NW-ZX500

Több lehetőség a hangzás élvezetére

Az Android™ révén, a letöltéshez és a streameléshez Wi-Fi-t használva az NW-ZX500 Walkman® a valóban eredeti hangzás élményét kínálja bármely kedvelt zeneforrásánál.

273 050 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

A jelen Walkman® különlegességei

Pillantson bele a valóban eredeti hangzás mögött dolgozó technológiába.

A Walkman 40. évfordulója 

Az idei évben a Walkman® 40. évfordulóját ünnepeljük. A formatervezés és mérnöki tudás szempontjából ikonikus, első Walkman TPS-L2 1979-ben látott napvilágot, és mindörökre megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. Először nyílt lehetőség arra, hogy kedvenc zenéinket, albumainkat és előadóinkat kiváló hangminőségben, bárhol és bármikor hallgathassuk – és ezzel a lehetőséggel bizony a mai napig élünk.

Hi-Res Audio és vezeték nélküli Hi-Res Audio logók

Kiváló hangminőség

Áramköri panel képe

Tervezésekor elsődleges szempont a kiváló hangzás volt

Fekete NW-ZX500 Walkman®, Android™-támogatással

Letöltés és streaming Wi-Fi-n keresztül

USB ikon

Felhasználhatóság

A nagy felbontású hang logója

Minden hang úgy, ahogyan az előadó megálmodta

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hangzással. A CD-s szabványnál nagyobb (24 bit/96 kHz vagy magasabb) felbontással rögzített és megszólaltatott hangnak köszönhetően a nagy felbontású hanggal az eredeti stúdiófelvételéhez nagyon hasonló minőségben szólal meg a zene.

DSD logó

11,2 MHz DSD natív / PCM 384 kHz

Kiváló minőség natív 11,2 MHz-es DSD-vel, kiegyensúlyozott fejhallgatóval és PCM 384 KHz/32 bites támogatással.

S-Master HX™ logó

S-Master HX™

Az S-Master HX™ digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt, és gazdag, telített hangzást biztosít.

DSEE HX™ logó

DSEE HX™

A DSEE HX™ újraépíti a digitális tömörítés során elveszett hangelemeket a teljes hanghűség élménye érdekében – még zenestreameléskor is.

Hi-Res Audio Wireless 

Nagy felbontású hangzást kiváló minőségű zenelejátszással élvezhet, a csúcsminőséget képviselő, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámát kiváló minőségben hallhatja. 

Hi-Res Audio Wireless és LDAC logó
NW-ZX500 Walkman® szimmetrikus kimenettel

Kiegyensúlyozott teljesítmény

A Ø4,4 mm-es kiegyensúlyozott csatlakozó teljesen szétválasztott bal és jobb csatornát biztosít a kompatibilis fejhallgatók számára a kevesebb zaj és tisztább hang érdekében.

Tervezésekor elsődleges szempont a kiváló hangzás volt

Az NW-ZX500 Walkman® precíziós gyártása csúcsminőségű anyagokból és részegységekből történik, így Önnek kivételes zenei élményben lehet része.

Alumíniumcsiszolt keret

Alumíniumcsiszolt keret

A szilárd alumíniumcsiszolt keret nagy mértékű ellenállást biztosít az elektromos zajjal szemben, így az NW-ZX500 tiszta hangzást és átható basszust kínál.

Rézöntvény blokk

A Walkman kompakt készülékházában rézből készült, csiszolt alaptömbre vannak felszerelve az alkatrészek. A nagyobb méretnek köszönhetően az előző modellekkel összevetve az alaptömb csökkenti az ellenállást, valamint javítja az elektromos földelést a digitális blokknál, lehetővé téve, hogy az NW-ZX500 még tisztább hangzást szolgáltathasson.

Réztömb forgácsolás előtt
FORGÁCSOLÁS ELŐTT
Réztömb forgácsolás után
FORGÁCSOLÁS UTÁN
Közeli felvétel FT CAP kondenzátoros áramköri panelről

Új fejlesztésű FT CAP

A kifejezetten a Sony számára készült, a Sony mérnökei által finomhangolt, új fejlesztésű FT CAP (magas polimeres kondenzátor) megszilárdítja az áramellátást az erősítőblokk felé a kiegyenlített teljesítmény érdekében. Ennek köszönhetően az NW-ZX500 széles körű vokális és instrumentális hangskálát, valamint erőteljes basszust biztosít.

Bluetooth®, NFC™ és Qualcomm® aptX™ HD logó

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC és a Bluetooth® vezeték nélküli technológia gyors és egyszerű kapcsolatot kínál a zenéhez. Elég hozzáérinteni NFC-kompatibilis eszközét az NW-ZX500 készülékéhez – a kapcsolódás gyors és zökkenőmentes, indulhat a streamelés. Nincs NFC? Nem gond. Kapcsolódhat Bluetooth-on át is. LDAC- és aptX™ HD-kompatibilitás is elérhető.

Vinyl Processor ikon

Vinyl Processor

Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.

MQA™ logó

MQA™-fájlok lejátszása és dekódolása

A Master Quality Authenticated olyan hangformátum, amely a nagy méretű, stúdió minőségű fájlokat hallható veszteség nélkül tömöríti, így Walkman®-jén is nagy felbontásban élvezheti a zenét.

Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez

Android™-os támogatással és W-Fi-kompatibilitással az NW-ZX500 még több zenehallgatási módot kínál. Kedvenc zenestreamjeit és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkmanjén élvezheti, de számítógéphez is csatlakozhat zenegyűjteménye eléréséhez.

NW-ZX500 oldalnézete az USB Type-C™ porttal

USB Type-C™ port

Az NW-ZX500 készülék USB Type-C™ portja még könnyebb csatlakoztatást kínál különféle eszközökkel.

Kompakt, kényelmesen fogható méret

Az NW-ZX500 Walkman kiváló hangminőséget kínál egyetlen kompakt készülékben – így bárhová magával viheti kedvenc zenéit. 

Hangkazetta képe

Magnókazetta felhasználói felület

Az NW-ZX500 különleges magnókazetta felhasználói felületet és képernyővédőt kínál. A Walkman® készülékén megjelenő magnókazetta-illusztráció az aktuálisan hallgatott zene kodekjének függvényében változik.

20 órás akkumulátorkapacitás ikonja

20 órás akkumulátorkapacitás

Élvezze akár 20 órán át a 128 kb/s minőségű MP3-lejátszást, vagy akár 18 órán át a 96 kHz-es FLAC nagy felbontású hanglejátszást.

NW-ZX500 Walkman nagy méretű érintőpanellel

Nagyobb érintőpanel az egyszerű kezelhetőségért

Az NW-ZX500 3,6 hüvelykes érintőpanelje 16%-kal nagyobb az előd NW-ZX300 eszközé – a zeneszámai kezelése és hallgatása sohasem volt könnyebb.

NW-ZX500 Walkman oldalnézete az SD-kártyanyílással

Bővíthető tárhely a véget nem érő lejátszási listákhoz

A 64 GB beépített memória mellett SD-kártyanyílással is rendelkezik, így akár hatalmas zenei gyűjteményt is magával vihet utazásaira.

Első osztályú kivitel

Az NW-ZX500 kiváló minőségű alumíniummal burkolt, hajlított készülékházát úgy tervezték, hogy kényelmesen lehessen kézben tartani, és könnyedén a zsebbe csúsztatni.

NW-ZX500 Walkman oldalnézete vezérlőgombokkal

Intuitív oldalgombos vezérlők

A készülék oldalán kényelmesen elhelyezett vezérlőkkel könnyű a lejátszás indítása/szüneteltetése, a zene kiválasztása és a hangerő módosítása.

Műszaki adatok és funkciók
A High-Resolution Audio hangzással kompatibilis NW-ZX500 készüléket mérnöki pontossággal finomhangolták, hogy valóban autentikus hangzást biztosíthasson számos különféle zenei forrásból. Az Android™ támogatásnak és a Wi-Fi funkciónak köszönhetően közvetlenül a Walkman® készülékén élvezheti kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait – vagy a számítógépéhez csatlakozva hozzáférhet zenei gyűjteményéhez. Most minden eddiginél könnyebben hallgathatja kedvenc zenéit.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • S-Master HX™ digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • A DSEE HX™ felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • 4,4 φ kiegyenlített teljesítmény a kevesebb zajért és a tisztább hangzásért

  • Wi-Fi segítségével streamelhet vagy letölthet zenéket a kedvenc Android alkalmazásaival

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről