A WH-CH720N fejhallgató fokozza a mindennapi hallgatási szokásokat 

A könnyű és kényelmes WH-CH720N fejhallgatód egész nap a társad marad, zaj nélkül. Olvass tovább a gyors kezdéshez, ismerd meg a fő funkciókat, és optimalizáld a hallgatási szokásaidat egy igazán személyes hangélmény révén.

Nézd meg, mire képes az új fejhallgatód


Az első lépések
A fejhallgatód első használatba vétele

Amikor először bekapcsolod a fejhallgatót, az automatikusan belép a párosítási módba. Három módja van, hogy párosítsd a WH-CH720N-t a készülékeddel.

A Google Fast Pair logója
Google Fast Pair

Csak állítsd párosítási módra a fejhallgatódat az Android telefonod közelében, és a Fast Pair egyetlen koppintásra csatlakoztatja őket.

A Swift Pair logója
Swift Pair

Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 11 vagy Windows 10 rendszerű eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

Fekete fülhallgatóegység közelképe, látható a gombvezérlők helye
Manuális párosítás

Nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsológombot 5 másodpercig. A jelzőfény ismétlődően kétszer felvillan, és a hang közli, hogy „párosítás” zajlik.


Kék WH-CH720N fejhallgató képe egy asztalon okostelefonnal, jegyzettömbbel és kávéscsészével, és a Headphones Connect logójával a jobb felső sarokban
Hozd ki a legtöbbet a
WH-CH720N-ből a Sony | Headphones Connecttel

Töltsd le a Sony | Headphones Connect alkalmazást a Többpontos csatlakoztatás, a Környezetihang-beállítások és egyéb funkciók beállításához. Az oldalon említett beállításokat az igényeidhez szabhatod az alkalmazással.

Ahhoz, hogy hozzáférj az alkalmazásban elérhető összes funkcióhoz, be kell jelentkezned vagy fiókot kell létrehoznod.

Többpontos csatlakoztatás

Csatlakoztasd a fejhallgatódat egyszerre két Bluetooth®-eszközhöz, így miközben az egyik eszközön egy bejövő hívásra vársz, zenét hallgathatsz a másikon. 

Hangfunkciók
Adaptív hangszabályozás 

Az Adaptív hangszabályozással a Headphones Connect alkalmazás érzékeli, mi zajlik körülötted, és elvégzi neked a Zajcsökkentés vagy a Környezeti hang vezérlésének beállításait.

2 képernyőfotó a Headphones Connect alkalmazásból az Adaptív hangszabályozás beállításaival
Az Adaptív hangszabályozás elindítása és beállítása

Csak nyisd meg a Headphones Connect alkalmazást, és kapcsold be az alapértelmezett érzékelési mód használatához. 

Ha még jobban testre akarod szabni, az alkalmazáson keresztül módosíthatod a Zajcsökkentés vagy a Külső hang rögzítése beállításait.

2 képernyőfotó a Headphones Connect alkalmazásból: „Optimalizáld a neked való kapcsolót” beállításai, bejelentkezési értesítés
A váltás optimalizálása számodra

Ez a funkció megtanulja, hogyan használod a fejhallgatódat Adaptív hangszabályozás közben, és optimális időben váltja a beállításokat.

Csak kapcsold be, és kövesd a képernyőn megjelenő kérést, hogy jelentkezz be a fiókodba a Headphones Connectben.

Eseményalapú beállítások

A Headphones Connect alkalmazás érzékeli, mi történik körülötted és éppen mit csinálsz. Majd automatikusan igazít az olyan beállításokon, mint a zajcsökkentés vagy a környezeti hangok szintje. Amikor futsz, a környezeti hang szintje nőhet, majd lecsökkenhet, amikor beülsz egy kávézóba.


2 képernyőfotó a Headphones Connect alkalmazás „Adaptív hangszabályozás” szakaszából: „Eseményérzékelés” bekapcsolása és környezetihang-szintek módosítása
Hogyan kezdj hozzá az Eseményalapú beállításokhoz

A Headphones Connect alkalmazásban, az Adaptív hangszabályozáson belül engedélyezd az „Eseményérzékelés” funkciót, ha az alapbeállítású érzékeléssel akarod kezdeni.

Maradhatsz ezeknél, vagy kedved szerint meg is változtathatod őket, például felerősítheted a környezeti hangot, hogy séta közben halld a külvilágot.Zajcsökkentés és beszédhang-fókusz

Zárd ki a világot, és csak azt halld, amit hallani akarsz – akár semmit sem, akár csak a beszédhangokat.

Hogyan kell beállítani a zajcsökkentést

Ne maradj le a kedvenc hangjaidról, bármerre is jársz. Az Adaptív hangszabályozás ki tudja szűrni a külső zajt, miközben átengedi a beszédhangokat, hogy ne maradj le a fontos közleményekről például a napi ingázásod közben.

2 képernyőfotó a Headphones Connect alkalmazás „Adaptív hangszabályozás” szakaszából: „Eseményérzékelés” bekapcsolása és zajszűrőszintek állítása
A környezeti hang előbeállításai

A környezeti hangzás fokozása az alkalmazásban található 20 előbeállítással lehetővé teszi, hogy természetesebben halld a környezeti hangokat, akár fejhallgatóval is. A környezeti hangok szabályozási beállításán belül egyszerűen mozgasd a csúszkát.

Beszédhang-fókusz

Továbbá használhatod a „Beszédhang-fókusz” funkciót a hangok javításához és a zajszűréshez a beszélgetés során anélkül, hogy levennéd a fejhallgatót. Ehhez csak jelöld ki a „Beszédhang-fókusz” jelölőnégyzetet.

A szél által okozott zajok csökkentése 

Ezen kívül a fejhallgatód úgy van kialakítva, hogy csökkenti a szél által okozott zajokat a hangodban hívások és zenelejátszás közben a zajszűrés/környezeti hangzásmód funkcióval.

Beállítások módosítása helyszín alapján

Állítsd be a fülhallgatódon, hogy a kedved szerint módosítsa a beállításokat az általad gyakran látogatott helyszíneken.


Hangminőség

Hangold finomra a hangszínszabályozódat, finomíts a streaming és felbontásnövelés beállításaidon az ízlésednek legjobban megfelelő zenei élményért.

Lelj rá a saját hangodra

Találd meg azt a hangot, amely számodra tökéletes mindenhez, amit hallgatsz a hangszínszabályozó, a kiváló minőségű Bluetooth®-beállítások és a DSEE-hangfelbontás-növelés révén. A Sony | Headphones Connect alkalmazáson belül lépj a [Hang] menüpontra a funkciók eléréséhez és állításához.

Kristálytiszta hívások

A precíz hangfelismerési technológiával és a szél által okozott zajok csökkentésével tiszta lesz a hang.

Férfi fején lévő, fekete WH-CH720N fejhallgató ábrája, az előrecsatoló mikrofon és a híváshoz tartozó mikrofon kiemelve

[1] Előrecsatoló mikrofon
[2] Mikrofon a híváshoz

A hívásminőség optimalizálásának módja

A precíz hangfelismerési technológia két nyalábformáló mikrofonja a szád felé fordul, hogy a hangodat tisztán és pontosan észleljék.

A szél által okozott zajok csökkentésére vonatkozó kialakítás minimalizálja a szél zajait, így a beszélgetések tiszták maradnak, még akkor is, ha nagy szélben állsz.

Fedezd fel a körülvevő hangokat

Tudd meg, milyen egészen új hangélményben lesz részed a forradalmi 360 Reality Audio révén.

Merült el a hangban, amely körülölel a 360 Reality Audio révén

A 360 Reality Audio magával ragadó zenei élmény, amely lehetővé teszi a WH-CH720N fejhallgatónak, hogy 360 fokos, gömb alakú hangteret hozzon létre – így minden irányból élvezheted a zenét. A kezdéshez irány a Sony | Headphones Connect alkalmazás!

Hogyan lehet 360 Reality Audio tartalmat hallgatni

Ismerd meg a 360 Reality Audio technológiát, és tudd meg, hogyan streamelhetsz 360 Reality Audio felvételeket a telefonodon.

Kényelmi funkciók

Ismerd meg a Voice Assistant és a Gyorstöltés funkciók működését.

Hangutasításos segédfunkció

Ismerd meg a Voice Assistant használatát WH-CH720N fülhallgatódon. Egyszerűen csak mondd: „Hey Google, milyen az idő ma?” és máris megtudod, kell-e kabátot venned, amikor elmész.


Két képernyőfotó a Headphones Connectből: a Voice Assistant aktiválása a rendszerfülből, valamint a kívánt Voice Assistant-funkció kiválasztása
A Voice Assistant beállítása

Nyisd meg a Headphones Connect alkalmazást, és aktiváld a Voice Assistantedet a Rendszer fülről. Majd a kezdéshez egyszerűen válaszd ki azt a Voice Assistantet, amelyet általában használsz (Google, Alexa, Siri).

Gyors töltés

Akku egész napra, gyorstöltés.

Padon lévő, fekete WH-CH720N fejhallgató kulccsal, táskával és kávéscsészével
Milyen gyorsan tölt?

Ha sietsz, a Gyorstöltés hasznos lehet számodra. 3 percnyi gyorstöltés legfeljebb 60 perces lejátszást biztosít neked.

Karbantartás és támogatás
A fejhallgatód tisztítása

Tudd meg, hogyan kell megfelelő módon, károkozás nélkül tisztán tartani a WH-CH720N fülhallgatódat. 


Ágyon lévő, fehér WH-CH720N fejhallgató kozmetikumokkal, ékszerekkel és sminktáskával
A fejhallgatód tisztán tartása

Ha a fejhallgató külseje piszkos lesz, töröld tisztára puha, száraz ruhával. Ha a fejhallgató nagyon koszos, áztass egy ruhát hígított semleges tisztítószerbe, és jól csavard ki, mielőtt a fejhallgatót tisztítod vele. Ne használj olyan oldószert, mint a hígító, a benzol vagy az alkohol, mivel ezek károsíthatják a fejhallgató felületét, és egyéb károkat okozhatnak.

Firmware-frissítések

Tartsd a fejhallgatódat naprakészen a legfrissebb firmware-verziókkal.

A legújabb firmware-frissítés helye

A Sony | Headphones Connect alkalmazás értesít róla, ha új frissítés vár letöltésre.

Figyelj arra, hogy a firmware legújabb frissítése rajta legyen a fejhallgatódon, így a hibajavítások és a fejlesztések elérhetők lesznek.

Ha még nem töltötted le a Headphones Connect alkalmazást, ezt az alábbi hivatkozáson vagy a QR-kódon keresztül megteheted.

Képernyőfotók a Headphones Connectből: alkalmazás mutatja, hol található a legújabb firmware-frissítés

Általában feltett kérdések

Van megválaszolandó kérdésed? Nézd meg először itt, mik azok a kérdések, amelyeket a WH-CH720N fejhallgató más használói a leggyakrabban feltettek.

Papír és toll illusztrált logója
Súgó

Tudj meg mindent, amit tudnod kell a WH-CH720N-ről.

Egy fülhallgatót viselő férfi illusztrált logója
Támogatás és hírek

Hozzájutsz a firmware legújabb frissítésével kapcsolatos információkhoz, hírekhez és riasztásokhoz.