SPORT ÉS AKTÍV

WS610 Walkman® WS sorozat

NWZ-WS610 Series
Kép a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről

greenblueblack

4 GB

NWZ-WS613

58 700 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

16 GB

NWZ-WS615

71 800 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről
Képek a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről
Képek a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről
Képek a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről
Képek a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről
Képek a(z) WS610 Walkman® WS sorozat termékről
Viselje. Edzésen is.

Vízálló, univerzális Walkman® NFC™ és Bluetooth® technológiával.

Eddzen keményen, megszakítások nélkül. Az NWZ-WS610 sorozatú vízálló Walkman® könnyű és fejet körbeölelő fejpántja szoros illeszkedést biztosít, függetlenül attól, hogy Ön éppen az uszodában vagy éppen a futópályán van. Az NFC és Bluetooth®-os kapcsolat gondoskodik az egyszerű hallgatási élményről, így Önnek csak az edzésre kell koncentrálnia.

16 GB tárhely
Akár 1000 dalt is tárolhat

Zenéi hallgatásra készen állnak, bármerre is járjon Ön. Egyszerűen húzza át zenéit PC vagy Mac számítógépéről Walkman® lejátszójára edzés előtt.

NFC és Bluetooth®
NFC™ és Bluetooth® vezeték nélküli technológia

Érintse NFC Android mobilkészülékét az NWZ-WS610-hez az azonnali kapcsolat érdekében, majd streamelje zenéit vezeték nélkül Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. Vagy párosítsa iOS eszközét manuálisan Bluetooth® vezeték nélküli technológiával.

2 méteres mélységig vízálló
Vízálló kialakítás

Az univerzális, 2 méter mélységig vízálló kialakítású headsetnek köszönhetően úszás közben sem kell lemondania zenéiről.

Ugorjon fejest

Vízálló kialakítás úszáshoz és vízi sportokhoz

Merüljön alá kedvenc zenéivel. Ez a vízálló headset akár 2 méteres mélységig is Önnel tart a medencében, így mostantól úszás közben sem kell lemondania kedvenc zenéiről.

Távvezérlő
Egyetlen ujjmozdulat

Tartsa kézben az irányítást még akkor is, ha mozgásban van, a kompakt kialakítású, fröccsenésálló távvezérlővel. Illessze az ujjához vagy csuklópántjához a zeneszámok közötti egyszerű váltás érdekében edzés közben is – bármikor, bárhol.

Hordozható kialakítás
A mozgás szabadsága

Vezeték nélküli, hordozható kialakítás - ezt a komplett headsetet pontosan arra tervezték, hogy Önnel együtt mozogjon. Felejtse el az összegabalyodott vezetékeket és összpontosítson arra, hogy a legjobb teljesítményt hozza ki magából.

Fejet körbeölelő fejpántos kialakítás
A kívánt helyen marad. Mindig.

A könnyű és fejet körbeölelő fejpánt tervezéséből adódóan szorosan illeszkedik, és a helyén marad, még akkor is, ha Ön bekeményít.

Személyre szabott hallgatási élmény

A sokoldalúság, amelyre szüksége lehet, hogy kihozza magából a maximumot. Játsszon le MP3-akat, streamelje zenéit vezeték nélkül okostelefonjáról, vagy váltogassa alkalmazásfrissítéseit és zenéit – a választás az Öné.

Hívások kihangosítása
Soha ne maradjon le egyetlen hívásról sem

Hívások fogadása beépített mikrofonnal és Bluetooth®-os kapcsolattal. Nyomja meg a PLAY/PAUSE (lejátszás/szüneteltetés) gombot a hívás fogadása érdekében, illetve tartsa nyomva két másodpercig a hívás elutasítása érdekében.

USB-dokkoló
„Megfog és áthúz” eljárás

Egyszerűen átviheti MP3-ait Walkman® lejátszójára – helyezze a headsetet a mellékelt USB dokkolóba, és csatlakoztassa PC vagy Mac számítógépéhez, hogy egyszerűen áthúzhassa kedvenc számait.

Beépített Walkman®
Walkman

Kezdődhet az edzés. A Walkman 16 GB belső memóriája elegendő helyet biztosít kedvenc lejátszási listái számára.

SoundMix funkció
SoundMix

Tökéletesen összemixeli zenéit és alkalmazásait – a SoundMix automatikusan csökkenti zenéinek hangerejét, hogy hallhassa az alkalmazás figyelmeztetéseit, illetve, hogy meghallgathassa felolvasott szöveges üzeneteit.

Vízálló fülpárnák
Cserélhető fülillesztékek

Tegye fel az úszáshoz való speciális fülpárnákat (jobb oldali ábra), és irány a medence! A normál fülpárnákkal ellentétben ezek az úszáshoz való fülpárnák egy vékony membránborítással rendelkeznek, amely védelmet nyújt a víz okozta károsodástól.

Beépített vezérlők
Átugrás, lejátszás

A beépített vezérlőknek köszönhetően egyszerűen válthat lejátszási listái között, vagy beállíthat véletlen sorrendű lejátszást zenehallgatás közben Walkman üzemmódban.

Egyesítse zenéit.

A Sony | Music Center alkalmazás egyszerű és intuitív zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Egyszerűen telepítse mobiltelefonjára és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére és a készülékbeállítások kezelésére.

Gyorstöltés
Gyorstöltés

3 percnyi feltöltéssel 60 perc zenehallgatási időt nyerhet – mire átöltözik, már fel is töltődött

Műszaki adatok és funkciók

Eddzen még keményebben, megszakítás nélkül. Az NWZ-WS610 sorozatú vízálló Walkman® készülékhez könnyű fejpántot is mellékelünk, amely szárazon és vízen is stabilan rögzíti a készüléket. Az NFC- és a Bluetooth®-csatlakoztathatóságnak1 köszönhetően egyszerű a zenehallgatás, így nyugodtan az edzésre koncentrálhat.
  • A 4 GB, 16 GB kapacitás körülbelül 4000 zeneszám tárolását teszi lehetővé 

  • Gondtalan használatot biztosító, vízálló megoldás

  • 60 perces lejátszás 3 perces töltéssel 

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztatás NFC™ egyérintéses technológiával/Bluetooth® vezeték nélküli audiostreamelés

  • Streamelés és vezérlés közvetlenül okostelefonról a Sony | Music Center segítségével

Memóriaméret
Legfeljebb 4 GB, 16 GB
AKKUMULÁTORKAPACITÁS – FOLYAMATOS ZENELEJÁTSZÁS (ZENEALKALMAZÁSSAL)
7 óra
Tömeg
37 g
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye