Xperia fotógaléria

Mostantól minden eddiginél magasabb szinten fotózhatsz és filmezhetsz. Az Xperia okostelefonokkal a Sony Alpha kamerák csúcstechnológiája kerül a kezed ügyébe. Nézd meg ezeket az Xperia okostelefonnal készült felvételeket.

Örökítsd meg a pillanatot

Csak irányítsd a témára, nyomd meg a gombot, és Xperia okostelefonod gondoskodik a kiváló felvételről. Akár gyenge fényviszonyok között is gyönyörű képeket rögzíthetsz. Minden fénykép kiváló képminőséggel készül.

Szemkövető automata fókusz

A Sony Alpha kamerák szemkövető autofókusz technológiájával gyorsabban fókuszálhatsz a témára, és felejthetetlen képeket rögzíthetsz.

16 mm-es szuper-nagylátószögű objektív
16 mm-es, széles látószögű objektív
26 mm-es sokoldalú objektív
26 mm-es objektív
52 mm-es portré- és teleobjektív
52 mm-es portré- és teleobjektív

Háromobjektíves kamera

Minden helyzetben, minden fényképnél kiváló képminőségre számíthatsz a háromobjektíves kamera jóvoltából.

Makró bokeh – az elmosódott háttér művészete
Makró bokeh

Engedd szabadjára kreativitásod, és emeld ki a témát egy művészien elmosódott háttérrel.

Portré bokeh – finoman elmosódott háttér
Portré bokeh

Gyönyörű portrékat készíthetsz finoman elmosódott háttérrel.

Vedd át az irányítást

A Kézi üzemmód rengeteg beállítást kínál, így még nagyobb teret engedhetsz kreativitásodnak. A zársebességtől kezdve az expozíciós értékig – minden a te kezedben van a tökéletes felvétel elkészítéséhez.

Művészeti galéria
Dominika Koszowska, profi fotós
Dominika Koszowska, profi fotós

Az MPA Photographer of the Year 8. éves mobilfotózási díjának nyertese, Dominika a lengyelországi Képzőművészeti Akadémia Grafika Tanszékén és a Katowicei Információtechnológiai Intézetben végezte tervezőgrafika tanulmányait.

A fényképeit az évszakok, városi látképek és kreatív kompozíciók alkalmazásával kiemelő Dominika technikai és érzelmi szempontból egyaránt lenyűgöző tájképfelvételeket rögzít. A munkáját világszerte számos művészeti kiállításon bemutatták.

Dominika Koszowska fényképei
Dominika Koszowska fényképei
Dominika Koszowska fényképei
Dominika Koszowska fényképei
Cinema Pro

Mozihatású filmfelvétel. A Sony digitális filmfelvevőit fejlesztő mérnökökkel összefogva, a profi alkotók által használt kamerák alapján hoztuk létre a Cinema Pro funkciót, amellyel kihasználhatod a profi Look színkezelési előbeállításokat, a 21:9 képarányt, a 4K HDR és 24 képkocka/másodperces beállításokat.

Kóstolj bele a „TASTE” (Ízvilág) c. innovatív rövidfilm világába

Az Xperia Cinema Pro funkciójával készült

Add át érzékeid a „TASTE” világának – a rövidfilmet készítő Shep Films kizárólag az Xperia fejlett kameratechnológiáját alkalmazta a Sony Innovation Studios együttműködésével. A „TASTE” egy mesterszakácsról szól, aki vadiúj technológiával, egy csúcstechnológiás optikai érzékelővel rögzíti az ízeket. Követjük a nemzetközi felfedezőútra induló séfet, aki új hozzávalók után kutat egy minden eddiginél egyedülállóbb ételkülönlegesség elkészítéséhez.

Írta és rendezte: Chris Caldwell & Zeek Earl, rendezők, Shep Films; világpremier a CinefestOZ filmfesztiválon, bemutatja: Glenn Gainor, a Sony Innovation Studios elnöke

Rendezők: Zeek Earl és Chris Caldwell
Nézd meg, hogyan készült a „TASTE”

Ragyogó városi fényektől a csendes vidéki tájakig – kövesd nyomon a Shep Filmst képviselő Zeek Earl és Chris Caldwell legendás utazását az Xperia készülékkel rögzített „TASTE” című rövidfilm elkészítéséhez. A kisebb forgatási csoporttal és az Xperia letisztult kamerafelszerelésével dolgozó rendezők, Zeek Earl és Chris Caldwell beszámolnak az így létrejött egyedi történetről – olyan merészen új helyeken tudtak forgatni, amelyeket hagyományos kamerafelszereléssel rendkívül nehezen lehetne megközelíteni.

Írta és rendezte: Chris Caldwell & Zeek Earl, rendezők, Shep Films; világpremier a CinefestOZ filmfesztiválon, bemutatja: Glenn Gainor, a Sony Innovation Studios elnöke

Velence, Olaszország – a Cinema Pro funkcióval

Adam Nicholas, profi filmes

Bizonyos funkciók nem minden országban elérhetők.