Olvasd el az Xperia híreit

Xperia – optimalizálva a Call of Duty®: Mobile játékra

Az Xperia a Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020 hivatalos okostelefonja. Ezt a várva várt és nagyon kompetitív versenyt a világ számos országában megrendezik.


©2020 Activision Publishing, Inc. Az ACTIVISION és a CALL OF DUTY az Activision Publishing, Inc. védjegyei. A Tencent a Tencent Games Co., Ltd védjegye,
a Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei; használatukat engedélyezték. A Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Incorporated védjegye. A Qualcomm Snapdragon Elite Gaming a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
A Sony a Short Shorts Film Festival & Asia 2020 szponzora

Ez az első alkalom, hogy egy vállalat támogatja a rövidfilmek ezen rangos versenyét, melynek nyertesei akár Oscar-jelölést is kaphatnak. Az Xperia a Creators’ Junction rendezvényét is támogatja. Ez a rendezvény a film és a technológia jövőjét próbálja feltárni a filmkészítők következő generációjával.

A zene szerelmeseinek — a Sony Music Entertainment együttműködésével

Hallgasd úgy a zenét, ahogyan megálmodták. A hangrendszerek készítésében és a zeneiparban szerzett tapasztalatunkat vetettük be annak érdekében, hogy az Xperia 1 II a Sony Music Entertainment közreműködésével megalkotott hangzáson keresztül valóban autentikus zenehallgatási élményt biztosítson.

Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat
Az Xperia 1 elnyerte a 2020-as Red Dot termékdizájndíjat

Innováció, funkcionalitás, formális minőség, ergonómia, tartósság, illetve szimbolikus és érzelmi tartalom – az Xperia 1 kiválóan teljesített számos kritérium szempontjából, hogy elnyerje a nemzetközi dizájndíjat. 

Az Xperia 1 és a Cinema Pro elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat

Az Xperia 1 és a Cinema Pro, a Sony digitáliskamera-technológiája kimagasló innovációival elnyerte a 2020-as iF dizájndíjat.