A zenéd tökéletes élvezetét nyújtja neked a
WF-C700N

Ez a zajcsökkentéses True Wireless fülhallgató amellett, hogy szuperkönnyű és IPX4 szintű vízállóságot biztosít, feljavítja az összes zenédet – így szabadon szárnyalhatsz, kötöttségek nélkül. Az útmutató használatával beállítási tippeket, funkcióleírásokat, karbantartást és támogatást érhetsz el.

Fedezd fel, mi mindenre vagy képes az új fülhallgatóddal.
Az első lépések
A fejhallgatód első használatba vétele

Amikor először bekapcsolod a fejhallgatót, az automatikusan belép a párosítási módba. Ezután három módja van, hogy párosítsd a WF-C700N-t a készülékeddel.

fast pair
Google Fast Pair

Csak állítsd párosítási módra a fejhallgatódat az Android telefonod közelében, és a Fast Pair egyetlen koppintásra csatlakoztatja őket.

swift pair
Swift Pair

Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 11 vagy Windows 10 rendszerű eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

manuális párosítás
Manuális párosítás

Amikor a tok nyitva van, és a fülhallgatók a töltőtokban vannak, tartsd lenyomva a töltőtok hátoldalán lévő gombot 5–7 másodpercig. A jelzőfény ismétlődően kéken fog villogni.

headphones connect
Hozd ki a legtöbbet a
WH-C700N-ből a Sony | Headphones Connecttel

Töltsd le a Sony | Headphones Connect alkalmazást a Többpontos csatlakoztatás*, a Környezeti hang mód és egyéb funkciók beállításához. Az oldalon említett beállításokat az igényeidhez szabhatod az alkalmazással. Ahhoz, hogy hozzáférj az alkalmazásban elérhető összes funkcióhoz, be kell jelentkezned vagy fiókot kell létrehoznod.

*Firmware-frissítés szükséges. Megvásárolható 2023 nyarától.

Könnyen kezelhető gombok

Egyetlen gombnyomással válthatsz az olyan beállítások között, mint a Zajcsökkentés és a Környezeti hang mód. Lejátszás, szüneteltetés, hangerőállítás és egyebek.

könnyen kezelhető gombok
Mire valók az egyes gombok?

A WF-C700N bal oldali gombjával egyetlen nyomással válthatsz a Zajcsökkentés és a Környezeti hang módok között. A jobb gombbal a zeneszámokat lehet lejátszani, szüneteltetni vagy átugrani.

Mindkét gomb lehetővé teszi az okostelefon Voice Assistant funkciójának egyszerű elérését és a hívások kihangosítással történő fogadását is.

A hangerőt is szabályozhatod, a hangosításhoz 4-szer vagy többször nyomd meg a jobb oldali gombot, halkításhoz 4-szer vagy többször nyomd meg a bal oldali gombot. A hangerőszabályzó funkció jövőbeni firmware-frissítéseket igényelhet.*

*2023 nyarától elérhető

Többpontos csatlakoztatás

Csatlakoztasd a fejhallgatódat egyszerre két Bluetooth®-eszközhöz, így miközben az egyik eszközön egy bejövő hívásra vársz, zenét hallgathatsz a másikon.

Megjegyzés: Ehhez a funkcióhoz firmware-frissítésre van szükség, amely 2023 nyarától lesz elérhető. A Headphones Connect alkalmazáson keresztül frissítheted a firmware-t.

Hangfunkciók
Adaptív hangszabályozás 

Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy mi történik körülötted, majd az ideális hangzásélménynek megfelelően módosítja a Zajcsökkentés és a Környezeti hang beállításokat.

adaptív hangszabályozás
Az Adaptív hangszabályozás elindítása és beállítása

Csak nyisd meg a Headphones Connect alkalmazást, és kapcsold be az alapértelmezett érzékelési mód használatához.

Ha még jobban testre akarod szabni, az alkalmazáson keresztül módosíthatod a Zajcsökkentés vagy a Külső hang rögzítése beállításait.

optimalizálás
A váltás optimalizálása számodra

Ez a funkció megtanulja, hogyan használod a fejhallgatódat Adaptív hangszabályozás közben, és optimális időben váltja a beállításokat.

Csak kapcsold be, és kövesd a képernyőn megjelenő kérést, hogy jelentkezz be a fiókodba a Headphones Connectben.

Eseményalapú beállítások

A Headphones Connect alkalmazás érzékeli, mi történik körülötted és éppen mit csinálsz. Majd automatikusan igazít az olyan beállításokon, mint a zajcsökkentés vagy a környezeti hangok szintje. Amikor futsz, a környezeti hang szintje nőhet, majd lecsökkenhet, amikor beülsz egy kávézóba.

eseményalapú
Hogyan kezdj hozzá az Eseményalapú beállításokhoz

A Headphones Connect alkalmazásban az Állapot fülön válaszd az Adaptív hangszabályozás melletti, jobbra mutató nyilat.

Kapcsold be az Adaptív hangszabályozást, ha még nincs bekapcsolva, és kattints az „Eseményérzékelés” melletti fogaskerék ikonra. Ez megjeleníti az események alapértelmezett beállításait: egy helyben tartózkodás, séta, futás és közlekedés.

Maradhatsz ennél, vagy kedved szerint meg is változtathatod, például felerősítheted a környezeti hangot, hogy séta közben halld a külvilágot.

Zajcsökkentés és beszédhang-fókusz

Zárd ki a világot, és csak azt halld, amit hallani akarsz – akár semmit sem, akár csak a beszédhangokat.

Hogyan kell beállítani a zajcsökkentést

Ne maradj le a kedvenc hangjaidról, bármerre is jársz. Az Adaptív hangszabályozás ki tudja szűrni a külső zajt, miközben átengedi a beszédhangokat, hogy ne maradj le a fontos közleményekről például a napi ingázásod közben.

zajcsökkentés
A környezeti hang előbeállításai

A környezeti hangzás fokozása az alkalmazásban található 20 előbeállítással lehetővé teszi, hogy természetesebben halld a környezeti hangokat, akár fejhallgatóval is. A környezeti hangok szabályozási beállításán belül egyszerűen mozgasd a csúszkát.

Beszédhang-fókusz

Továbbá használhatod a „Beszédhang-fókusz” funkciót a hangok javításához és a zajszűréshez a beszélgetés során anélkül, hogy levennéd a fejhallgatót. Ehhez csak jelöld ki a „Beszédhang-fókusz” jelölőnégyzetet.

Beállítások módosítása helyszín alapján

Állítsd be a fülhallgatódon, hogy a kedved szerint módosítsa a beállításokat az általad gyakran látogatott helyszíneken.

Hangminőség

Hangold finomra a hangszínszabályozódat, finomíts a streaming és felbontásnövelés beállításaidon az ízlésednek legjobban megfelelő zenei élményért.

Lelj rá a saját hangodra

Találd meg azt a hangot, amely számodra tökéletes mindenhez, amit hallgatsz a hangszínszabályozó, a kiváló minőségű Bluetooth®-beállítások és a DSEE-hangfelbontás-növelés révén. A Sony | Headphones Connect alkalmazáson belül lépj a [Hang] menüpontra a funkciók eléréséhez és állításához.

Tiszta hívások

Megbízható telefonhívások, bárhol is fogadod őket, kihangosítás és szélzajcsökkentés funkcióval.

tiszta telefonhívások
A hívásminőség optimalizálásának módja

Kihangosítva szabadon és minden eddiginél tisztább hangminőséggel beszélgethetsz a beépített mikrofonnak köszönhetően. Még a zsebedből sem kell kivenni a telefont.

Mivel a mikrofon körüli hálós szerkezet minimalizálja a szélzajt a hívások közben, még szabadtéren is tisztán hallható lesz a hangod.

Fedezd fel a körülvevő hangokat

Tudd meg, milyen egészen új hangélményben lesz részed a forradalmi 360 Reality Audio révén.

360 Reality Audio minősítésű fejhallgató

A 360 Reality Audio magával ragadó zenei élmény, amely lehetővé teszi a WF-C700N fejhallgatónak, hogy 360 fokos, gömb alakú hangteret hozzon létre – így minden irányból élvezheted a zenét. A kezdéshez irány a Sony | Headphones Connect alkalmazás!

Hogyan lehet 360 Reality Audio tartalmat hallgatni

Ismerd meg a 360 Reality Audio technológiát, és tudd meg, hogyan streamelhetsz 360 Reality Audio felvételeket a telefonodon.

Kényelmi funkciók

Ismerd meg a Voice Assistant funkció, a Gyorstöltés és az Egy fülhallgató funkciók működését.

Hangutasításos segédfunkció

Ismerd meg a WF-C700N fejhallgatód Voice Assistant funkciójának használatát. Egyszerűen csak mondd: „Hey Google, milyen az idő ma?” és máris megtudod, kell-e kabátot venned, amikor elmész.

voice assistant
A Voice Assistant használatának módja

A jobb oldali fülhallgatón tartsd nyomva a gombot a Voice Assistant funkció elindításához. Ezzel aktiválod a Google Assistant (Android) vagy a Siri (iPhone) funkciót, és anélkül kérhetsz segítséget, hogy abbahagynád a zenehallgatást.

Gyors töltés

Akku egész napra, gyorstöltés.

gyorstöltés
Milyen gyorsan tölt?

Élvezd az akár 15 órányi* zenehallgatást a praktikus töltőtoknak köszönhetően – a fülhallgató 7,5 órát nyújt, a töltőtok használatával pedig további 7,5 órához juthatsz.

Ha rohanásban vagy, 10 perc gyorstöltéssel akár egy órányi lejátszást is nyerhetsz.

* ha a zajcsökkentés BE van kapcsolva   

Egy fülhallgató

Több feladat végzéséhez ideális.

egy fülhallgató
Zenehallgatás csevegés közben

Ha zenehallgatás közben is szeretnél személyesen beszélgetni valakivel, akkor csak az egyik fülhallgatót vedd ki a töltőtokból, és használd a megszokott módon.

Karbantartás és támogatás
A fejhallgatód tisztítása

Tudd meg, hogyan kell megfelelő módon, károkozás nélkül tisztán tartani a WF-C700N fülhallgatódat.

tisztítás
A fülbetétek tisztán tartása

Gyakran tisztítsd a fülhallgatóidat, hogy optimális állapotban maradjanak. Ha a headset külseje vagy a töltőtok koszos lesz, töröld tisztára őket puha, száraz ronggyal.

Ha a headset nagyon koszos, áztass egy ruhát hígított semleges tisztítószeres oldatba, és jól csavard ki, mielőtt a headsetet tisztítod vele. Ne használj olyan oldószert, mint a hígító, a benzol vagy az alkohol, mivel ezek károsíthatják a headset felületét, és egyéb károkat okozhatnak. 

Firmware-frissítések

Tartsd a fejhallgatódat naprakészen a legfrissebb firmware-verziókkal.

A legújabb firmware-frissítés helye

A Sony | Headphones Connect alkalmazás értesít róla, ha új frissítés vár letöltésre.

Figyelj arra, hogy a firmware legújabb frissítése rajta legyen a fejhallgatódon, így a hibajavítások és a fejlesztések elérhetők lesznek.

Ha még nem töltötted le a Headphones Connect alkalmazást, ezt az alábbi hivatkozáson vagy a QR-kódon keresztül megteheted.

firmware-frissítések

Általában feltett kérdések

Van megválaszolandó kérdésed? Nézd meg először itt, mik azok a kérdések, amelyeket a WF-C700N fülhallgató más használói a leggyakrabban feltettek.

súgó-útmutató
Súgó

Tudj meg mindent, amit tudnod kell a WF-C700N-ről.

támogatás és hírek
Támogatás és hírek

Hozzájutsz a firmware legújabb frissítésével kapcsolatos információkhoz, hírekhez és riasztásokhoz.