profi játékosoknak készült

Nézd meg a videót, és fedezd fel az Xperia 5 II játékélményét a mérnökeink és a profi játékosok szemszögéből.

Profi teljesítményre készült
Ábra, mely azt mutatja, hogy az Xperia 5 II 35%-kal gyorsabban reagál az érintésre, mint az Xperia 5
35%-kal gyorsabb érintésészlelés

Az e-sportolók visszajelzései sokat segítettek az Xperia 5 II érintésészlelésének fejlesztésében – így amikor célzol, nem fogsz hibázni. Elődjénél, az Xperia 5-nél 35%-kal gyorsabban reagál az érintésre, így értékes másodperceket nyersz vele a legfontosabb pillanatokban. 

CPU-vezérlés

A játékok komoly processzorteljesítményt igényelnek, és ez ingadozásokat okozhat a teljesítményben és a sebességben. Ezért az Xperia 5 II CPU-vezérléssel biztosítja az optimális teljesítményt a játék során. Ez azt jelenti, hogy a Call of Duty®: Mobile játékosai 120 Hz-es élményt kapnak többjátékos üzemmódban, csúcsteljesítménnyel és 97%-os stabilitással.

Két telefon kijelzője: az egyik narancs és piros – magas hőmérséklet, a másik zöld és sárga – alacsony a hőmérséklet.

[A] KI = magas hőmérséklet       [B] BE = alacsony hőmérséklet

Hőcsökkentő teljesítményszabályozás

Hosszabb játék esetén a telefont töltőkábelre kell csatlakoztatni. Ez hőt termel, ami befolyásolja a játék teljesítményét. A hőcsökkentő teljesítményszabályozás ezért a telefon rendszerét és az alkalmazásokat közvetlenül a töltőről, az akkumulátort megkerülve táplálja, hogy csökkentse a hőterhelést.

Elmozdulási elmosódás csökkentése

A lehető legtisztább mozgások megjelenítése érdekében az Xperia 5 II kijelzőjének frissítési gyakorisága 60 Hz-ről 120 Hz-re nőtt – és a fekete képkockák digitális beszúrásával a játékosok 240 Hz-es hatású elmosódottságcsökkentést kapnak. A mérnökök a profi játékosokkal együtt végezték el a frissítési gyakoriság és az arányok finomhangolását, hogy biztosítsák a képernyő fényerőssége és az elmozdulási elmosódás csökkentése közötti egyensúlyt.

60, 120 és 240 Hz-es frissítésű okostelefon-kijelzők összehasonlítását mutató kép.

*egyenértékű

Játékra készült

Nézd meg, hogy miért olyan nagyszerű az Xperia 5 II a játékokhoz.

A Game Enhancer neked kedvez

A Játékoptimalizáló számos funkciót és beállítást kínál, hogy még nagyobb élmény legyen a játék. További részletekért nézd meg az alábbi videót.

Egyéni beállítások

A különböző játékok különböző kihívások elé állítanak. A Game Enhancer segítségével egyedi beállításokat adhatsz meg, beleértve a képernyőfrissítés gyakoriságát, az érintésre adott reakciók sebességét és az érintéskövetés érzékenységét is.

Gördülékeny játékélmény

A Játékoptimalizáló egy másik fontos funkciója az elmozdulási elmosódás 240 Hz-es csökkentése, amely hihetetlenül gördülékeny látványt biztosít. A játék képe tiszta és éles, és még a nagy irányváltások esetén sem jelentkezik elmosódás, így jobban koncentrálhatsz, és az élmény is nagyobb lesz.

Gyorsabb reakció

Különösen az e-sportok igényeinek kiszolgálása érdekében az Xperia 5 II gyorsabb, 240 Hz-es érintésészleléssel biztosítja a szupergyors reakciót. Szoros helyzetekben ez döntő lehet.

A túlmelegedés megelőzése

Ha úgy játszol, hogy Xperia készüléked töltőn van, a hőcsökkentő teljesítményszabályozás segít megakadályozni a túlmelegedést, és megvédi az akkumulátort. Ez azt jelenti, hogy tovább játszhatsz a teljesítmény csökkenése nélkül.

Játék zavaró tényezők nélkül

Ha aktiválod a versenybeállítást, az Xperia játék üzemmódra vált, így semmi sem terelheti el a figyelmed az akcióról. A készülék letiltja az értesítéseket, riasztásokat és bejövő hívásokat, hogy csak a játékra koncentrálhass.

Módosítható hangbeállítások

Szeretnéd felvenni és online megosztani a játékmenetet? A hangkeverővel külön szabályozhatod a játék hangerejét és a sajátodét a kiegyensúlyozott hangzás érdekében. Ráadásul akkor is készíthetsz felvételt maximális hangerővel, ha úgy játszol, hogy a headsetben alacsony hangerő van beállítva.

Kép egy okostelefon kijelzőjéről, amelyen a módosítható hangbeállítások láthatók
Tisztább csevegés

Ha 3,5 mm-es csatlakozójú mikrofonos headsetet használsz a beszédhez a játékban, a zajszűrő jelentős mértékben csökkenti a beszélgetés közben a háttérzajt. Így tisztán fogjátok hallani egymást a csapattagjaiddal. 

©2020 Activision Publishing, Inc. Az „ACTIVISION” és a „CALL OF DUTY” az Activision Publishing, Inc. vállalat tulajdonát képező védjegy.

Optimalizálva a Call of Duty®: Mobile játékra

Az Xperia a Call of Duty® Mobile hivatalos okostelefonja. A játékot a Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ optimalizálja, hogy még nagyobb élményt nyújtson. Az Xperia 5 II teljesen új játékélményt nyújt 120 FPS-sel a Call of Duty®: Mobile többjátékos módjában, melynek finomhangolásában a Sony Mobile is részt vett. 


©2020 Activision Publishing, Inc. Az ACTIVISION és a CALL OF DUTY az Activision Publishing, Inc. védjegye.
A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye, használatuk engedéllyel történik. A Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Incorporated védjegye. A Qualcomm Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy annak leányvállalatainak védjegye.